Ervaringen

  • Klant: 200000816
    18/05/2017
    We hebben een geweldig voebal weekend in Barcelona gehad!
    We ontvingen de tickets mooi op tijd. Stoelen in het vliegtuig waren al geregeld, een zeer aan te raden Hotel Nouvel in Barcelona en een mooie pot voetbal.
    Wat wil je nog meer!
  • Klant: 200001068
    17/05/2017
    Een fantastisch bedrijf! De reis was uitstekend geregeld!
  • Klant: 200001200
    15/05/2017
    Prima geregeld bij voetbalreizen.nl; vliegtickets, hotel en voetbalkaartjes.
    Informatie over vervoer naar Barcelona niet helemaal volledig.
  • Klant: 200001169
    15/05/2017
    Alles perfect op tijd,open mailwisseling
  • Klant: 200000866
    15/05/2017
    Het was helemaal toppie.
    Messi, Neymar en Suarez hebben gescoord.
    We hadden prachtige plaatsen in het stadion.
    hotel was vlakbij het stadion en ook vlakbij de Ramblas en het metrostation.
    Lekker gezwommen in de zee.
    Dus het is helemaal geweldig.
  • Klant: 200001037
    14/05/2017
    Alles is heel vlot verlopen (vanaf de boeking tot het ontvangen van de tickets).
  • Klant: 200001010
    12/05/2017
    De keuze voor Gerona om op te vliegen bleek achteraf
    niet erg handig, je bent hier wel wat tijd aan kwijt om in Barcelona te komen.
    De meerdaagse kaarten voor de metro zijn naast de door jullie opgegevenadressen ook te koop op de grotere
    metrostations.
    Verder alles erg goed geregeld!
  • Klant: 200001135
    11/05/2017
    Alles was super goed geregeld, ook de routebeschrijving naar hotel en voetbalstadion was erg handig. Een echte aanrader om via jullie te boeken en ook zeer voordelige prijs.***
  • Klant: 200000945
    11/05/2017
    Ben zeer tevreden alles was tot in de puntjes geregeld. Verzoeken werden ook snel beantwoord wat ik als zeer prettig heb ervaren.
  • Klant: 2545612
    10/05/2017
    Top bedrijf. Goeie service en goede communicatie voor de reis.
  • Klant: 5156587
    24/04/2017
    Persoonlijk advies, erg behulpzaam en alles is goed geregeld.. ook qua bereikbaarheid met openbaar vervoer!
  • Klant: 5147839
    22/04/2017
    alles goed georganiseerd
    geen onverwachte verrassingen
    een aanrader
  • Klant: 5144803
    21/04/2017
    Altijd vriendelijke mensen en altijd goed bereikbaar
  • Klant: 5144297
    21/04/2017
    alles top verzending uitleg of informatie alles prima inorde
    hotel super

    een aanrader wordt zeker vervolgd top wiekent

    u mag ons nog verwachten
  • Klant: 5142235
    21/04/2017
    Een prachtige Duitse derby mogen meemaken. Uitstekend verblijf/hotel en zeer mooie plekken op de lange zijde. Geweldige supporters.
  • Klant: 5142079
    21/04/2017
    Was een fantastische belevenis, excellent gelegen hotel in Barcelona, modern en goede stille kamer. La Rambla op 20 meter ! Tickets waren excellent, in midden van plan, vlakbij de trainersbanken
  • Klant: 5140039
    20/04/2017
    Goede prijs kwaliteit, vele trips al geboekt heel tevreden!
  • Klant: 5139277
    20/04/2017
    We zijn met vrienden naar dortmund-monaco kwartfinale champions league geweest zonder overnachting. We hadden hele mooie plaatsen voor de wedstrijd. Maar door de bomaanslag op de bus van dortmund werd de wedstrijd een dag verplaatst. Door vliegensvlug handelen door Number 1 voetbalreizen konden wij alsnog in een superhotel overnachten. De volgende dag naar de wedstrijd geweest en de sfeer was top alleen de uitslag was iets minder goed. Al met al 2 mooie dagen en de service was top!!!!!
  • Klant: 5139191
    20/04/2017
    Goed geregelde reis naar Borussia Dortmund - AS Monaco gehad. Snel de kaarten binnen, goede reisbescheiden en alles was duidelijk. Ook doen de wedstrijd werd verzet door de aanslag op de bus van Borussia Dortmund belden ze meteen of alles nog goed was en of ze ergens mee konden helpen.
  • Klant: 5139139
    20/04/2017
    Alles zeer goed geregeld!
  • Klant: 5125189
    18/04/2017
    Prima ervaring na eerst 2 tickets te hebben gewonnen en later een reis te hebben geboekt.
  • Klant: 5105467
    14/04/2017
    klantvriendelijkheid +++
    snelheid van mails beantwoorden top +++
    alles was tot in de puntjes geregeld !
  • Klant: 5100575
    13/04/2017
    Zeer soepele organisatie, gemakkelijk mee te communiceren!
  • Klant: 5096951
    13/04/2017
    Goed geregeld, makkelijk in omgang
  • Klant: 5092129
    12/04/2017
    Meedenken over de reis, vooral m.b.t. de hotelkamers
  • Klant: 5091819
    12/04/2017
    Vorige week heb ik de welbekende Kohlenpott-derby mogen meemaken, een geweldige wedstrijd bomvol passie en sfeer. Bij deze kan en wil ik elke voetballiefhebber aanraden om eens een wedstrijd te bezoeken in de Bundesliga. Een gegarandeerde belevenis om niet snel te vergeten!
  • Klant: 5091635
    12/04/2017
    Ik had eigen vlucht geboekt. Hotel was prima. Informatie prima.
  • Klant: 5091599
    12/04/2017
    Snel en overzichtelijk
  • Klant: 5083165
    11/04/2017
    Alles heel vlot verlopen!
  • Klant: 5068237
    08/04/2017
    Alles was tip top in orde, fantastische reis gehad.
  • Klant: 5061149
    07/04/2017
    Alles was tot in de puntjes geregeld. We kregen op voorhand snel en duidelijk advies. Na de boeking ontvingen we direct een digitale bevestiging en een week voor de wedstrijd werden ook de papieren bevestigingen (inclusief routebeschrijving naar hotel, tips, kaart van Londen etc.) bezorgd. Kortom, we hadden nergens omkijken naar. Prijs-/kwaliteitverhouding was bovendien uitstekend.
  • Klant: 5058887
    07/04/2017
    Alles was keurig geregeld, met name het feit dat we al ingecheckt waren in het vliegtuig voor beide vluchten, was ideaal. Het hotel met het inbegrepen ontbijt was uit de kunst. Het enige wat we zelf moesten regelen, is het bezoeken van bezienswaardigheden en overige tijdvulling, maar dat vind ik persoonlijk prettig, als ik dat zelf kan invullen. Ook waren het prima zitplaatsen in het stadion en ook bij het stadion is alles zonder problemen verlopen. Al met al een zeer geslaagde reis met complimenten voor Number 1 Voetbalreizen.
  • Klant: 5058755
    07/04/2017
    Heldere en snelle communicatie, reisbescheiden op tijd en compleet (incl. kaarten en tips).
  • Klant: 5058479
    07/04/2017
    Goede communicatie, volledige info en meedenkend personeel
  • Klant: 5058347
    07/04/2017
    Alles duidelijk, correct en op tijd.
  • Klant: 4992729
    27/03/2017
    Goede informatievoorziening, goede prijzen en klantvriendelijk.
  • Klant: 4992557
    27/03/2017
    We hebben een prachtig weekend in liverpool gehad. Mooie wedstrijd gezien, Prachtige plaatsen op de hoofdtribune.
  • Klant: 4987185
    27/03/2017
    We hadden vragen en de app, mail werd meteen super goed en super snel goed en juist beantwoord. leuk weekend gehad en kwam oa door de heren die dit bedrijf runnen en de zaken super goed regelen. als we nog een keer gaan boeken we weer via dit bedrijf en de prijzen zijn ook redelijk
  • Klant: 4983455
    26/03/2017
    Goed geregeld.
    Alles op tijd verstuurd.
    Goede informatievoorziening.
  • Klant: 4982343
    26/03/2017
    Korte lijnen, direct aanspreekbaar, duidelijke informatie en gewoon aardige mensen.
  • Klant: 4982179
    26/03/2017
    perfect geregeld
  • Klant: 4974999
    25/03/2017
    Communicatie
    Bereikbaarheid
    Alles was echt top geregeld!!
  • Klant: 4969547
    24/03/2017
    Wij hebben een super trip gehad. Top wedstrijd gezien, hotel was goed en de organisatie en contact was perfect. Number 1 Voetbalreizen bedankt!
  • Klant: 4962539
    22/03/2017
    Alles prima geregeld.
    Telefoontje gekregen toen wedstrijden waren vastgesteld.
    Papieren tijdig in huis, inclusief antwoordenvelop voor terugsturen memberkaarten.
    Hotel in orde
    Number 1 is goed bereikbaar via mail en telefoon, reageren direct.
    Kost een paar centen, maar dan heb je ook iets!
  • Klant: 4961683
    22/03/2017
    Service, contact, volledigheid documentatie
  • Klant: 4961421
    22/03/2017
    Goede communicatie. Perfecte mailing voorafgaand aan de reis.
  • Klant: 4960939
    22/03/2017
    Vlotte behandeling van de bestelling tot en met de reis. Gemakkelijk bereikbaar gedurende week en weekend.
  • Klant: 4960833
    22/03/2017
    Alles goed geregeld. Goed hotel en snelle respons op vragen.
  • Klant: 4959719
    22/03/2017
    Wij waren zeer tevreden over het hotel en de dienstverlening voor de reis (opsturen reisbescheiden, documentatie, tickets,...)
  • Klant: 4959033
    22/03/2017
    Goede service. Komen afspraken na.
  • Klant: 4959025
    22/03/2017
    Locatie hotel was goed mbt OV richting stadion.
  • Klant: 4958631
    22/03/2017
    Zeer goed contact en snel antwoord bij vragen. Prima hotel en alles rondom tickets/hotel/vlucht was goed geregeld.
  • Klant: 4958425
    22/03/2017
    alles keurig geregeld, mooi op tijd. Hotel was redelijk tot goed (3 sterren) en de plaatsen in het stadion waren perfect
  • Klant: 4958411
    22/03/2017
    Reis zeer goed geregeld, vlotte communicatie.
  • Klant: 4958291
    22/03/2017
    Alles is goed en snel geregeld. Je kan elke dag contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt. Deze reageerde bij ons elke keer heel snel en we kregen ook snel duidelijk antwoord op onze vragen.
  • Klant: 4953937
    21/03/2017
    Inderdaad de goedkoopste. En dan denk je, er zal wel wat mee zijn. Maar nee hoor, heel goede informatieverstrekking, boardingspasses al toegestuurd, je kunt zo in het vliegtuig stappen. Prima hotel op nog geen 50 meter vanaf de Ramblas, suuuperplaatsen in Camp Nou (rij 3!!!). Zie zelfgemaakte (!!) foto's. Wij hebben een onbeschrijflijk geweldig weekend gehad. Hartelijk dank, Number 1!
  • Klant: 4932793
    18/03/2017
    Goeie service.
    Altijd bereikbaar zowel via telefonisch of chat is zeker een pluspunt.
  • Klant: 4913809
    14/03/2017
    Goed verzorgd
  • Klant: 4910369
    14/03/2017
    Geen negatieve punten
    Alles was perfect geregeld hotel was uitstekend
    Goede informatie vooraf
  • Klant: 4907071
    13/03/2017
    Zeer duidelijke , vriendelijke en vlotte communicatie. Zeer stipte en correcte afhandeling. Mooie prijskwaliteit verhouding en duidelijke website. Kortom een plezier om mee samen te werken. Ik boek zeker nog met Number 1 voetbalreizen!!!
  • Klant: 4903061
    13/03/2017
    Snelle levering van kaarten
    Vriendelijke mensen
    Goede chat
    Goede prijs kwaliteit
  • Klant: 4902999
    13/03/2017
    Hele snelle levering van de kaartjes. Waren binnen 2 dagen in huis.
  • Klant: 4902269
    13/03/2017
    Communicatie met Nick verliep altijd snel en duidelijk, hotel was netjes. Zeer tevreden!
  • Klant: 4887179
    10/03/2017
    Super service!! Altijd te bereiken via de chatfunctie.
  • Klant: 4887165
    10/03/2017
    Fantastisch weekend gehad bij Tottenham Hotspur. Super sfeer en alles was op en top geregeld door Number 1 Voetbalreizen. De zeer goede bereikbaarheid en snelle antwoorden op mijn vragen via E-mail, chat en telefoon waren erg goed.
  • Klant: 4887071
    10/03/2017
    Vooral goede communicatie van tevoren. Alles was duidelijk. Kaartjes op tijd binnen en goed hotel gehad.
  • Klant: 4885345
    10/03/2017
    Wederom goed geïnformeerd om gemakkelijk bij het stadion en hotel te geraken. Goede zitplaatsen in het stadion met een mooi uitzichten. Het enige minpuntje was dat we dicht bij de tegenstander zaten dus daarom hoorden we de Gelbe Wand wat minder, maar dat is een persoonlijk iets. Het onbijt in het hotel was goed verzorgd en uitgebreid.
  • Klant: 4884515
    10/03/2017
    Goed geregeld allemaal.
    Wij hadden met een vriendengroep een reis met kaartjes geboekt bij Number1 voetbalreizen.
    Vragen over de reis en reisbestemming worden direct beantwoord, zowel telefonisch als per mail.
    Net hotel en goede wedstrijdkaartjes.
    Absoluut een aanrader om eens een wedstrijdbezoek aan Dortmund te doen.
    Prijs technisch is Number1 voetbalreizen ook een zeer interessant.
  • Klant: 4884273
    09/03/2017
    Verblijf prima, tickets etc. Ook goed geregeld. Evenals de tios voor dortmund zelf. Erg leuk.
  • Klant: 4883557
    09/03/2017
    ****
  • Klant: 4883225
    09/03/2017
    Goede en duidelijke communicatie.
    Alles op tijd in het bezit.
  • Klant: 4883167
    09/03/2017
    Behulpzaam en makkelijk te bereiken
  • Klant: 4881699
    09/03/2017
    Supersnelle reactie op mails en chat programma via website. Goede service mbt langsbrengen van bestelde kaarten.
  • Klant: 4879635
    09/03/2017
    Très sérieux et correct
  • Klant: 4879597
    09/03/2017
    kaarten wedstrijd prima.Zeer goede plaatsen
    ligging hotel prima voor arsenal,maar ook verbindingen metro naar centrum londen.
    van hotel niet meer verwacht.Was wel ok voor 1 nacht.Zeer behulpzaam voor alle vragen
  • Klant: 4879587
    09/03/2017
    Duidelijke en gebruiksvriendelijke manier van boeken via de website. Prima plaatsen in het stadion. Hotel op goede lokatie in centrum.
  • Klant: 4878751
    09/03/2017
    Geweldig goed geregeld onze voetbaltrip !
  • Klant: 4878659
    09/03/2017
    Zeer goed geregeld
  • Klant: 4878607
    09/03/2017
    Alles was goed geregeld, nergens misverstanden
  • Klant: 4878527
    09/03/2017
    Alles was heel goed geregeld
  • Klant: 4874867
    08/03/2017
    Makkelijk bestellen, reserveren.
    Alles is zéér correct verlopen!
    No nonsens
  • Klant: 4866923
    07/03/2017
    Onmiddellijk contact mogelijk via chat.
    Vriendelijke benadering.
    Correct.
    Super ervaring.
    Voor herhaling vatbaar.
    Ons reisverslag is te lezen op ***
  • Klant: 4863381
    06/03/2017
    Betaalbaar en betrouwbaar
  • Klant: 4860625
    06/03/2017
    - de livechat waar ze 24 uur te bereiken zijn
    - hotel, vliegtickets en voetbaltickets waren perfect geregeld.
  • Klant: 4855753
    05/03/2017
    Alles was goed geregeld.
    Duidelijke en snelle communicatie
    Hotelkamer was goed.er was zelfs rekening gehouden met de wens voor aparte bedden.
  • Klant: 4853161
    05/03/2017
    - alles is prima geregeld op voorhand
    - er worden suggesties gegeven om bepaalde plaatsen te bezoeken
    - de weg naar de plaatsen wordt goed uitgelegd
    - bij eventuele vragen wordt er snel geantwoord
  • Klant: 4849151
    04/03/2017
    Super plaatsen in het stadion
  • Klant: 4843783
    03/03/2017
    goede en snelle informatie , vriendelijke service
    de afspraken aangaande de tickets zijn perfect nagekomen
  • Klant: 4840015
    03/03/2017
    Fantastische 2 dagen gehad. Was wat ongerust over de kaarten voor de wedstrijd maar die lagen keurig in het hotel klaar! We hebben genoten dankjewel.......
  • Klant: 4837501
    02/03/2017
    Prachtige plaatsen
    tickets direct af te halen aan de hotelreceptie
  • Klant: 4835833
    02/03/2017
    - Vlotte administratieve afhandeling
    - Mooie plaatsen in het stadion
  • Klant: 4833849
    02/03/2017
    Duidelijke informatie over de reis en wedstrijd. Gingen goed voorbereid naar Engeland. Alles was qua vliegen geregeld, waren netjes ingecheckt.Prima allemaal. Number 1 altijd te bereiken bij eventuele vragen. Ik ben zeer positief.
  • Klant: 4828263
    01/03/2017
    Goede en snelle afhandeling. Heb helemaal niets moeten doen.
  • Klant: 4825531
    28/02/2017
    Alles was goed geregeld
  • Klant: 4825195
    28/02/2017
    Alles tot in de puntjes verzorgd.Het reisbescheiden was zo goed als perfect.We waren met z'n vieren,en allemaal tevreden.In de toekomst willen we zeker nog beroep op jullie doen.
  • Klant: 4823917
    28/02/2017
    Top organisatie, alles tot in de puntjes meer dan verzorgd!!
    Zeker een aanrader
  • Klant: 4809695
    26/02/2017
    alles was top geregeld
  • Klant: 4809457
    26/02/2017
    Super geregeld!
  • Klant: 4809173
    26/02/2017
    Bij vragen zeer snel antwoord. Kaartjes 3 dagen voor wedstrijd al thuis gestuurd.
  • Klant: 4809045
    26/02/2017
    Vlotte communicatie , mooie beschrijving en informatie van de reis
  • Klant: 4798181
    24/02/2017
    was goe inorde
    alles was klaar om te vertrekken
    zelf niet veel moeiten moeten doen
  • Klant: 4790819
    22/02/2017
    Heel goede klantservice. We hadden problemen bij onze bestelling (niet fout van number 1) en werden meteen via de chat uit de nood geholpen. Perfect georganiseerd, alle beloften nagekomen. Wij gaan zeker nog een keer!
  • Klant: 4789367
    22/02/2017
    Wat aangeboden wordt wordt geleverd, duidelijke factuur, prima service , goed bereikbaar !!!
  • Klant: 4789175
    22/02/2017
    Super service
  • Klant: 4788639
    22/02/2017
    Alles word voor je geregeld en je hebt heel veel opties die je zelf kan kiezen . Ook bij eventuele vragen word je snel geholpen
  • Klant: 4787663
    22/02/2017
    Geweldig weekendje Barcelona gehad met ons gezin. Prachtige plaatsen in het stadion en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Onze volgende reis boeken we zeker weer hier!
  • Klant: 4786945
    22/02/2017
    Goed in orde gebracht, tickets op tijd gekregen. Tickets waren op goede plaats en hotel was super in orde.
    Wel jammer dat de Südtribune gesloten was ..
  • Klant: 4786829
    22/02/2017
    Snel en duidelijk antwoorden op vragen en vriendelijk
  • Klant: 4786753
    22/02/2017
    Geen problemen gehad met de kaarten en het hotel
  • Klant: 4786749
    22/02/2017
    Super dagen gehad in Barcelona. Goed geregeld mooie plek en een leuke wedstrijd
  • Klant: 4760201
    18/02/2017
    Tickets zeer vlot geregeld.
  • Klant: 4752477
    16/02/2017
    Goed hotel .kaartjes ruim op tijd. Duidelijke omschrijving
  • Klant: 4748009
    16/02/2017
    Alles tot in de puntjes geregeld en beschreven, gewoon top!!
  • Klant: 4732625
    13/02/2017
    Vriendelijke & vlotte regeling. Uistekende ligging van het hotel.
  • Klant: 4730331
    13/02/2017
    Top geregeld weinig op aan te merken
  • Klant: 4729723
    13/02/2017
    Alles is perfect geregeld, dit geldt vanaf de opties tijdens het bestelproces (keuze voor de plaatsen in het stadion, keuze van een vliegtuigmaatschappij enzovoort) tot aan de service aan de telefoon en per mail. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect geregeld is. We zijn keurig van te voren ingecheckt (vliegen) door Number 1 voetbalreizen, de communicatie was duidelijk en tijdig, ook aanvullende vragen per mail en telefoon zijn snel en volledig beantwoord. Daarnaast waren de plaatsen in het stadion perfect en zo ook het hotel dat is geregeld door Number 1 voetbalreizen. We hebben een super weekend gehad!
  • Klant: 4728975
    13/02/2017
    Goede plaatsen bij de wedstrijd. Netjes hotel. Duidelijke communicatie.
  • Klant: 4728959
    13/02/2017
    prima klantbehandeling.
    stukken tijdig in bezit.
    duidelijke bijlagen
  • Klant: 4677307
    03/02/2017
    Goede informatie over alles
  • Klant: 4677039
    03/02/2017
    Alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke tips. Ook hoe je het beste kan reizen van A naar B. Ze zijn goed bereikbaar telefonisch, gaan zeker nog weer een x terug komen!
  • Klant: 4676765
    03/02/2017
    Duidelijk en snelle communicatie. Vooral handig dat heen- en terugreis al ingecheckt zijn.
  • Klant: 4676223
    03/02/2017
    Hotel, vluchten, uitleg, tickets alles was in orde.
  • Klant: 4656131
    31/01/2017
    - Enorm snelle respons indien er vragen zijn
    - super hotel (Ganivet, Madrid)
    - super goede plaatsen in het stadion (Real Madrid)
    - Reisbescheiden was top
  • Klant: 4653589
    30/01/2017
    Betaalbaar, goede prijs / kwaliteitsverhouding hotel, goed geregeld met wedstrijden, super plaatsen, zeker bij Arsenal.

    Al met al hebben we echt een fantastisch weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
  • Klant: 4653407
    30/01/2017
    Goed geregeld allemaal, alles op papier via de mail en via de post. Goed geregeld en georganiseerd. Ga zeker nog een keer boeken via dit bedrijf!!
  • Klant: 4652333
    30/01/2017
    Voldoende informatie ivm het strakke reisschema.
    De online medewerkers op de chat zijn superhandig voor als ja wat wil vragen
  • Klant: 4651577
    30/01/2017
    Het contact en de service vooraf. De meegeleverde plattegronden en folders. De reis is niet alleen goed geregeld er wordt ook meegedacht over het verblijf daar. Metrostations en dergelijke.
  • Klant: 4651403
    30/01/2017
    - Goed hotel centraal in de stad
    - Goede zitplaatsen in het stadion
    - Prima geregeld in combinatie met de vluchten
  • Klant: 4651035
    30/01/2017
    Snelle en prettige communicatie over boeking. Je voelt je echt 'klant'.
    Uitstekende zitplaatsen en prima hotel.
  • Klant: 4651015
    30/01/2017
    Alles was zeer goed geregeld. Top !!!
  • Klant: 4650783
    30/01/2017
    Zeer goede communicatie, service en kwaliteit. Alle informatie was prima verzorgd. Inchecken was voor de tijd prima geregeld en accommodatie en kaarten waren ook van een zeer goede kwaliteit
  • Klant: 4650785
    30/01/2017
    Snelle reactie bij vragen en uitstekende hulp
  • Klant: 4627557
    26/01/2017
    Kaarten 2 wkn voor de match thuis ontvangen.
    Goed gelegen Hotel op Kings cross ( op slechts 3 haltes van Arsenal vandaan )
    Duidelijke omschrijving van de route naar t Hotel en stadion
  • Klant: 4565071
    16/01/2017
    Alles was top geregeld van vlucht tot hotel en wedstrijdkaarten. En voor een goede prijs.
  • Klant: 4554763
    14/01/2017
    Alle informatie en tickets wafen mooi verzorgt opgestuurd
  • Klant: 4534857
    10/01/2017
    Hotel was goed geregeld, vliegtickets waren goed geregeld. Wat ik zelf heel handig vond, was dat ze een aantal tips uiteen hadden gezet, m.b.t. De activiteiten die we in de betreffende stad konden doen. De wedstrijd was super om mee te maken, we hadden ook mooie plekken.
  • Klant: 4534715
    10/01/2017
    Goed geregeld
    Verblijf.......goed hotel met een goed engels ontbijt
    ligging hotel .......super ivm uitgaans leven dicht bij
    plaats in stadion .......super
    ja ... alles was top
  • Klant: 4533561
    10/01/2017
    prima geregeld
    hotel prima
    wedstrijdtickets afhalen in Engeland prima
    prima reisinformatie
  • Klant: 4531513
    10/01/2017
    Alles prima geregeld, duidelijke beschrijving hoe alles zou gaan, goede tips over stad.
  • Klant: 4514143
    07/01/2017
    Duidelijke informatie over route hotel en stadion.
    Later geregelde stadiontour kon nog geregeld worden.
  • Klant: 4500979
    05/01/2017
    Alles top!! Vluchten waren perfect geregeld, hotel was dik inorde en dicht bij het stadion van Manchester City
  • Klant: 4500897
    05/01/2017
    Prima alles was goed geregeld v
  • Klant: 4495379
    04/01/2017
    Zeer goede service. Ondanks de rommelige dagen rondom kerst en oud & nieuw goed bereikbaar (chatten via de site is heel handig!!). Leuke Man United - items cadeau gekregen zodat we in stijl naar de wedstrijd konden. Hotel was ook top!
  • Klant: 4494453
    04/01/2017
    Zeer goede service.
    Bedankt voor de gratis update naar de 4 sterren hotel.
    Goede communicatie.
    Vriendelijk te woord gestaan.
  • Klant: 4489803
    03/01/2017
    Alles was aanwezig voor een perfecte 2 daagde
    Op en top
  • Klant: 4489133
    03/01/2017
    Alles tot in de puntjes geregeld. prachtig hotel.perfecte routebeschrijving.zeer goed bereikbaar voor vragen.zeer goede plaatsen op anfield road.aanrader voor elke liverpool supporter en neutrale supporters!!
  • Klant: 4487195
    03/01/2017
    Alles werd prima geregeld, absoluut geen problemen ondervonden met het hotel noch toegang tot de match.
  • Klant: 4486891
    02/01/2017
    -Alles was snel en goed geregeld voor een zeer goede prijs;
    -Bij de papieren zat veel extra nuttige informatie;
    -Hotel had een zeer goede ligging, dichtbij het metrostation;
    -Goede plaatsen in het stadion!
  • Klant: 4486791
    02/01/2017
    Prachtige plekken en alles was goed en snel geregeld
  • Klant: 4486117
    02/01/2017
    Telefonische en schriftelijke contacten en bevestiging
    Hotel accommodatie + goed verzorgd ontbijt
    Geweldige plaats op de tribune
    Extra de kaart van Londen + underground
  • Klant: 4485679
    02/01/2017
    *****
  • Klant: 4485481
    02/01/2017
    Erg goeie plekken in het stadion. Alle informatie was goed geregeld. Hoe we van airport naar hotel konden komen en van hotel naar stadion was duidelijk.
  • Klant: 4485375
    02/01/2017
    Tickets mooi op tijd geleverd, schitterend hotel van waaruit alles gemakkelijk te bereiken is, mooie plaatsen in de nieuwe Main Stand en een snelle reactie bij vragen. In een woord: top!
  • Klant: 4484731
    02/01/2017
    Snel handelen en flexibel.
  • Klant: 4483923
    02/01/2017
    Snelle klantenservice aan de hand van een chat op de website. Alle documenten werden hard-copy toegestuurd.
  • Klant: 4483163
    02/01/2017
    Eerste ervaring met Number 1 Voetbalreizen is prima bevallen. Er werd over het algemeen goed gecommuniceerd, alles kwam op tijd binnen en er werd snel gereageerd op vragen.
    Hotel was helemaal prima en de kaartjes bij het stadion deden (het was even raar dat ze op een andere naam stonden, maar dat hoort blijkbaar). Maar het belangrijkste: het was een prachtige, spannende wedstrijd in een fantastisch stadion. En dat het 4-1 werd, was helemaal mooi.
  • Klant: 4482739
    02/01/2017
    Duidelijke site met heldere communicatie
  • Klant: 4482683
    02/01/2017
    Super goed geregeld mooi centraal gelegen hotel en top plaatsen in het stadion!
  • Klant: 4482401
    02/01/2017
    Zeer goede hulp bij vragen.
    perfecte plaatsen in het stadion
    prima info over bereikbaarheid
  • Klant: 4482383
    02/01/2017
    snel en makkelijk
  • Klant: 4482071
    02/01/2017
    makkelijk boeken Voetbalreis
  • Klant: 4455573
    28/12/2016
    Kaartjes e.d. goed geregeld
  • Klant: 4454383
    28/12/2016
    - prijs/kwaliteit
    - info bundel over reispakket
  • Klant: 4451857
    27/12/2016
    Zowel reservering hotel en tickets match keurig op tijd ontvangen. Ook een zeer goede hulp tijdens reservatie op site
  • Klant: 4451181
    27/12/2016
    Alles prima geregeld. Reis + hotel + wedstrijd.
  • Klant: 4433875
    24/12/2016
    Alles super geregeld! Prima vliegtijden, mooi en goed hotel midden in het centrum! Mooie plekken in camp nou!!
  • Klant: 4432077
    23/12/2016
    Goede informatie
    Kaarten op tijd geleverd
    Duidelijke website
  • Klant: 4431051
    23/12/2016
    alles prima en volgens afspraak geregeld,goed hotel,prima plaatsen in stadion
  • Klant: 4430213
    23/12/2016
    Hele goede service, snel handelen, duidelijke communicatie. Al met al zeer tevreden!
  • Klant: 4430129
    23/12/2016
    ****
  • Klant: 4429969
    23/12/2016
    Alles was tot in de puntjes geregeld, top!
  • Klant: 4415517
    21/12/2016
    Alles tot op de puntjes geregeld top! Keep up the good work.
  • Klant: 4413313
    20/12/2016
    Ondanks dat de wedstrijd na bevestiging alsnog werd verplaatst van zaterdag naar zondag, zorgden jullie voor een keurige oplossing om ons reisschema aan te passen. Onze kaartjes werden zelfs 1 dag voor vertrek gratis ge-upgrate!!
  • Klant: 4409831
    20/12/2016
    *****
  • Klant: 4407971
    20/12/2016
    - website met directe chat mogelijkheid
    - service en afhandeling
    - super vriendelijk personeel
    - goede prijs
    - keuzemogelijkheden (upgrade hotel en stadionplaatsen)
    - Number One voetbalreizen zorgt voor DE beleving met vrienden of met je kinderen
  • Klant: 4382773
    15/12/2016
    Goede voorbereiding; vluchten ingecheckt, hotel geboekt, voetbal tickets geregeld, kaart van londen meegestuurd, was erg handig!
  • Klant: 4382581
    15/12/2016
    Goede communicatie, bij vragen snel antwoord, duidelijke website en goed pakket!
  • Klant: 4382515
    15/12/2016
    Goed geregelde reis
  • Klant: 4382147
    15/12/2016
    Goed geregeld, op het laatste moment nog bij vrienden kunnen aanhaken die al geboekt hadden. Zeer netjes alles ontvangen via mail en de voetbalkaarten lagen klaar in het hotel.
  • Klant: 4324453
    05/12/2016
    Duidelijke reisinfortmatie, goed hotel geregeld!, goede trip gehad
  • Klant: 4324001
    05/12/2016
    *****
  • Klant: 4323883
    05/12/2016
    *****
  • Klant: 4323243
    05/12/2016
    Ideale plaatsen in het stadion, bijna op het veld heerlijk.
    Goede communicatie. Goed hotel, schoon netjes en met een goed ontbijt!! Mijn trip met m'n oudste zoon was werkelijk geslaagd en zeker ook onvergetelijk. Thx Number 1 , jullie doen je naam eer aan!!
  • Klant: 4322989
    05/12/2016
    ruime kamer, kort bij centrum
  • Klant: 4322401
    05/12/2016
    Heel vriendelijke werknemers
  • Klant: 4321069
    05/12/2016
    Als cadeau van mijn kinderen een fantastisch weekend Liverpool gekregen. Naar de wedstrijd Liverpool - Sunderland geweest. Het uitzicht vanaf onze plaatsen was echt fenomenaal! Liverpool is een super gezellige stad, echt een aanrader!
  • Klant: 4321031
    05/12/2016
    Prachtig weekend gehad met mijn vriend in Manchester. Naar de wedstrijd Manchester United - West Ham United geweest. Prachtige plaatsen in het stadion en een top hotel direct in het centrum van Manchester. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
  • Klant: 4309459
    03/12/2016
    Alles in tot in het detail geregeld. Alles is duidelijk.
    Vlotte service, Zeker voor herhaling vatbaar.
    Zeker een aanrader voor alle voetbalfans
  • Klant: 4294043
    30/11/2016
    Alles duidelijk gecommuniceerd
  • Klant: 4293887
    30/11/2016
    persoonlijk contact
    duidelijke info
  • Klant: 4293459
    30/11/2016
    Afgelopen weekend naar Manchester geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld door Number1 voetbalreizen. 2 officiële Manchester dozen werden bij mij thuis overhandigd door een van de mannen van Number1. In de dozen 2 prachtige sjaals van ManU en natuurlijk de tickets. Hotel + zitplaatsen in stadion helemaal goed. Dus alleen maar positieve punten over Number1 voetbalreizen !!
    Wij gaan zeker meer gebruik maken van jullie bedrijf en zal jullie naam zeker noemen in onze grote vriendengroep.
  • Klant: 4292333
    30/11/2016
    perfecte organistie
    goeie service
  • Klant: 4280953
    28/11/2016
    Heel goed geholpen, ook in de avonduren waren ze bereikbaar, en we hebben een super weekend gehad alles was top geregeld!
    Van de vluchten tot t hotel en de kaartjes van de wedstrijd,ik kan het iedereen aanbevelen!
  • Klant: 4275535
    28/11/2016
    Communicatie was goed, op mail werd direct gereageerd
    Wedstrijd en hotel prima geregeld
    kaartjes netjes op tijd thuis afgeleverd
    Transfer van hotel naar stadion was prima te doen met de metro
  • Klant: 4243619
    23/11/2016
    Duidelijk en alles goed verzorgd.
  • Klant: 4236363
    22/11/2016
    Uitstekende service
  • Klant: 4235359
    22/11/2016
    Goed bereikbaar.
    Goede service.
    Aardige en behulpzame medewerkers.
  • Klant: 4234663
    22/11/2016
    Goeie communicatie, topproduct
  • Klant: 4234597
    22/11/2016
    Alles is goed geregeld. Geen vraag is te veel. Papieren op tijd binnen. Hotel prima. Inchecken vliegtuig heen en terug. Goede beschrijving van de stad en route beschrijving. 5 sterren
  • Klant: 4234207
    22/11/2016
    Alles prima geregeld ook als er nog vragen zijn.
  • Klant: 4233023
    22/11/2016
    Goed hotel om een paar nachten door te brengen voor een trip als dit, alles is goed geregeld; De tickets lagen klaar bij aankomst in het hotel. Klantenservice was goed toen ik vragen had.
  • Klant: 4232773
    22/11/2016
    Super goed geregeld. Goede plekken en als groep bij elkaar. Kennis van zaken en super snel met hun service.
  • Klant: 4186451
    16/11/2016
    Net zoals de eerdere reizen perfect geregeld!
  • Klant: 4156713
    11/11/2016
    Vertrouwd bedrijf, alles word goed geregeld.
  • Klant: 4151351
    10/11/2016
    De plaatsen in het stadion, de ligging van het hotel en ook de informatie van de metro enz.
  • Klant: 4151317
    10/11/2016
    Goede service
    Vriendelijk
  • Klant: 4151229
    10/11/2016
    ****
  • Klant: 4150565
    10/11/2016
    Goede service, mooi en verzorgd hotel en voldoende informatie over deze reis
  • Klant: 4150011
    10/11/2016
    goede timing
    Zeer duidelijk
    Mooi aanbod
  • Klant: 4147607
    10/11/2016
    Allles tot in de puntjes geregeld, goed snel en duidelijk.
  • Klant: 4136897
    08/11/2016
    snelle service
    goede communicatie
    goede plaatsen in stadion
  • Klant: 4133191
    08/11/2016
    Fantastisch geregeld -top hotel met heerlijk ontbijt in het centrum van Madrid- als ik een vraag had binnen 30 sec gelijk antwoord volgende voetbalreizen boeken we weer bij jullie
  • Klant: 4129799
    07/11/2016
    Snelle afhandeling na emails
    Reisbescheiden wordt thuis afgeleverd
    Alles gewoon perfect geregeld
  • Klant: 4129651
    07/11/2016
    *****
  • Klant: 4129035
    07/11/2016
    Goede service, goed bereikbaar voor contact, behulpzaam.
  • Klant: 4090829
    02/11/2016
    Prima geregeld,informatie over wedstrijd en hotel en de kaarten voor de wedstrijd netjes en op tijd thuis ontvangen.prima plaatsen in het stadion en een zeer netjes hotel.
  • Klant: 4086373
    02/11/2016
    Alles was top geregeld, 1 ding ging mis toen we bij ons hotel aankwamen. We hadden met 5 personen geboekt naar liverpool en 1 persoon hadden jullie via een ander bedrijf geboekt en dat ging mis maar we hadden jullie teruggebeld en jullie hadden het probleem perfect opgelost, complimenten!
  • Klant: 4082911
    01/11/2016
    Number 1 voetbalreizen is een absolute aanrader!
  • Klant: 4081575
    01/11/2016
    Alles top geregeld!
  • Klant: 4081505
    01/11/2016
    Zeer goed bereikbaar , Goede info op internet site en voor een goede prijs!
  • Klant: 4080315
    01/11/2016
    snelheid en service was super goed en ook het oplossen en beantwoorden van vragen was perfect
  • Klant: 4078537
    01/11/2016
    Duidelijke communicatie. Prima prijs, eerlijke tarief.
  • Klant: 4077985
    01/11/2016
    Zeer goed geregeld top
  • Klant: 4070463
    31/10/2016
    Wat een prachtige ervaring. Alles was super geregeld. Als we volgend jaar naar een wedstrijd in engeland gaan boeken we zeker weer bij dit bedrijf !!!
  • Klant: 4058965
    29/10/2016
    Snelle regeling van de reis, gemakkelijk te boeken en goed contact wanneer nodig via de 'chat'.
  • Klant: 4057973
    29/10/2016
    Alles was perfect geregeld. Goed hotel en goede kaarten wedstrijd. Goede info vooraf
  • Klant: 4055099
    28/10/2016
    ****
  • Klant: 4054095
    28/10/2016
    Alles keurig in orde, goede plekken in het stadion.
    Hotel netjes.
  • Klant: 4054033
    28/10/2016
    Alles prima geregeld, van hotel tot en met de kaarten voor de wedstrijd. Zelfs op vragen leuke reacties.
  • Klant: 4052383
    28/10/2016
    - Er is rekening gehouden met mijn voorkeuren en vragen.
    - Goede informele manier van communiceren.
    - Geen overbodige informatie gekregen en ook to the point.
    - Afspraken worden gewoon nagekomen = heerlijk...
  • Klant: 4046045
    27/10/2016
    Afgelopen zomer hebben we een voetbalreis bij Number1voetbalreizen geboekt. Vanaf het eerste contact verliep alles al soepel. We wilden graag betalen in termijnen en dit was geen enkel probleem.

    We hebben alle gegevens netjes ontvangen en kregen bij vragen ook snel antwoord. Het hotel en de informatie was prima geregeld! Super bedankt voor de trip!
  • Klant: 4043559
    26/10/2016
    zeer vriendelijk personeel, erg meedenkend, snelle reactie op je vraag/snel teruggebeld
  • Klant: 4034055
    25/10/2016
    je krijgt een volledig pakket. informatie verstrekking is volledig. vouchers krijg je thuis gestuurd
  • Klant: 4029243
    24/10/2016
    Online geboekt en alles werd geregeld, entreekaarten, hotelboeking.........+ een handige route naar het hotel en een overzicht van en naar de metro.
  • Klant: 4028523
    24/10/2016
    Alles was super geregeld alles duidelijk
  • Klant: 4028519
    24/10/2016
    alleen maar pluspunten!
    Goede communicatie
    Upgrade gekregen van het hotel.
    Tickets en reisbeschrijvingen ruim op tijd in huis.
    Wat echt super is, dat de voetbalkaarten voor de wedstrijd al in je bezit zijn!
    Geen stress om de kaarten op te halen of via een koerier bij het hotel
  • Klant: 4027913
    24/10/2016
    Alles was goed geregeld en heel duidelijk
  • Klant: 4027711
    24/10/2016
    Duidelijk, to the point en betrouwbaar
  • Klant: 4027565
    24/10/2016
    geen
  • Klant: 4026775
    24/10/2016
    Als verrassing met mijn vriend naar FC Barcelona - Manchester City geweest. Wat een ervaring! Wij hadden Premium kaarten geboekt en zaten echt op de middenlijn en konden de spelers bijna aanraken!
    Hotel ook uitstekend met een goed ontbijt. Volgend jaar gaan we zeker weer een Champions League wedstrijd uitkiezen en wij zullen dit zeker via Number 1 Voetbalreizen doen!
  • Klant: 3988433
    18/10/2016
    Klantvriendelijk
    Prijs/Kwaliteit OK
  • Klant: 3982361
    17/10/2016
    Voetbalreis gekregen naar Chelsea - Leicester City. De wedstrijdkaarten, reisbescheiden en alle info waren netjes op tijd binnen gekomen. Het hotel was keurig netjes, het ontbijt was ook goed. Een dikke 10.
  • Klant: 3967875
    14/10/2016
    Alles heel goed geregeld
    Zelfs de boarding passen werden voor ons geregeld
    Hotel heel goed op een top locatie
  • Klant: 3963301
    14/10/2016
    Reis geboekt naar de wedstrijd Liverpool - Hull City.
    Beste prijzen van alle aanbieders, hotel midden in het centrum van Liverpool inclusief ontbijt. Ze zijn direct te bereiken via de chatfunctie.
  • Klant: 3963223
    14/10/2016
    Geweldig weekend gehad met vrienden in Londen. We hebben de thuiswedstrijd van Arsenal tegen Chelsea bezocht. Wedstrijdkaarten waren boven verwachting laag op de 2e ring korte zijde! Geweldig zicht! Hotel was ook prima in orde en goed in het centrum. Als je kijkt naar de (scherpe) prijs die wij hebben betaald voor deze topper zul je ons zeker terugzien!
  • Klant: 3908597
    05/10/2016
    Alles duidelijk en snel afgehandeld
  • Klant: 3890933
    03/10/2016
    Goed geregeld
  • Klant: 3877629
    30/09/2016
    Alle info klopt
  • Klant: 3868443
    29/09/2016
    - Zeer goede communicatie
    - Goede plaatsen in het stadion
    - Goede ticketlevering
  • Klant: 3866137
    28/09/2016
    Goede communicatie alles top geregeld .
    Dagelijks tel. Bereikbaar
  • Klant: 3865213
    28/09/2016
    Prima geregeld!
  • Klant: 3864705
    28/09/2016
    Goed geregeld, betrouwbaar en makkelijk te bereiken via E-mail.
  • Klant: 3864593
    28/09/2016
    Goede, persoonlijke service. Tussentijdse wijzigingen in aantal personen etc werden zonder problemen opgelost.
  • Klant: 3864033
    28/09/2016
    Alles wordt prima geregeld
    Alles wordt duidelijk aangegeven
  • Klant: 3857125
    27/09/2016
    Alles tiptop geregeld! Goede service en bereikbaarheid voor eventuele vragen.
  • Klant: 3855401
    27/09/2016
    Super geregeld
  • Klant: 3854715
    26/09/2016
    Prijs oké. Informatie vooraf ruim voldoende.
  • Klant: 3854563
    26/09/2016
    Wij zijn 4 september naar Manchester United - Leicester City geweest. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Ingecheckt voor beide vluchten, hotel was prima en op een goede locatie. Alles in de buurt en eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer of gewoon lopend.
    De plaatsen in het stadium waren zoals verwacht met goed overzicht over het veld. Wij hadden vlak voor de wedstrijd een vraag over de zitplaatsen dat door een belletje naar de organisatie werd opgelost. Complimenten hiervoor!
    Al met al een bijzonder geslaagd weekend mede door de vlekkeloze organisatie door Number 1 Voetbalreizen. Alleen maar lof en zeker een aanrader. Wij zullen zeker Number 1 Voetbalreizen via mond tot mond reclame aanraden.
  • Klant: 3854299
    26/09/2016
    Super goed geregeld en toplocaties.
  • Klant: 3852703
    26/09/2016
    Prima service en alles op tijd.
    Plaatsen prima en ook hotel prima.
    Wil zeker nog een keer heen!
  • Klant: 3852217
    26/09/2016
    Goede informatie en alles op de gemaakte afspraken ontvangen
  • Klant: 3851237
    26/09/2016
    Duidelijk en goed geregeld
  • Klant: 3846191
    25/09/2016
    ****
  • Klant: 3814429
    19/09/2016
    Goede service!
  • Klant: 3803677
    17/09/2016
    Goede organisatie en communiatie. Alle documenten en boekingen werden op tijd toegestuurd en uitgevoerd.
  • Klant: 3802819
    17/09/2016
    Goede service
  • Klant: 3790639
    15/09/2016
    De plaatsen in het stadion waren perfect en de uitleg die we kregen via e-mail over de stad was leuk.
  • Klant: 3787829
    14/09/2016
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    Goede informatieverzorging
    Leveren wat beloofd is
    Letten op details (transfer airport etc)
  • Klant: 3786575
    14/09/2016
    Persoonlijke benadering, snelle reactie op vragen, duidelijke informatie toegezonden gekregen. Mogelijkheid tot update.
    Attente handeling nadat hotel was overboekt!!!!
  • Klant: 3784707
    14/09/2016
    goeie service, heldere communicatie en snelle afhandeling
  • Klant: 3781797
    13/09/2016
    Antwoorden duidelijk en snel. Alles vlot verlopen.
  • Klant: 3780237
    13/09/2016
    Prima plekken in het stadion, gratis upgrade naar een 4* hotel was heel erg netjes! Heel goed hotel. Alles was eigenlijk gewoon zo als het hoort!
  • Klant: 3747969
    07/09/2016
    Bied goede compensaties en mooie wedstrijden aan.
  • Klant: 3742743
    07/09/2016
    Krijgt op tijd de kaarten met plan en bezienswaardigheden.
  • Klant: 3721919
    04/09/2016
    Goede communicatie en service!!
  • Klant: 3721707
    04/09/2016
    Antwoorden vrij snel op vragen. Duidelijke omschrijvingen van alles. Zoals bv uitleg naar hotel, stadion, ... Extra cadeau bij het leveren van tickets.
  • Klant: 3718743
    03/09/2016
    Alles wordt goed geregeld/ verzorgd
  • Klant: 3718645
    03/09/2016
    Nadat er wat bij ons verkeerd ging in Dortmund heeft het bedrijf het keurig opgelost
  • Klant: 3716199
    02/09/2016
    De reis was tot in detail verzorgd alles was geregeld enige wat we hoefden te doen was inchekken bij het hotel wij hebben een top weekend gehad waar we het nu nog over hebben
  • Klant: 3707945
    01/09/2016
    Duidelijke communicatie over reis en reisbescheiden en prima prijzen.
  • Klant: 3705881
    31/08/2016
    Prima service, kaarten op tijd binnen.
  • Klant: 3703183
    31/08/2016
    Goede prijs kwaliteit
  • Klant: 3701033
    31/08/2016
    Snel en goede afhandelingen. Ik was weg en de aangetekende post was met een belletje zo omgezet en de kaarten ruim op tijd binnen.Zelfs bij inchecken telefonisch even kunnen schakelen en bleek dat Number1 gewoon extra had geboekt en met het hotel verder afgehandeld. Perfect geregeld en met recht dus een Numer1 voetbalreis.
  • Klant: 3700419
    31/08/2016
    Super vriendelijk via mail en facebook! En rap de tickets ontvangen.
  • Klant: 3697991
    30/08/2016
    Alles in orde ,geen verassingen en stiptheid in verband met de tickets en het hotel
  • Klant: 3697845
    30/08/2016
    Regelen meteen een goed alternatief bij een overboeking.
  • Klant: 3697807
    30/08/2016
    Goede heldere communicatie
    Snelle reactie op vragen
    Klantvriendelijk
  • Klant: 3696881
    30/08/2016
    Prima service, altijd telefonisch bereikbaar en zeer pro-actief.
  • Klant: 3696557
    30/08/2016
    Alles was uitstekend en ruim van te voren geregeld, ik kwam letterlijk in een gespreid bedje terecht. Prachtige dagen in Londen gehad
  • Klant: 3696401
    30/08/2016
    - Helder duidelijke communicatie in woord in en geschrift
    - Zeer behulpzaam bij vragen.
    - ruim op tijd alle papieren in bezit.
    We hebben een fantastisch weekend achter de rug!
  • Klant: 3696191
    30/08/2016
    Komen afspraken na, reageren snel op een vraag
  • Klant: 3695887
    30/08/2016
    Goede communicatie, uitstekende locatie hotel + seats
    Mogelijkheid tot aangepaste offerte (bv indien 1 bezoeker geen vervoer nodig heeft en de andere wel)
  • Klant: 3695835
    30/08/2016
    Gemakkelijk
  • Klant: 3695675
    30/08/2016
    Snel en makkelijk. Hotel in Dortmund bleek overboekt. Dit hebben ze keurig opgelost door een upgrade naar een mooier hotel buiten Dortmund.
  • Klant: 3695661
    30/08/2016
    Snel, direct contact via de mail. Duidelijk over de kosten en service bij vragen. Daarnaast mooie zitplaatsen in het stadion (beter dan verwacht) en een leuke attentie (sjaal) bij ontvangst van de kaarten gekregen, echt top!
  • Klant: 3695619
    30/08/2016
    Voor het eerst een Voetbalreis geboekt bij number1, dit was zeker niet de laatste keer! Geen negatieve punten, tickets op tijd binnen, snelle reactie via de mail, gewoon duidelijk zoals het verwacht wordt van de klant! TOP!!
  • Klant: 3695533
    30/08/2016
    Overboekingen waar ze niks aan konden doen, naar volle tevredenheid opgelost. Ook een tegemoetkoming in de extra reiskosten. Ga zeker weer
  • Klant: 3695529
    30/08/2016
    Heel vlotte behandeling en voor vragen altijd bereikbaar.
  • Klant: 3695499
    30/08/2016
    Vragen werden meteen beantwoord op de site via een soort vn chat met een medewerker. Gaf ook meteen een vertrouwd gevoel omdat het de eerste keer was dat ik een bestelling deed via deze website.
  • Klant: 3695433
    30/08/2016
    Snelle reacties, goede prijzen, prima hotel en goede plaatsen in het stadion.
    Alles was goed geregeld en we komen hier zeker weer terug voor een volgende reis.
  • Klant: 3223613
    13/06/2016
    Wij hebben met 8 personen de wedstrijd Chelsea - Leicester bezocht.
    De plaatsen in het stadion waren perfect, midden op de lange zijde. Ook waren we tevreden over het hotel, deze lag midden in het centrum van Londen. Contact tussen mij en Number 1 Voetbalreizen was goed, ik kreeg heel snel reactie op mijn vragen. Volgend seizoen weet ik jullie zeker weer te vinden.
  • Klant: 3097789
    25/05/2016
    *** hebben mij perfect geholpen met mijn reis naar de FA Cup finale in Wembley. De prijs was heel goed voor hetgeen dat ik kreeg. Het hotel was heel centraal gelegen en heel netjes net als de plekken die perfect waren met heel goed zicht op het veld. Volgende keer zeker weer! Dankjewel :)

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard