Nederland live toejuichen op het EK 2024?
Bekijk onze busreizen naar Duitsland!

Eerste wedstrijden groepsfase Champions League

Ajax speelde een verpletterende wedstrijd in het Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De wedstrijd was niet makkelijk: vooral de eerste helft had Ajax moeite om te gaan met de sterke uitbraak van Lille. Maar mede door twee prachtige reddingen van André Onana bleef het scorebord op 0 aan de kant van de Franse club.

Een andere keepersglansrol was weggelegd voor Ter Stegen in de wedstrijd Borussia DortmundFC Barcelona. Door een penalty te stoppen van Marco Reus in de 55e minuut van de wedstrijd, bleef de stand in het Signal Iduna Park 0-0. Messi maakte zijn rentree na 60 minuten maar kon de score niet meer ombuigen.

In de vroege wedstrijden op dinsdagavond tussen Olympique Lyon – FC Zenit en Internazionale – Slavia Praag bleef de stand ook gelijk. Memphis Depay trok de score naar 1-1 voor Lyon, waar Nico Barella in de blessuretijd de stand tegen Slavia Praag nog gelijk wist te trekken (1-1). Romelu Lukaku kreeg zelfs nog een kans om de 2-1 voor Inter te maken, maar hij kopte de bal in de handen van de keeper.

De andere Italiaanse club die later op de avond optrad maakte wel indruk: Napoli versloeg het zwak spelende Liverpool met 2-0.

Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.