Number 1 Voetbalreizen helpt FC Volendam

Sinds het begin van de coronacrisis ligt onze corebusiness volledig stil, heel heftig. Maar bij Number 1 Voetbalreizen hebben we niet stilgezeten. Naast een aantal super leuke projecten (hierover binnenkort meer!) hebben onze jongens hun handen uit de mouwen gestoken bij onze lokale club FC Volendam. Net als wij verkeren ook veel voetbalclubs in zwaar weer en is alle extra hulp meer dan welkom.FC Volendam Oranjebox Number 1 Voetbalreizen

Bij FC Volendam werden de afgelopen weken zowel de businessclubleden als de Club van 200-leden en boardingssponsors verrast met een speciale oranjebox. FC Volendam vindt het bijzonder vervelend dat het bij wedstrijden geen publiek en sponsoren mag ontvangen. Maar uit het oog, betekent niet uit het hart.

De oranjebox, samengesteld en rondgebracht met behulp van team Number 1 Voetbalreizen, bevatte onder andere een uniek speciaalbierglas, een opener en diverse hapjes en drankjes. De oranjebox is een kleinigheidje, als blijk van waardering, voor alle mensen die betrokken zijn bij de club en momenteel alleen thuis vanaf de bank de wedstrijden kunnen volgen.

Voor de fans volgt binnenkort ook nog een verrassing.


Ons team is blij dat we iets konden betekenen voor de club en maatschappelijk een steentje bij konden dragen. We kijken met z’n allen uit naar het moment dat er weer wat mensen toegelaten zullen worden in het stadion.

Bekijk alle blogs