Ervaringen

  • 08/11/2017
    Eerste wil ik jullie bedanken voor de goed service en dienst die jullie gebracht hebben. Ik ben uitermate heel tevreden daarover.Alles was tot in de puntjes goed voorbereid.Die enkele mails die ik ontvangen heb door jullie deden me echt deugd,je zag dat je de klant op tijd wou informeren over hoe alles zou verlopen.Alle info die ik kreeg van jullie was heel duidelijk en heeft mij echt geholpen...over hoe het hotel bereikbaar was,alles was klaar en duidelijk.het hotel was perfect voor die prijs,beter zal je niet vinden denk ik.Alles was verzorgd en proper. Tijdens de match hadden we een ideale zitplaats in een prachtig gevuld stadion .Met een heerlijke sfeer kon de pret niet op van een heel geslaagd weekendje Milaan.
    Dus bij deze hebben jullie zeker een heel tevreden klant bij,die in het kort zeker terug een voetbalreisje via jullie zal boeken.Alvast tot binnenkort..

    mvg ***
  • 06/11/2017
    Geweldige reis gehad met mijn oudste zoon, alles perfect geregeld en gegaan!
    Zeer tevreden over Number1 Voetbalreizen , ga zeker nog een keer boeken bij jullie.
    👍
  • 04/11/2017
    Jullie zijn steeds bereikbaar per chat en telefoon. Er wordt telkens een gepast antwoord of oplossing gevonden.

    De afhandelijk vooraf verliep vlekkeloos.

    Wij gebruiken jullie zeker nog voor onze voetbalreizen.
  • 04/11/2017
    Communicatie en opvolging was top, net als de reis! Iets betere zitplaatsen in het stadion had het helemaal af gemaakt, al hebben we daar geen opleg voor betaald...Niettemin aanrader!!
  • 03/11/2017
    Toevallig waren we bij Number1 terecht gekomen, maar hebben het ons geen seconde beklaagd. Alles werd op voorhand mooi in orde gebracht, zelfs het inchecken op het vliegtuig, zodat we nog enkel de E-tickets moesten printen. We hadden niet voor niks Tottenham - Liverpool gekozen, die speelden nl op Wembley voorlopig hun thuiswedstrijden. We waren op 22 oktober dan ook al om 08u00 plaatselijke tijd in Londen Stansted. Na een ritje naar het hotel hebben we nog lekker kunnen genieten van het centrum van Londen wat op wandelafstand van het Travelodge hotel was. In de vroege namiddag hebben we dan met een typische Engelse taxi(achterin met 2 tegenover 2) de rit naar Wembley gemaakt. Het aanzicht van het stadion was al overweldigend. Om nog te zwijgen van als we eens binnen waren. Wij dachten een half gevuld stadion te verwachten maar dit was verkeerd gedacht. Er waren maar liefst meer dan 80000 mensen aanwezig, een record voor de thuiswedstrijden van de Spurs op Wembley. Na 5 minuten stonden de Spurs al 2-0 voor, dus moet ik jullie niet vertellen wat voor een sfeer er in het stadion hing, gewoon kippenvel hoor. Uiteindelijk werd de score 4-1 en hadden we een hele mooie wedstrijd gezien. Na de wedstrijd bleken er aan het stadion enkel gereserveerde taxi´s beschikbaar. Maar na een kleine navraag kwamen we na 10 minuten wandelen bij een klein Indisch taxi bedrijfje uit. En omdat we toch moesten wachten hadden we nog tijd voor een biertje uit de lokale nachtwinkel. Terug in het hotel hebben we ter plaatse nog lekker gegeten en zijn we allen moe maar voldaan gaan slapen want maandagmorgen om 08u30 moesten we alweer op het vliegtuig stappen. Heel onze uitstap was perfect geregeld, wel deels omdat we de verplaatsingen per taxi gedaan hebben. Want na de wedstrijd staan er honderden te wachten op trein en metro wat wel heel veel tijd in beslag zou nemen. Voor de rest raad ik Number1 aan iedereen aan en wij zullen zeker nog gebruik maken van jullie diensten. Bedankt aan het hele team van 4 Belgische voetbalvrienden.
  • 02/11/2017
    De tickets voor de wedstrijd waren echt OK. Lange zijde tegenover de nieuwe tribune, tegen het veld. Men kan het veld ruiken en de spelers hun inspanningen "voelen"
    We konden ook voor en na de wedstrijd terecht in een lounge om iets te drinken.
    Het gekozen hotel was super gelegen, vlak tegen het Liverpool ONE winkelcentrum en in de onmiddellijke omgeving van de uitgangsbuurten.
  • 02/11/2017
    28 oktober was het weer zover. Als aanhangers van Arsenal mochten wij weer een trip maken richting Londen. Het jaar ervoor hadden wij voor via Number1voetbalreizen deze trip geboekt. Naar volle tevredenheid uiteraard, dus dit jaar opnieuw via deze maatschappij. Van de reis tot aan de wedstrijd zelf, alles was fantastisch geregeld. Kortom? Volgend jaar opnieuw!

    Tip: Boek een middagreis terug zodat je met het openbaar vervoer terug naar de luchthaven kunt. Taxi's in de nacht zijn erg prijzig hebben wij 2 jaar geleden ervaren. Dit jaar waren we voor *** pond p.p terug op de luchthaven.
  • 02/11/2017
    Samen met mijn vader een voetbalwedstrijd bijwonen in Engeland: een droom die uitkomt.

    Door ***

    S'morgens vroeg, op zaterdag, met de trein van Purmerend naar Schiphol. Vol met adrenaline bespreken mijn vader en ik het Engelse voetbal op uiterst gedetailleerd niveau. Welke spelers moeten hoe spelen, waarom, wat is de beste tactiek voor Arsenal thuis tegen Swansea, hoe staan beide teams op de ranglijst en ga zo nog maar even door. Onze discussie werd even onderbroken door de paspoortcontrole: we verlaten immers de EU, dat wat wij beiden nog even niet bedacht hadden. De controles duren dus even wat langer dan gepland. Dit mocht de pret uiteraard niet drukken. Na een zeer korte vlucht naar Londen (wat aanvoelde als een busreis) en een treinreis naar Kings Cross station lopen we naar ons hotel. We hadden wat haast, dus dropten we onze tassen in het bagagekamertje en zijn we met de metro naar The Towerbridge en het financiële centrum van Londen gereisd. Eigenlijk hebben we alles met de metro en/of lopend gedaan, wat eigenlijk super werkt. Na een korte culturele tour begon het echte cultuur snuiven: de wedstrijd van Arsenal tegen Swansea City in het Emirates Stadium. De beleving van de Engelsen is iets prachtig moois om mee te maken. Ik denk dat ik als voetbalfan beter bij het Engelse publiek pas dan bij het Nederlandse publiek. De blijheid bij een doelpunt of prachtige aanval, het schelden bij nalatigheid van een van je favoriete spelers (dit tot irritatie aan toe bij mijn vader, die soms een andere mening over een gebeurtenis heeft dan ik). In Engeland gaat het echt nog om het voetbal, het alles geven, het tonen van passie. Daar geniet ik intens van. En dat samen met mijn beste vriend: m'n vader.
    Na de wedstrijd, die door Arsenal werd gewonnen met 2-1, hebben we nog een uur rondom het stadion gelopen. De legendes die bij Arsenal gevoetbald hebben prijken op de gevel. Daarnaast vonden wij beiden, als doorgewinterde Ajax-fans, de adoratie voor Dennis Bergkamp geweldig om te zien: er stond gewoon een rij om met zijn standbeeld op de foto te kunnen!
    Op de terugweg naar de metro loop je door de straten in de wijk Arsenal waar mensen een kraampje met eten en/of Arsenal attributen verkopen vanuit hun voortuin. Dat is voetbalbeleving en de sfeer die er rondom en tijdens een voetbalwedstrijd moet zijn.
    Na een kleine 20 minuten met de metro kwamen wij weer boven de grond op Piccadilly Circus, het Times Square van Londen. Daar in de buurt zijn we beland in een sportcafé, waar we onder het genot van een groot stuk vlees en een Engelse pint keken naar Bournemouth tegen Chelsea.
    Om toch nog de bekende plekken en gebouwen van Londen te zien, zijn we na het eten via the Big Ben naar Buckingham Palace gelopen. Onderweg loop je langs gebouwen als The London Eye en het gebouw van New Scotland Yard.
    Na nog een aantal pintjes gedronken te hebben in een echte Engelse pub zijn we teruggegaan naar het hotel. Hier vielen we als een blok in slaap, moe van alle geweldige indrukken die de stad en het Engelse voetbal ons geboden hebben.

    Number 1 voetbalreizen heeft ons dankzij de uitstekende organisatie een prachtige ervaring bezorgd. Alles was in de puntjes geregeld, van routes naar het hotel tot uiteraard de kaartjes voor de wedstrijd. Mijn volgende voetbaltrip boek ik zeker weer bij Number 1 voetbalreizen. Bedankt voor alles!

    Een zeer tevreden klant die weer wat kan afstrepen van zijn bucketlist.

    ***
  • 02/11/2017
    Weer prima reis geregeld door ***. Maatwerkofferte laten opstellen voor bezoek aan Southampton - Newcastle United op een zondag en aansluitend Manchester City - Napoli op een dinsdag incl. vluchten en hotelovernachtingen in Southampton en Manchester.
  • 09/10/2017
    Ben zeer tevreden over hoe de communicatie en afhandeling ging.
  • 09/10/2017
    Top service!
    Antwoorden snel op vragen!
    Goede plaatsten en naast mekaar!
  • 09/10/2017
    Beste reis ooit!
    Alles werd zeer goed geregeld en men werd ook goed op de hoogte gehouden van alles. De documenten die we opgestuurd kregen waren duidelijk. Ik ben nog nooit zo vlot en makkelijk op reis geweest. Beste site voor een weekend weg te gaan me kamerraden om een match te gaan kijken en de buurt waar het hotel gelegen is ligt perfect. Alles binnen stapafstand!
  • 10/09/2017
    Ik ben naar de thuiswedstrijd van Borussia Dortmund tegen Hertha BSC geweest via Number 1 Voetbalreizen. Hele boekingsprocedure verliep vlekkeloos en alles was duidelijk. Het hotel waar we verbleven (A&O Dortmund HBF) was prima. Ligging midden in het centrum van Dortmund, station op 5 minuten. Parkeergelegenheid helaas niet bij het hotel, maar dit is geen probleem. Aan de achterkant van het station is een groot parkeerterrein (bereikbaar via de Treibstraße) waar je voor ***€ per dag je auto kwijt kan. Vanaf hier loop je door het station naar het hotel in ongeveer 10 minuten. Naar het stadion kun je het beste met de metroreizen. Vanaf het stadhuis gaat deze direct naar het Signal Iduna Park. Met je wedstrijdticket heb je gratis openbaar vervoer, dit hoef je dus niet aan te schaffen. Al met al was alles een groot succes!
  • 06/09/2017
    2de keer een reis geboekt via deze organisatie. En net als de eerste keer weer alles op en top geregeld. Ook via de chat heel vriendelijk te woord gestaan. De volgende reis gaan we zeker weer via deze organisatie boeken!!!
  • 05/09/2017
    Hey, dit is niet de eerste keer dat wij via deze organisatie naar Dortmund gaan en zoals gewoonlijk was alles dik in orde. Ik had via de site gekeken voor de match Dortmund - Hertha en zag dat enken het 2 sterren hotel nog beschikbaar was, heb gemaild met de vraag of er nog andere hotels beschikbaar waren en of het mogelijk was om ze beschikbaar te stellen voor ons. Ik kreeg binnen de dag een bericht terug dat dit geen probleem was dus bij deze,top service tegen een goede prijs!
  • 05/09/2017
    Goed georganiseerd en geïnformeerd. Snel geinformeerd over verblijf en tickets. Waardoor reisplanning makkelijk te maken was. Hotel was heel goed
  • 04/09/2017
    Top geregeld door Number 1 Voetbalreizen en we hebben een geweldige wedstrijd gezien in Dortmund!
  • 03/09/2017
    Op 5 augustus met mijn zoontje via voetbal reizen naar de supercup wedstrijd Dortmund - Bayern München geweest met overnachting in het NH hotel. Het was een geweldige ervaring voor een betaalbare prijs. Tickets netjes op tijd binnen en ook een mooi en goed verzorgd hotel. Het is zeker niet de laatste keer dat ik via voetbal reizen geboekt heb!!!
  • 03/09/2017
    Ik vond de reis goed geregeld, hotel prima, e-tickets ook ideaal. Bij ons hotel hadden we van jullie een voucher gekregen deze was niet voldoende we hadden nog wat extra's moeten krijgen volgens de medewerkers daar. uiteindelijk is het allemaal opgelost. we moesten weten welke kamers gereserveerd enzovoort. Verder prima reis en voor herhaling vatbaar.
  • 03/09/2017
    Al met al met een prachtige ervaring. Van begin tot het eind geweldig begeleid door Number 1 Voetbalreizen. Niet alleen online maar ook persoonlijk contact waarin alle vragen perfect werden beantwoord. Eenmaal in Liverpool kwamen we superlatieven tekort. Op vrijdag een hop on bus tour naar Anfield met aansluitend een rondleiding door het stadion. Na afloop een pint met mijn zoon in een van de Liverpool pubs bij het stadion. Op wedstrijddag lekker vroeg naar Anfield waar alles ademt naar voetbal. Na weer een bezoek aan de pub, the 12th man, waar iedereen clubliedjes zong, zijn we 2 uur voor aanvang al het stadion ingegaan. Heerlijk om in het zonnetje te genieten van de grasmat en geweldige sfeer. Na kilo's kippenvel...terug naar ons perfecte hotel en de volgende dag weer veilig thuis. Wat een belevenis!!!
  • 02/09/2017
    De bestelling is perfect verlopen en alles was perfect georganiseerd. Het hotel en vooral de wedstrijd was fantastisch.
  • 02/09/2017
    Geweldig weekend gehad. Alles was perfect geregeld. Het zal niet lang duren voordat we weer wat plannen.
  • 01/09/2017
    Na wat persoonlijke problemen i.v.m het niet meer opengaan van het slot van onze koffer is het extra fijn als er al netjes ingecheckt is en alle vluchten en tickets probleemloos en optijd zijn afgeleverd. Heerlijk weekend in Londen met een schitterende wedstrijd gehad! Number1, bedankt voor de topservice!
  • 01/09/2017
    Zo! De supercup in Duitsland zijn mijn vader, broertje en goede vriend nog niet vergeten. Een heerlijke pot voetbal gezien vanaf een top plek! Geweldig!

    Vooraf duidelijk geïnformeerd en op tijd de kaarten thuis! Hotel goed en goed aan te reizen!

    We hebben er van genoten en we gaan zeker nog eens gebruik maken van de diensten van Nummer 1 voetbalreizen!
  • 01/09/2017
    Alles was goed, behalve het eten in het hotel. Nu staat Engeland erom bekend niet zo'n lekker eten te hebben maar het eten in ons hotel was echt rampzalig en duur. Ik vind het niet erg om wat te betalen voor eten, maar dan verwacht ik ook wat lekkers.
  • 01/09/2017
    Als er een match verschoven wordt van dag( zoals bij ons) nemen ze direct persoonlijk contact op met je..
    Snelle feedback.
    De mensen zitten daar op de goede plaats
  • 01/09/2017
    Samen met een kameraad ben ik via Number1 Voetbalreizen naar een thuiswedstrijd van Liverpool tegen het Crystal Palace van Frank de Boer geweest. De wedstrijd zelf was niet geweldig, maar door de late 1-0 was de ontlading zeker geweldig, dit in combinatie met het 'You'll Never Walk Alone' voorafgaand aan de wedstrijd maakt een bezoek aan Anfield echt een aanrader. Number1 verzorgde ons een goed betaalbare reis inclusief vliegtickets en 2 overnachtingen in een 4-sterrenhotel (terwijl wij voor een 3-sterrenhotel geboekt hadden!). Door de goed geplande vlucht hadden wij nog de kans om voor de wedstrijd de Liverpool Academy te bezoeken en Steven Gerrard in levende lijve hebben kunnen zien, hierna zijn wij naar het Liverpool café 'The Albert' geweest en hebben enkele fans ontmoet. Doordat we nog tijd over hadden hebben we het nachtleven van Liverpool nog kunnen mee maken en een stadion tour kunnen plannen! Na dit alles hadden we ook nog de tijd om de stad zelf (inclusief Goodison Park) te bezoeken. Al met al een topreis!
  • 01/09/2017
    Alles was conform de afspraken!!!
  • 01/09/2017
    In augustus met mijn zoon van 8 naar de Duitse bekerfinale geweest tussen Borussia Dortmund en Bayern München geweest.
    Bij het boeken verliep de communicatie soepel en ook kreeg ik zeer gedetailleerde info over Dortmund compleet met tips en routebeschrijvingen.
    1x een vraag gesteld per mail en binnen 5 minuten antwoord. Volgend jaar willen we een keer met een groepje naar een wedstrijd in Engeland en boek dan zeker weer hier!
  • 01/09/2017
    Zeer tevreden over Number 1 voetbalreizen. Waren eer behulpzaam en op vragen werd onmiddellijk gereageerd en werd er actie ondernomen. Een volgende keer zal ik zeker eerst met Number 1 contact zoeken voor het maken van een voetbalreis.We hadden mooie plekken in het stadion en een prima hotel! Klasse.
  • 01/09/2017
    We hebben een super weekend gehad in Barcelona.
    Alles was goed geregeld, duidelijke en snelle communicatie en alles op tijd en compleet in huis.
    Nummer 1 voetbalreizen TOPPIE !!!!
  • 31/08/2017
    De reis opzich was erg leuk! We hebben een mooie wedstrijd gezien met doelpunten en uiteindelijk penalty's. Wat mij wel tegenviel is dat ik bij het bestellen expliciet contact heb opgenomen om te vragen of er een overdekte en gratis parkeerplaats bij de bestelling zat (bij het hotel). Het antwoord was ja, maar niets bleek minder waar. Wij moesten bij een parkeerplaats iets verderop parkeren en hiervoor bijbetalen. Daarnaast werd het hotel verbouwd, wat er ook niet voor zorgde dat je het gevoel had eruit te zijn. Verder was het hotel prima en zat het dichtbij het centrum en het stadion. Op die extra kosten en verkeerde informatie over het parkeren en het hotel in de verbouw na was het een topreis.
  • 31/08/2017
    Wij vonden het een super ervaring ! Alles was in orde , leuke sfeer , tijdig alle documenten gekregen ... vriendelijke mensen in het hotel & zeer leuke wedstrijd , kortom zeker voor herhaling vatbaar ! BEDANKT !
  • 31/08/2017
    Alles verliep prima.
    Enkel de verplaatsing naar dortmund zelf was iets minder. Zowel in de heen als terugreis was er wegomlegging waarbij we niet verder konden over de autosnelweg. In het heengaan lukte dit perfect met de omleiding, in het terugkomen leidde de omleiding ons steeds terug naar dezelfde plek. We geraakten niet weg door slecht aangeduide wegomlegging.
    Jullie als voetbalreizen zullen hier misschien niet veel invloed op kunnen hebben maar wilde dit toch melden.
    Hotel, verblijf, onthaal, ontbijt,..was allemaal in orde zoals verwacht. Wat de wedstrijdkaarten betreft; jammer dat we zo hoog zaten (iemand van ons 3 was slecht te been en was een opdracht om helemaal boven te geraken). Ik weet niet dat ik dit op voorhand had kunnen melden en hiermee rekening zou gehouden worden.

    Bedankt voor de organisatie.

    Vriendelijke groeten
  • 31/08/2017
    Alles was super geregeld. Het hotel was top. We hadden echt super plekken in het stadion. We hebben het weekend van ons leven gehad. Heel erg bedankt hiervoor
  • 31/08/2017
    Wij hadden voor 3 nachten geboekt en bij de boeking ging er al wat mis de kamer stond op een andere naam.

    Planning

    Vrijdag inchecken een Zimmer onder het goede andere Zimmer onder een andere naam

    Zaterdag verliep alles goed jammer verloor BVB

    Zondag uitchecken

    Zondag middag inchecken we kregen de zelfde kamers weer exact de zelfde kamer nummers
    Nog een min punt kamers zijn allen een nieuw laken nieuw handdoek en kussen mijn kamermaat vond notebene een sok die hij vergeten was .

    Maandag verliep alles wel goed

    We hebben nu besloten een iets duurder hotel te nemen wat wel goed en schoon is

    We blijven jullie voetbalreizen trouw
  • 31/08/2017
    Ik ben zeer tevreden met hoe ik ben geholpen als ik iets niet begreep ging ik chatten en werd dat direct beantwoord zou het zo weer doen top geregeld ook het openbaar vervoer erbij was ideaal.wie weet eind van het jaar naar bvb-schalke eche derby.
    Mvg ge vd ***
  • 31/08/2017
    Met z'n drieën de supercup wedstrijd van Dortmund tegen Bayer München bezocht. Alles was prima geregeld door nummer 1 voetbalreizen! We hadden goede plekken in het stadion. Ons hotel lag op 5 minuutjes lopen vanaf het stadion. Dit is een hotel ingericht echt voor fans van Dortmund mooi om te zien, ook het ontbijt was erg goed.
    Echt een aanrader!!
  • 31/08/2017
    Fantastische ervaring die we, mijn vader, broer en ik, nooit zullen vergeten. Een ultieme voetbalfandroom die uit kwam!
  • 30/08/2017
    De UEFA finale mogen meemaken in Stockholm, kaarten waren keurig op tijd binnen. Hotel midden in het centrum. Alles was goed geregeld alleen de uitslag helaas niet.
  • 18/05/2017
    We hebben een geweldig voebal weekend in Barcelona gehad!
    We ontvingen de tickets mooi op tijd. Stoelen in het vliegtuig waren al geregeld, een zeer aan te raden Hotel Nouvel in Barcelona en een mooie pot voetbal.
    Wat wil je nog meer!
  • 17/05/2017
    Een fantastisch bedrijf! De reis was uitstekend geregeld!
  • 15/05/2017
    Prima geregeld bij voetbalreizen.nl; vliegtickets, hotel en voetbalkaartjes.
    Informatie over vervoer naar Barcelona niet helemaal volledig.
  • 15/05/2017
    Alles perfect op tijd,open mailwisseling
  • 15/05/2017
    Het was helemaal toppie.
    Messi, Neymar en Suarez hebben gescoord.
    We hadden prachtige plaatsen in het stadion.
    hotel was vlakbij het stadion en ook vlakbij de Ramblas en het metrostation.
    Lekker gezwommen in de zee.
    Dus het is helemaal geweldig.
  • 14/05/2017
    Alles is heel vlot verlopen (vanaf de boeking tot het ontvangen van de tickets).
  • 12/05/2017
    De keuze voor Gerona om op te vliegen bleek achteraf
    niet erg handig, je bent hier wel wat tijd aan kwijt om in Barcelona te komen.
    De meerdaagse kaarten voor de metro zijn naast de door jullie opgegevenadressen ook te koop op de grotere
    metrostations.
    Verder alles erg goed geregeld!
  • 11/05/2017
    Alles was super goed geregeld, ook de routebeschrijving naar hotel en voetbalstadion was erg handig. Een echte aanrader om via jullie te boeken en ook zeer voordelige prijs.***
  • 11/05/2017
    Ben zeer tevreden alles was tot in de puntjes geregeld. Verzoeken werden ook snel beantwoord wat ik als zeer prettig heb ervaren.
  • 10/05/2017
    Top bedrijf. Goeie service en goede communicatie voor de reis.
  • 24/04/2017
    Persoonlijk advies, erg behulpzaam en alles is goed geregeld.. ook qua bereikbaarheid met openbaar vervoer!
  • 22/04/2017
    alles goed georganiseerd
    geen onverwachte verrassingen
    een aanrader
  • 21/04/2017
    Altijd vriendelijke mensen en altijd goed bereikbaar
  • 21/04/2017
    alles top verzending uitleg of informatie alles prima inorde
    hotel super

    een aanrader wordt zeker vervolgd top wiekent

    u mag ons nog verwachten
  • 21/04/2017
    Een prachtige Duitse derby mogen meemaken. Uitstekend verblijf/hotel en zeer mooie plekken op de lange zijde. Geweldige supporters.
  • 21/04/2017
    Was een fantastische belevenis, excellent gelegen hotel in Barcelona, modern en goede stille kamer. La Rambla op 20 meter ! Tickets waren excellent, in midden van plan, vlakbij de trainersbanken
  • 20/04/2017
    Goede prijs kwaliteit, vele trips al geboekt heel tevreden!
  • 20/04/2017
    We zijn met vrienden naar dortmund-monaco kwartfinale champions league geweest zonder overnachting. We hadden hele mooie plaatsen voor de wedstrijd. Maar door de bomaanslag op de bus van dortmund werd de wedstrijd een dag verplaatst. Door vliegensvlug handelen door Number 1 voetbalreizen konden wij alsnog in een superhotel overnachten. De volgende dag naar de wedstrijd geweest en de sfeer was top alleen de uitslag was iets minder goed. Al met al 2 mooie dagen en de service was top!!!!!
  • 20/04/2017
    Goed geregelde reis naar Borussia Dortmund - AS Monaco gehad. Snel de kaarten binnen, goede reisbescheiden en alles was duidelijk. Ook doen de wedstrijd werd verzet door de aanslag op de bus van Borussia Dortmund belden ze meteen of alles nog goed was en of ze ergens mee konden helpen.
  • 20/04/2017
    Alles zeer goed geregeld!
  • 18/04/2017
    Prima ervaring na eerst 2 tickets te hebben gewonnen en later een reis te hebben geboekt.
  • 14/04/2017
    klantvriendelijkheid +++
    snelheid van mails beantwoorden top +++
    alles was tot in de puntjes geregeld !
  • 13/04/2017
    Zeer soepele organisatie, gemakkelijk mee te communiceren!
  • 13/04/2017
    Goed geregeld, makkelijk in omgang
  • 12/04/2017
    Meedenken over de reis, vooral m.b.t. de hotelkamers
  • 12/04/2017
    Vorige week heb ik de welbekende Kohlenpott-derby mogen meemaken, een geweldige wedstrijd bomvol passie en sfeer. Bij deze kan en wil ik elke voetballiefhebber aanraden om eens een wedstrijd te bezoeken in de Bundesliga. Een gegarandeerde belevenis om niet snel te vergeten!
  • 12/04/2017
    Ik had eigen vlucht geboekt. Hotel was prima. Informatie prima.
  • 12/04/2017
    Snel en overzichtelijk
  • 11/04/2017
    Alles heel vlot verlopen!
  • 08/04/2017
    Alles was tip top in orde, fantastische reis gehad.
  • 07/04/2017
    Alles was tot in de puntjes geregeld. We kregen op voorhand snel en duidelijk advies. Na de boeking ontvingen we direct een digitale bevestiging en een week voor de wedstrijd werden ook de papieren bevestigingen (inclusief routebeschrijving naar hotel, tips, kaart van Londen etc.) bezorgd. Kortom, we hadden nergens omkijken naar. Prijs-/kwaliteitverhouding was bovendien uitstekend.
  • 07/04/2017
    Alles was keurig geregeld, met name het feit dat we al ingecheckt waren in het vliegtuig voor beide vluchten, was ideaal. Het hotel met het inbegrepen ontbijt was uit de kunst. Het enige wat we zelf moesten regelen, is het bezoeken van bezienswaardigheden en overige tijdvulling, maar dat vind ik persoonlijk prettig, als ik dat zelf kan invullen. Ook waren het prima zitplaatsen in het stadion en ook bij het stadion is alles zonder problemen verlopen. Al met al een zeer geslaagde reis met complimenten voor Number 1 Voetbalreizen.
  • 07/04/2017
    Heldere en snelle communicatie, reisbescheiden op tijd en compleet (incl. kaarten en tips).
  • 07/04/2017
    Goede communicatie, volledige info en meedenkend personeel
  • 07/04/2017
    Alles duidelijk, correct en op tijd.
  • 27/03/2017
    Goede informatievoorziening, goede prijzen en klantvriendelijk.
  • 27/03/2017
    We hebben een prachtig weekend in liverpool gehad. Mooie wedstrijd gezien, Prachtige plaatsen op de hoofdtribune.
  • 27/03/2017
    We hadden vragen en de app, mail werd meteen super goed en super snel goed en juist beantwoord. leuk weekend gehad en kwam oa door de heren die dit bedrijf runnen en de zaken super goed regelen. als we nog een keer gaan boeken we weer via dit bedrijf en de prijzen zijn ook redelijk
  • 26/03/2017
    Goed geregeld.
    Alles op tijd verstuurd.
    Goede informatievoorziening.
  • 26/03/2017
    Korte lijnen, direct aanspreekbaar, duidelijke informatie en gewoon aardige mensen.
  • 26/03/2017
    perfect geregeld
  • 25/03/2017
    Communicatie
    Bereikbaarheid
    Alles was echt top geregeld!!
  • 24/03/2017
    Wij hebben een super trip gehad. Top wedstrijd gezien, hotel was goed en de organisatie en contact was perfect. Number 1 Voetbalreizen bedankt!
  • 22/03/2017
    Alles prima geregeld.
    Telefoontje gekregen toen wedstrijden waren vastgesteld.
    Papieren tijdig in huis, inclusief antwoordenvelop voor terugsturen memberkaarten.
    Hotel in orde
    Number 1 is goed bereikbaar via mail en telefoon, reageren direct.
    Kost een paar centen, maar dan heb je ook iets!
  • 22/03/2017
    Service, contact, volledigheid documentatie
  • 22/03/2017
    Goede communicatie. Perfecte mailing voorafgaand aan de reis.
  • 22/03/2017
    Vlotte behandeling van de bestelling tot en met de reis. Gemakkelijk bereikbaar gedurende week en weekend.
  • 22/03/2017
    Alles goed geregeld. Goed hotel en snelle respons op vragen.
  • 22/03/2017
    Wij waren zeer tevreden over het hotel en de dienstverlening voor de reis (opsturen reisbescheiden, documentatie, tickets,...)
  • 22/03/2017
    Goede service. Komen afspraken na.
  • 22/03/2017
    Locatie hotel was goed mbt OV richting stadion.
  • 22/03/2017
    Zeer goed contact en snel antwoord bij vragen. Prima hotel en alles rondom tickets/hotel/vlucht was goed geregeld.
  • 22/03/2017
    alles keurig geregeld, mooi op tijd. Hotel was redelijk tot goed (3 sterren) en de plaatsen in het stadion waren perfect
  • 22/03/2017
    Reis zeer goed geregeld, vlotte communicatie.
  • 22/03/2017
    Alles is goed en snel geregeld. Je kan elke dag contact opnemen met de klantenservice als je vragen hebt. Deze reageerde bij ons elke keer heel snel en we kregen ook snel duidelijk antwoord op onze vragen.
  • 21/03/2017
    Inderdaad de goedkoopste. En dan denk je, er zal wel wat mee zijn. Maar nee hoor, heel goede informatieverstrekking, boardingspasses al toegestuurd, je kunt zo in het vliegtuig stappen. Prima hotel op nog geen 50 meter vanaf de Ramblas, suuuperplaatsen in Camp Nou (rij 3!!!). Zie zelfgemaakte (!!) foto's. Wij hebben een onbeschrijflijk geweldig weekend gehad. Hartelijk dank, Number 1!
  • 18/03/2017
    Goeie service.
    Altijd bereikbaar zowel via telefonisch of chat is zeker een pluspunt.
  • 14/03/2017
    Goed verzorgd
  • 14/03/2017
    Geen negatieve punten
    Alles was perfect geregeld hotel was uitstekend
    Goede informatie vooraf
  • 13/03/2017
    Zeer duidelijke , vriendelijke en vlotte communicatie. Zeer stipte en correcte afhandeling. Mooie prijskwaliteit verhouding en duidelijke website. Kortom een plezier om mee samen te werken. Ik boek zeker nog met Number 1 voetbalreizen!!!
  • 13/03/2017
    Snelle levering van kaarten
    Vriendelijke mensen
    Goede chat
    Goede prijs kwaliteit
  • 13/03/2017
    Hele snelle levering van de kaartjes. Waren binnen 2 dagen in huis.
  • 13/03/2017
    Communicatie met Nick verliep altijd snel en duidelijk, hotel was netjes. Zeer tevreden!
  • 10/03/2017
    Super service!! Altijd te bereiken via de chatfunctie.
  • 10/03/2017
    Fantastisch weekend gehad bij Tottenham Hotspur. Super sfeer en alles was op en top geregeld door Number 1 Voetbalreizen. De zeer goede bereikbaarheid en snelle antwoorden op mijn vragen via E-mail, chat en telefoon waren erg goed.
  • 10/03/2017
    Vooral goede communicatie van tevoren. Alles was duidelijk. Kaartjes op tijd binnen en goed hotel gehad.
  • 10/03/2017
    Wederom goed geïnformeerd om gemakkelijk bij het stadion en hotel te geraken. Goede zitplaatsen in het stadion met een mooi uitzichten. Het enige minpuntje was dat we dicht bij de tegenstander zaten dus daarom hoorden we de Gelbe Wand wat minder, maar dat is een persoonlijk iets. Het onbijt in het hotel was goed verzorgd en uitgebreid.
  • 10/03/2017
    Goed geregeld allemaal.
    Wij hadden met een vriendengroep een reis met kaartjes geboekt bij Number1 voetbalreizen.
    Vragen over de reis en reisbestemming worden direct beantwoord, zowel telefonisch als per mail.
    Net hotel en goede wedstrijdkaartjes.
    Absoluut een aanrader om eens een wedstrijdbezoek aan Dortmund te doen.
    Prijs technisch is Number1 voetbalreizen ook een zeer interessant.
  • 09/03/2017
    Verblijf prima, tickets etc. Ook goed geregeld. Evenals de tios voor dortmund zelf. Erg leuk.
  • 09/03/2017
    ****
  • 09/03/2017
    Goede en duidelijke communicatie.
    Alles op tijd in het bezit.
  • 09/03/2017
    Behulpzaam en makkelijk te bereiken
  • 09/03/2017
    Supersnelle reactie op mails en chat programma via website. Goede service mbt langsbrengen van bestelde kaarten.
  • 09/03/2017
    Très sérieux et correct
  • 09/03/2017
    kaarten wedstrijd prima.Zeer goede plaatsen
    ligging hotel prima voor arsenal,maar ook verbindingen metro naar centrum londen.
    van hotel niet meer verwacht.Was wel ok voor 1 nacht.Zeer behulpzaam voor alle vragen
  • 09/03/2017
    Duidelijke en gebruiksvriendelijke manier van boeken via de website. Prima plaatsen in het stadion. Hotel op goede lokatie in centrum.
  • 09/03/2017
    Geweldig goed geregeld onze voetbaltrip !
  • 09/03/2017
    Zeer goed geregeld
  • 09/03/2017
    Alles was goed geregeld, nergens misverstanden
  • 09/03/2017
    Alles was heel goed geregeld
  • 08/03/2017
    Makkelijk bestellen, reserveren.
    Alles is zéér correct verlopen!
    No nonsens
  • 07/03/2017
    Onmiddellijk contact mogelijk via chat.
    Vriendelijke benadering.
    Correct.
    Super ervaring.
    Voor herhaling vatbaar.
    Ons reisverslag is te lezen op ***
  • 06/03/2017
    Betaalbaar en betrouwbaar
  • 06/03/2017
    - de livechat waar ze 24 uur te bereiken zijn
    - hotel, vliegtickets en voetbaltickets waren perfect geregeld.
  • 05/03/2017
    Alles was goed geregeld.
    Duidelijke en snelle communicatie
    Hotelkamer was goed.er was zelfs rekening gehouden met de wens voor aparte bedden.
  • 05/03/2017
    - alles is prima geregeld op voorhand
    - er worden suggesties gegeven om bepaalde plaatsen te bezoeken
    - de weg naar de plaatsen wordt goed uitgelegd
    - bij eventuele vragen wordt er snel geantwoord
  • 04/03/2017
    Super plaatsen in het stadion
  • 03/03/2017
    goede en snelle informatie , vriendelijke service
    de afspraken aangaande de tickets zijn perfect nagekomen
  • 03/03/2017
    Fantastische 2 dagen gehad. Was wat ongerust over de kaarten voor de wedstrijd maar die lagen keurig in het hotel klaar! We hebben genoten dankjewel.......
  • 02/03/2017
    Prachtige plaatsen
    tickets direct af te halen aan de hotelreceptie
  • 02/03/2017
    - Vlotte administratieve afhandeling
    - Mooie plaatsen in het stadion
  • 02/03/2017
    Duidelijke informatie over de reis en wedstrijd. Gingen goed voorbereid naar Engeland. Alles was qua vliegen geregeld, waren netjes ingecheckt.Prima allemaal. Number 1 altijd te bereiken bij eventuele vragen. Ik ben zeer positief.
  • 01/03/2017
    Goede en snelle afhandeling. Heb helemaal niets moeten doen.
  • 28/02/2017
    Alles was goed geregeld
  • 28/02/2017
    Alles tot in de puntjes verzorgd.Het reisbescheiden was zo goed als perfect.We waren met z'n vieren,en allemaal tevreden.In de toekomst willen we zeker nog beroep op jullie doen.
  • 28/02/2017
    Top organisatie, alles tot in de puntjes meer dan verzorgd!!
    Zeker een aanrader
  • 26/02/2017
    alles was top geregeld
  • 26/02/2017
    Super geregeld!
  • 26/02/2017
    Bij vragen zeer snel antwoord. Kaartjes 3 dagen voor wedstrijd al thuis gestuurd.
  • 26/02/2017
    Vlotte communicatie , mooie beschrijving en informatie van de reis
  • 24/02/2017
    was goe inorde
    alles was klaar om te vertrekken
    zelf niet veel moeiten moeten doen
  • 22/02/2017
    Heel goede klantservice. We hadden problemen bij onze bestelling (niet fout van number 1) en werden meteen via de chat uit de nood geholpen. Perfect georganiseerd, alle beloften nagekomen. Wij gaan zeker nog een keer!
  • 22/02/2017
    Wat aangeboden wordt wordt geleverd, duidelijke factuur, prima service , goed bereikbaar !!!
  • 22/02/2017
    Super service
  • 22/02/2017
    Alles word voor je geregeld en je hebt heel veel opties die je zelf kan kiezen . Ook bij eventuele vragen word je snel geholpen
  • 22/02/2017
    Geweldig weekendje Barcelona gehad met ons gezin. Prachtige plaatsen in het stadion en dit allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Onze volgende reis boeken we zeker weer hier!
  • 22/02/2017
    Goed in orde gebracht, tickets op tijd gekregen. Tickets waren op goede plaats en hotel was super in orde.
    Wel jammer dat de Südtribune gesloten was ..
  • 22/02/2017
    Snel en duidelijk antwoorden op vragen en vriendelijk
  • 22/02/2017
    Geen problemen gehad met de kaarten en het hotel
  • 22/02/2017
    Super dagen gehad in Barcelona. Goed geregeld mooie plek en een leuke wedstrijd
  • 18/02/2017
    Tickets zeer vlot geregeld.
  • 16/02/2017
    Goed hotel .kaartjes ruim op tijd. Duidelijke omschrijving
  • 16/02/2017
    Alles tot in de puntjes geregeld en beschreven, gewoon top!!
  • 13/02/2017
    Vriendelijke & vlotte regeling. Uistekende ligging van het hotel.
  • 13/02/2017
    Top geregeld weinig op aan te merken
  • 13/02/2017
    Alles is perfect geregeld, dit geldt vanaf de opties tijdens het bestelproces (keuze voor de plaatsen in het stadion, keuze van een vliegtuigmaatschappij enzovoort) tot aan de service aan de telefoon en per mail. Ik kan niet anders zeggen dan dat alles perfect geregeld is. We zijn keurig van te voren ingecheckt (vliegen) door Number 1 voetbalreizen, de communicatie was duidelijk en tijdig, ook aanvullende vragen per mail en telefoon zijn snel en volledig beantwoord. Daarnaast waren de plaatsen in het stadion perfect en zo ook het hotel dat is geregeld door Number 1 voetbalreizen. We hebben een super weekend gehad!
  • 13/02/2017
    Goede plaatsen bij de wedstrijd. Netjes hotel. Duidelijke communicatie.
  • 13/02/2017
    prima klantbehandeling.
    stukken tijdig in bezit.
    duidelijke bijlagen
  • 03/02/2017
    Goede informatie over alles
  • 03/02/2017
    Alles tot in de puntjes verzorgd. Leuke tips. Ook hoe je het beste kan reizen van A naar B. Ze zijn goed bereikbaar telefonisch, gaan zeker nog weer een x terug komen!
  • 03/02/2017
    Duidelijk en snelle communicatie. Vooral handig dat heen- en terugreis al ingecheckt zijn.
  • 03/02/2017
    Hotel, vluchten, uitleg, tickets alles was in orde.
  • 31/01/2017
    - Enorm snelle respons indien er vragen zijn
    - super hotel (Ganivet, Madrid)
    - super goede plaatsen in het stadion (Real Madrid)
    - Reisbescheiden was top
  • 30/01/2017
    Betaalbaar, goede prijs / kwaliteitsverhouding hotel, goed geregeld met wedstrijden, super plaatsen, zeker bij Arsenal.

    Al met al hebben we echt een fantastisch weekend gehad, zeker voor herhaling vatbaar.
  • 30/01/2017
    Goed geregeld allemaal, alles op papier via de mail en via de post. Goed geregeld en georganiseerd. Ga zeker nog een keer boeken via dit bedrijf!!
  • 30/01/2017
    Voldoende informatie ivm het strakke reisschema.
    De online medewerkers op de chat zijn superhandig voor als ja wat wil vragen
  • 30/01/2017
    Het contact en de service vooraf. De meegeleverde plattegronden en folders. De reis is niet alleen goed geregeld er wordt ook meegedacht over het verblijf daar. Metrostations en dergelijke.
  • 30/01/2017
    - Goed hotel centraal in de stad
    - Goede zitplaatsen in het stadion
    - Prima geregeld in combinatie met de vluchten
  • 30/01/2017
    Snelle en prettige communicatie over boeking. Je voelt je echt 'klant'.
    Uitstekende zitplaatsen en prima hotel.
  • 30/01/2017
    Alles was zeer goed geregeld. Top !!!
  • 30/01/2017
    Zeer goede communicatie, service en kwaliteit. Alle informatie was prima verzorgd. Inchecken was voor de tijd prima geregeld en accommodatie en kaarten waren ook van een zeer goede kwaliteit
  • 30/01/2017
    Snelle reactie bij vragen en uitstekende hulp
  • 26/01/2017
    Kaarten 2 wkn voor de match thuis ontvangen.
    Goed gelegen Hotel op Kings cross ( op slechts 3 haltes van Arsenal vandaan )
    Duidelijke omschrijving van de route naar t Hotel en stadion
  • 16/01/2017
    Alles was top geregeld van vlucht tot hotel en wedstrijdkaarten. En voor een goede prijs.
  • 14/01/2017
    Alle informatie en tickets wafen mooi verzorgt opgestuurd
  • 10/01/2017
    Hotel was goed geregeld, vliegtickets waren goed geregeld. Wat ik zelf heel handig vond, was dat ze een aantal tips uiteen hadden gezet, m.b.t. De activiteiten die we in de betreffende stad konden doen. De wedstrijd was super om mee te maken, we hadden ook mooie plekken.
  • 10/01/2017
    Goed geregeld
    Verblijf.......goed hotel met een goed engels ontbijt
    ligging hotel .......super ivm uitgaans leven dicht bij
    plaats in stadion .......super
    ja ... alles was top
  • 10/01/2017
    prima geregeld
    hotel prima
    wedstrijdtickets afhalen in Engeland prima
    prima reisinformatie
  • 10/01/2017
    Alles prima geregeld, duidelijke beschrijving hoe alles zou gaan, goede tips over stad.
  • 07/01/2017
    Duidelijke informatie over route hotel en stadion.
    Later geregelde stadiontour kon nog geregeld worden.
  • 05/01/2017
    Alles top!! Vluchten waren perfect geregeld, hotel was dik inorde en dicht bij het stadion van Manchester City
  • 05/01/2017
    Prima alles was goed geregeld v
  • 04/01/2017
    Zeer goede service. Ondanks de rommelige dagen rondom kerst en oud & nieuw goed bereikbaar (chatten via de site is heel handig!!). Leuke Man United - items cadeau gekregen zodat we in stijl naar de wedstrijd konden. Hotel was ook top!
  • 04/01/2017
    Zeer goede service.
    Bedankt voor de gratis update naar de 4 sterren hotel.
    Goede communicatie.
    Vriendelijk te woord gestaan.
  • 03/01/2017
    Alles was aanwezig voor een perfecte 2 daagde
    Op en top
  • 03/01/2017
    Alles tot in de puntjes geregeld. prachtig hotel.perfecte routebeschrijving.zeer goed bereikbaar voor vragen.zeer goede plaatsen op anfield road.aanrader voor elke liverpool supporter en neutrale supporters!!
  • 03/01/2017
    Alles werd prima geregeld, absoluut geen problemen ondervonden met het hotel noch toegang tot de match.
  • 02/01/2017
    -Alles was snel en goed geregeld voor een zeer goede prijs;
    -Bij de papieren zat veel extra nuttige informatie;
    -Hotel had een zeer goede ligging, dichtbij het metrostation;
    -Goede plaatsen in het stadion!
  • 02/01/2017
    Prachtige plekken en alles was goed en snel geregeld
  • 02/01/2017
    Telefonische en schriftelijke contacten en bevestiging
    Hotel accommodatie + goed verzorgd ontbijt
    Geweldige plaats op de tribune
    Extra de kaart van Londen + underground
  • 02/01/2017
    *****
  • 02/01/2017
    Erg goeie plekken in het stadion. Alle informatie was goed geregeld. Hoe we van airport naar hotel konden komen en van hotel naar stadion was duidelijk.
  • 02/01/2017
    Tickets mooi op tijd geleverd, schitterend hotel van waaruit alles gemakkelijk te bereiken is, mooie plaatsen in de nieuwe Main Stand en een snelle reactie bij vragen. In een woord: top!
  • 02/01/2017
    Snel handelen en flexibel.
  • 02/01/2017
    Snelle klantenservice aan de hand van een chat op de website. Alle documenten werden hard-copy toegestuurd.
  • 02/01/2017
    Eerste ervaring met Number 1 Voetbalreizen is prima bevallen. Er werd over het algemeen goed gecommuniceerd, alles kwam op tijd binnen en er werd snel gereageerd op vragen.
    Hotel was helemaal prima en de kaartjes bij het stadion deden (het was even raar dat ze op een andere naam stonden, maar dat hoort blijkbaar). Maar het belangrijkste: het was een prachtige, spannende wedstrijd in een fantastisch stadion. En dat het 4-1 werd, was helemaal mooi.
  • 02/01/2017
    Duidelijke site met heldere communicatie
  • 02/01/2017
    Super goed geregeld mooi centraal gelegen hotel en top plaatsen in het stadion!
  • 02/01/2017
    Zeer goede hulp bij vragen.
    perfecte plaatsen in het stadion
    prima info over bereikbaarheid
  • 02/01/2017
    snel en makkelijk
  • 02/01/2017
    makkelijk boeken Voetbalreis
  • 28/12/2016
    Kaartjes e.d. goed geregeld
  • 28/12/2016
    - prijs/kwaliteit
    - info bundel over reispakket
  • 27/12/2016
    Zowel reservering hotel en tickets match keurig op tijd ontvangen. Ook een zeer goede hulp tijdens reservatie op site
  • 27/12/2016
    Alles prima geregeld. Reis + hotel + wedstrijd.
  • 24/12/2016
    Alles super geregeld! Prima vliegtijden, mooi en goed hotel midden in het centrum! Mooie plekken in camp nou!!
  • 23/12/2016
    Goede informatie
    Kaarten op tijd geleverd
    Duidelijke website
  • 23/12/2016
    alles prima en volgens afspraak geregeld,goed hotel,prima plaatsen in stadion
  • 23/12/2016
    Hele goede service, snel handelen, duidelijke communicatie. Al met al zeer tevreden!
  • 23/12/2016
    ****
  • 23/12/2016
    Alles was tot in de puntjes geregeld, top!
  • 21/12/2016
    Alles tot op de puntjes geregeld top! Keep up the good work.
  • 20/12/2016
    Ondanks dat de wedstrijd na bevestiging alsnog werd verplaatst van zaterdag naar zondag, zorgden jullie voor een keurige oplossing om ons reisschema aan te passen. Onze kaartjes werden zelfs 1 dag voor vertrek gratis ge-upgrate!!
  • 20/12/2016
    *****
  • 20/12/2016
    - website met directe chat mogelijkheid
    - service en afhandeling
    - super vriendelijk personeel
    - goede prijs
    - keuzemogelijkheden (upgrade hotel en stadionplaatsen)
    - Number One voetbalreizen zorgt voor DE beleving met vrienden of met je kinderen
  • 15/12/2016
    Goede voorbereiding; vluchten ingecheckt, hotel geboekt, voetbal tickets geregeld, kaart van londen meegestuurd, was erg handig!
  • 15/12/2016
    Goede communicatie, bij vragen snel antwoord, duidelijke website en goed pakket!
  • 15/12/2016
    Goed geregelde reis
  • 15/12/2016
    Goed geregeld, op het laatste moment nog bij vrienden kunnen aanhaken die al geboekt hadden. Zeer netjes alles ontvangen via mail en de voetbalkaarten lagen klaar in het hotel.
  • 05/12/2016
    Duidelijke reisinfortmatie, goed hotel geregeld!, goede trip gehad
  • 05/12/2016
    *****
  • 05/12/2016
    *****
  • 05/12/2016
    Ideale plaatsen in het stadion, bijna op het veld heerlijk.
    Goede communicatie. Goed hotel, schoon netjes en met een goed ontbijt!! Mijn trip met m'n oudste zoon was werkelijk geslaagd en zeker ook onvergetelijk. Thx Number 1 , jullie doen je naam eer aan!!
  • 05/12/2016
    ruime kamer, kort bij centrum
  • 05/12/2016
    Heel vriendelijke werknemers
  • 05/12/2016
    Als cadeau van mijn kinderen een fantastisch weekend Liverpool gekregen. Naar de wedstrijd Liverpool - Sunderland geweest. Het uitzicht vanaf onze plaatsen was echt fenomenaal! Liverpool is een super gezellige stad, echt een aanrader!
  • 05/12/2016
    Prachtig weekend gehad met mijn vriend in Manchester. Naar de wedstrijd Manchester United - West Ham United geweest. Prachtige plaatsen in het stadion en een top hotel direct in het centrum van Manchester. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
  • 03/12/2016
    Alles in tot in het detail geregeld. Alles is duidelijk.
    Vlotte service, Zeker voor herhaling vatbaar.
    Zeker een aanrader voor alle voetbalfans
  • 30/11/2016
    Alles duidelijk gecommuniceerd
  • 30/11/2016
    persoonlijk contact
    duidelijke info
  • 30/11/2016
    Afgelopen weekend naar Manchester geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld door Number1 voetbalreizen. 2 officiële Manchester dozen werden bij mij thuis overhandigd door een van de mannen van Number1. In de dozen 2 prachtige sjaals van ManU en natuurlijk de tickets. Hotel + zitplaatsen in stadion helemaal goed. Dus alleen maar positieve punten over Number1 voetbalreizen !!
    Wij gaan zeker meer gebruik maken van jullie bedrijf en zal jullie naam zeker noemen in onze grote vriendengroep.
  • 30/11/2016
    perfecte organistie
    goeie service
  • 28/11/2016
    Heel goed geholpen, ook in de avonduren waren ze bereikbaar, en we hebben een super weekend gehad alles was top geregeld!
    Van de vluchten tot t hotel en de kaartjes van de wedstrijd,ik kan het iedereen aanbevelen!
  • 28/11/2016
    Communicatie was goed, op mail werd direct gereageerd
    Wedstrijd en hotel prima geregeld
    kaartjes netjes op tijd thuis afgeleverd
    Transfer van hotel naar stadion was prima te doen met de metro
  • 23/11/2016
    Duidelijk en alles goed verzorgd.
  • 22/11/2016
    Uitstekende service
  • 22/11/2016
    Goed bereikbaar.
    Goede service.
    Aardige en behulpzame medewerkers.
  • 22/11/2016
    Goeie communicatie, topproduct
  • 22/11/2016
    Alles is goed geregeld. Geen vraag is te veel. Papieren op tijd binnen. Hotel prima. Inchecken vliegtuig heen en terug. Goede beschrijving van de stad en route beschrijving. 5 sterren
  • 22/11/2016
    Alles prima geregeld ook als er nog vragen zijn.
  • 22/11/2016
    Goed hotel om een paar nachten door te brengen voor een trip als dit, alles is goed geregeld; De tickets lagen klaar bij aankomst in het hotel. Klantenservice was goed toen ik vragen had.
  • 22/11/2016
    Super goed geregeld. Goede plekken en als groep bij elkaar. Kennis van zaken en super snel met hun service.
  • 16/11/2016
    Net zoals de eerdere reizen perfect geregeld!
  • 11/11/2016
    Vertrouwd bedrijf, alles word goed geregeld.
  • 10/11/2016
    De plaatsen in het stadion, de ligging van het hotel en ook de informatie van de metro enz.
  • 10/11/2016
    Goede service
    Vriendelijk
  • 10/11/2016
    ****
  • 10/11/2016
    Goede service, mooi en verzorgd hotel en voldoende informatie over deze reis
  • 10/11/2016
    goede timing
    Zeer duidelijk
    Mooi aanbod
  • 10/11/2016
    Allles tot in de puntjes geregeld, goed snel en duidelijk.
  • 08/11/2016
    snelle service
    goede communicatie
    goede plaatsen in stadion
  • 08/11/2016
    Fantastisch geregeld -top hotel met heerlijk ontbijt in het centrum van Madrid- als ik een vraag had binnen 30 sec gelijk antwoord volgende voetbalreizen boeken we weer bij jullie
  • 07/11/2016
    Snelle afhandeling na emails
    Reisbescheiden wordt thuis afgeleverd
    Alles gewoon perfect geregeld
  • 07/11/2016
    *****
  • 07/11/2016
    Goede service, goed bereikbaar voor contact, behulpzaam.
  • 02/11/2016
    Prima geregeld,informatie over wedstrijd en hotel en de kaarten voor de wedstrijd netjes en op tijd thuis ontvangen.prima plaatsen in het stadion en een zeer netjes hotel.
  • 02/11/2016
    Alles was top geregeld, 1 ding ging mis toen we bij ons hotel aankwamen. We hadden met 5 personen geboekt naar liverpool en 1 persoon hadden jullie via een ander bedrijf geboekt en dat ging mis maar we hadden jullie teruggebeld en jullie hadden het probleem perfect opgelost, complimenten!
  • 01/11/2016
    Number 1 voetbalreizen is een absolute aanrader!
  • 01/11/2016
    Alles top geregeld!
  • 01/11/2016
    Zeer goed bereikbaar , Goede info op internet site en voor een goede prijs!
  • 01/11/2016
    snelheid en service was super goed en ook het oplossen en beantwoorden van vragen was perfect
  • 01/11/2016
    Duidelijke communicatie. Prima prijs, eerlijke tarief.
  • 01/11/2016
    Zeer goed geregeld top
  • 31/10/2016
    Wat een prachtige ervaring. Alles was super geregeld. Als we volgend jaar naar een wedstrijd in engeland gaan boeken we zeker weer bij dit bedrijf !!!
  • 29/10/2016
    Snelle regeling van de reis, gemakkelijk te boeken en goed contact wanneer nodig via de 'chat'.
  • 29/10/2016
    Alles was perfect geregeld. Goed hotel en goede kaarten wedstrijd. Goede info vooraf
  • 28/10/2016
    ****
  • 28/10/2016
    Alles keurig in orde, goede plekken in het stadion.
    Hotel netjes.
  • 28/10/2016
    Alles prima geregeld, van hotel tot en met de kaarten voor de wedstrijd. Zelfs op vragen leuke reacties.
  • 28/10/2016
    - Er is rekening gehouden met mijn voorkeuren en vragen.
    - Goede informele manier van communiceren.
    - Geen overbodige informatie gekregen en ook to the point.
    - Afspraken worden gewoon nagekomen = heerlijk...
  • 27/10/2016
    Afgelopen zomer hebben we een voetbalreis bij Number1voetbalreizen geboekt. Vanaf het eerste contact verliep alles al soepel. We wilden graag betalen in termijnen en dit was geen enkel probleem.

    We hebben alle gegevens netjes ontvangen en kregen bij vragen ook snel antwoord. Het hotel en de informatie was prima geregeld! Super bedankt voor de trip!
  • 26/10/2016
    zeer vriendelijk personeel, erg meedenkend, snelle reactie op je vraag/snel teruggebeld
  • 25/10/2016
    je krijgt een volledig pakket. informatie verstrekking is volledig. vouchers krijg je thuis gestuurd
  • 24/10/2016
    Online geboekt en alles werd geregeld, entreekaarten, hotelboeking.........+ een handige route naar het hotel en een overzicht van en naar de metro.
  • 24/10/2016
    Alles was super geregeld alles duidelijk
  • 24/10/2016
    alleen maar pluspunten!
    Goede communicatie
    Upgrade gekregen van het hotel.
    Tickets en reisbeschrijvingen ruim op tijd in huis.
    Wat echt super is, dat de voetbalkaarten voor de wedstrijd al in je bezit zijn!
    Geen stress om de kaarten op te halen of via een koerier bij het hotel
  • 24/10/2016
    Alles was goed geregeld en heel duidelijk
  • 24/10/2016
    Duidelijk, to the point en betrouwbaar
  • 24/10/2016
    geen
  • 24/10/2016
    Als verrassing met mijn vriend naar FC Barcelona - Manchester City geweest. Wat een ervaring! Wij hadden Premium kaarten geboekt en zaten echt op de middenlijn en konden de spelers bijna aanraken!
    Hotel ook uitstekend met een goed ontbijt. Volgend jaar gaan we zeker weer een Champions League wedstrijd uitkiezen en wij zullen dit zeker via Number 1 Voetbalreizen doen!
  • 18/10/2016
    Klantvriendelijk
    Prijs/Kwaliteit OK
  • 17/10/2016
    Voetbalreis gekregen naar Chelsea - Leicester City. De wedstrijdkaarten, reisbescheiden en alle info waren netjes op tijd binnen gekomen. Het hotel was keurig netjes, het ontbijt was ook goed. Een dikke 10.
  • 14/10/2016
    Alles heel goed geregeld
    Zelfs de boarding passen werden voor ons geregeld
    Hotel heel goed op een top locatie
  • 14/10/2016
    Reis geboekt naar de wedstrijd Liverpool - Hull City.
    Beste prijzen van alle aanbieders, hotel midden in het centrum van Liverpool inclusief ontbijt. Ze zijn direct te bereiken via de chatfunctie.
  • 14/10/2016
    Geweldig weekend gehad met vrienden in Londen. We hebben de thuiswedstrijd van Arsenal tegen Chelsea bezocht. Wedstrijdkaarten waren boven verwachting laag op de 2e ring korte zijde! Geweldig zicht! Hotel was ook prima in orde en goed in het centrum. Als je kijkt naar de (scherpe) prijs die wij hebben betaald voor deze topper zul je ons zeker terugzien!
  • 05/10/2016
    Alles duidelijk en snel afgehandeld
  • 03/10/2016
    Goed geregeld
  • 30/09/2016
    Alle info klopt
  • 29/09/2016
    - Zeer goede communicatie
    - Goede plaatsen in het stadion
    - Goede ticketlevering
  • 28/09/2016
    Goede communicatie alles top geregeld .
    Dagelijks tel. Bereikbaar
  • 28/09/2016
    Prima geregeld!
  • 28/09/2016
    Goed geregeld, betrouwbaar en makkelijk te bereiken via E-mail.
  • 28/09/2016
    Goede, persoonlijke service. Tussentijdse wijzigingen in aantal personen etc werden zonder problemen opgelost.
  • 28/09/2016
    Alles wordt prima geregeld
    Alles wordt duidelijk aangegeven
  • 27/09/2016
    Alles tiptop geregeld! Goede service en bereikbaarheid voor eventuele vragen.
  • 27/09/2016
    Super geregeld
  • 26/09/2016
    Prijs oké. Informatie vooraf ruim voldoende.
  • 26/09/2016
    Wij zijn 4 september naar Manchester United - Leicester City geweest. Alles was tot in de puntjes perfect geregeld. Ingecheckt voor beide vluchten, hotel was prima en op een goede locatie. Alles in de buurt en eenvoudig te bereiken per openbaar vervoer of gewoon lopend.
    De plaatsen in het stadium waren zoals verwacht met goed overzicht over het veld. Wij hadden vlak voor de wedstrijd een vraag over de zitplaatsen dat door een belletje naar de organisatie werd opgelost. Complimenten hiervoor!
    Al met al een bijzonder geslaagd weekend mede door de vlekkeloze organisatie door Number 1 Voetbalreizen. Alleen maar lof en zeker een aanrader. Wij zullen zeker Number 1 Voetbalreizen via mond tot mond reclame aanraden.
  • 26/09/2016
    Super goed geregeld en toplocaties.
  • 26/09/2016
    Prima service en alles op tijd.
    Plaatsen prima en ook hotel prima.
    Wil zeker nog een keer heen!
  • 26/09/2016
    Goede informatie en alles op de gemaakte afspraken ontvangen
  • 26/09/2016
    Duidelijk en goed geregeld
  • 25/09/2016
    ****
  • 19/09/2016
    Goede service!
  • 17/09/2016
    Goede organisatie en communiatie. Alle documenten en boekingen werden op tijd toegestuurd en uitgevoerd.
  • 17/09/2016
    Goede service
  • 15/09/2016
    De plaatsen in het stadion waren perfect en de uitleg die we kregen via e-mail over de stad was leuk.
  • 14/09/2016
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    Goede informatieverzorging
    Leveren wat beloofd is
    Letten op details (transfer airport etc)
  • 14/09/2016
    Persoonlijke benadering, snelle reactie op vragen, duidelijke informatie toegezonden gekregen. Mogelijkheid tot update.
    Attente handeling nadat hotel was overboekt!!!!
  • 14/09/2016
    goeie service, heldere communicatie en snelle afhandeling
  • 13/09/2016
    Antwoorden duidelijk en snel. Alles vlot verlopen.
  • 13/09/2016
    Prima plekken in het stadion, gratis upgrade naar een 4* hotel was heel erg netjes! Heel goed hotel. Alles was eigenlijk gewoon zo als het hoort!
  • 07/09/2016
    Bied goede compensaties en mooie wedstrijden aan.
  • 07/09/2016
    Krijgt op tijd de kaarten met plan en bezienswaardigheden.
  • 04/09/2016
    Goede communicatie en service!!
  • 04/09/2016
    Antwoorden vrij snel op vragen. Duidelijke omschrijvingen van alles. Zoals bv uitleg naar hotel, stadion, ... Extra cadeau bij het leveren van tickets.
  • 03/09/2016
    Alles wordt goed geregeld/ verzorgd
  • 03/09/2016
    Nadat er wat bij ons verkeerd ging in Dortmund heeft het bedrijf het keurig opgelost
  • 02/09/2016
    De reis was tot in detail verzorgd alles was geregeld enige wat we hoefden te doen was inchekken bij het hotel wij hebben een top weekend gehad waar we het nu nog over hebben
  • 01/09/2016
    Duidelijke communicatie over reis en reisbescheiden en prima prijzen.
  • 31/08/2016
    Prima service, kaarten op tijd binnen.
  • 31/08/2016
    Goede prijs kwaliteit
  • 31/08/2016
    Snel en goede afhandelingen. Ik was weg en de aangetekende post was met een belletje zo omgezet en de kaarten ruim op tijd binnen.Zelfs bij inchecken telefonisch even kunnen schakelen en bleek dat Number1 gewoon extra had geboekt en met het hotel verder afgehandeld. Perfect geregeld en met recht dus een Numer1 voetbalreis.
  • 31/08/2016
    Super vriendelijk via mail en facebook! En rap de tickets ontvangen.
  • 30/08/2016
    Alles in orde ,geen verassingen en stiptheid in verband met de tickets en het hotel
  • 30/08/2016
    Regelen meteen een goed alternatief bij een overboeking.
  • 30/08/2016
    Goede heldere communicatie
    Snelle reactie op vragen
    Klantvriendelijk
  • 30/08/2016
    Prima service, altijd telefonisch bereikbaar en zeer pro-actief.
  • 30/08/2016
    Alles was uitstekend en ruim van te voren geregeld, ik kwam letterlijk in een gespreid bedje terecht. Prachtige dagen in Londen gehad
  • 30/08/2016
    - Helder duidelijke communicatie in woord in en geschrift
    - Zeer behulpzaam bij vragen.
    - ruim op tijd alle papieren in bezit.
    We hebben een fantastisch weekend achter de rug!
  • 30/08/2016
    Komen afspraken na, reageren snel op een vraag
  • 30/08/2016
    Goede communicatie, uitstekende locatie hotel + seats
    Mogelijkheid tot aangepaste offerte (bv indien 1 bezoeker geen vervoer nodig heeft en de andere wel)
  • 30/08/2016
    Gemakkelijk
  • 30/08/2016
    Snel en makkelijk. Hotel in Dortmund bleek overboekt. Dit hebben ze keurig opgelost door een upgrade naar een mooier hotel buiten Dortmund.
  • 30/08/2016
    Snel, direct contact via de mail. Duidelijk over de kosten en service bij vragen. Daarnaast mooie zitplaatsen in het stadion (beter dan verwacht) en een leuke attentie (sjaal) bij ontvangst van de kaarten gekregen, echt top!
  • 30/08/2016
    Voor het eerst een Voetbalreis geboekt bij number1, dit was zeker niet de laatste keer! Geen negatieve punten, tickets op tijd binnen, snelle reactie via de mail, gewoon duidelijk zoals het verwacht wordt van de klant! TOP!!
  • 30/08/2016
    Overboekingen waar ze niks aan konden doen, naar volle tevredenheid opgelost. Ook een tegemoetkoming in de extra reiskosten. Ga zeker weer
  • 30/08/2016
    Heel vlotte behandeling en voor vragen altijd bereikbaar.
  • 30/08/2016
    Vragen werden meteen beantwoord op de site via een soort vn chat met een medewerker. Gaf ook meteen een vertrouwd gevoel omdat het de eerste keer was dat ik een bestelling deed via deze website.
  • 30/08/2016
    Snelle reacties, goede prijzen, prima hotel en goede plaatsen in het stadion.
    Alles was goed geregeld en we komen hier zeker weer terug voor een volgende reis.
  • 13/06/2016
    Wij hebben met 8 personen de wedstrijd Chelsea - Leicester bezocht.
    De plaatsen in het stadion waren perfect, midden op de lange zijde. Ook waren we tevreden over het hotel, deze lag midden in het centrum van Londen. Contact tussen mij en Number 1 Voetbalreizen was goed, ik kreeg heel snel reactie op mijn vragen. Volgend seizoen weet ik jullie zeker weer te vinden.
  • 25/05/2016
    *** hebben mij perfect geholpen met mijn reis naar de FA Cup finale in Wembley. De prijs was heel goed voor hetgeen dat ik kreeg. Het hotel was heel centraal gelegen en heel netjes net als de plekken die perfect waren met heel goed zicht op het veld. Volgende keer zeker weer! Dankjewel :)

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard