RKAV Zaterdag-1 bereidt zich voor onder de zon


“De RKAV Volendam organiseert iedere twee jaar een trainingskamp voor de zaterdag 1, het team dat op dit moment bovenaan staat in de Hoofdklasse en net de eerste periodetitel van het seizoen 2018/2019 heeft binnengehaald. Begin januari wordt dit een trip naar Barcelona, volledig georganiseerd door Number 1 Voetbalreizen. De selectie van de zaterdag 1 & 2 reizen samen met alle stafleden voor 4 volle dagen naar deze voetbalstad, waar zij met een groep van 44 man zullen verblijven in een mooie accommodatie aan het strand. Het weekend zal in het teken staan van veel trainen, een mooie fietstocht en natuurlijk de heerlijke Spaanse tapas.”

04-01-2019

Afgelopen weekend was het zover: de voltallige selectie en staf van de zaterdag-1 van RKAV Volendam reisde af naar Barcelona voor een trainingskamp, ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Onder het Spaanse zonnetje zwoegde, zweette en genoot de hele ploeg van de voorbereiding. De koploper van de Hoofdklasse verbleef vier dagen in en rond Barcelona en hoopt daar de basis te hebben gelegd voor promotie naar de Derde Divisie.

Naast veel trainen stond er natuurlijk ook een beetje plezier op het programma. Op de fiets kwamen zij langs alle bezienswaardigheden en er werd nog genoten van een aantal echte Spaanse versnaperingen. Met zeven zonnen aan de hemel kan dat niet mis natuurlijk. 
 


Number 1 Voetbalreizen organiseert niet alleen standaard Voetbalreizen maar ook groepsreizen zoals deze. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn? Neem dan contact op via e-mail of telefoon, en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u graag van de beste adviezen!

Bekijk alle blogs