Nederland live toejuichen op het EK 2024?
Bekijk onze busreizen naar Duitsland!

Ajax speelt geweldige wedstrijd in Valencia – André Onana man van de wedstrijd

Afgelopen woensdag stonden er weer 8 mooie wedstrijden op het programma van de Champions League. Waar het dinsdagavond vooral draaide om de show van Bayern München in Londen bij Tottenham Hotspur, waren woensdagavond alle ogen op Ajax gericht; en zij stelden niet teleur. In de wedstrijd tegen oud-teamgenoot Jasper Cillessen speelde Ajax met veel bravoure tegen Valencia en hadden zij de hele wedstrijd de overhand. Met Onana als man van de wedstrijd kwam Ajax wel een paar keer goed weg en had de club uit Amsterdam het geluk aan hun zijde.

De avond zorgde verder qua uitslagen niet voor heel veel verrassingen. FC Barcelona kwam wel binnen twee minuten 0 -1 achter tegen Internazionale, maar Luiz Suárez wist met twee goals de score om te buigen naar 2-1.

In een andere wedstrijd met veel goals won Liverpool 4-3 van Salzburg. De spectaculaire wedstrijd verliep echter niet zoals verwacht: Liverpool was oppermachtig en ging met een 3-1 voorsprong de kleedkamer in. Na rust werd echter snel duidelijk dat Salzburg het hierbij niet liet zitten en de stand werd snel gelijk getrokken. Mohamed Salah maakte in de 69e minuut de 4-3 en hierbij was de wedstrijd beslist. Chelsea won uit bij Lille met 1-2.

Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.