Iedere maand stellen wij één van onze Number 1 teamleden aan jullie voor. Dit doen wij door middel van een interview. Wie verzorgt nou eigenlijk jouw Voetbalreis? Met wie heb je precies contact via de mail of de telefoon? En wat inspireert hem of haar op voetbalgebied? Lees het in ons Voetbalreisblog!

Werkzaam bij Number 1 Voetbalreizen sinds: 01-10-2019

Specialiteit binnen het bedrijf: Allround medewerker

Favoriete club(s): Ajax, Tottenham Hotspur

Favoriete speler(s): Lionel Messi, Zlatan Ibrahimović en Son Heung-min

Favoriete coach(es): Pep Guardiola en Mauricio Pochettino

Favoriete stadion(s): Tottenham Hotspur Stadium

Mooiste voetbalmoment/-herinnering:

Mijn mooiste voetbalherinnering was tijdens het WK 2010 in Zuid-Afrika de wedstrijd tussen Nederland en Brazilië. Ik was 12 jaar oud en we keken de wedstrijd bij een vriend thuis. We keken vol spanning naar de wedstrijd. Brazilië kwam in de eerste helft al snel op 1-0 voorsprong. Kort na rust scoorde Wesley Sneijder de 1-1. 10 minuten later was het weer Wesley Sneijder die scoorde, uit een hoekschop met zijn hoofd. Niemand kon het geloven. Op dat moment had ik echt het gevoel dat we wereldkampioen konden worden.

Mooiste voetbalervaring:

Zelf voetbal ik ook. Vorig jaar zijn we met de selectie van Monnickendam kampioen geworden, zowel het eerste als het tweede team. Na de wedstrijd zijn we met de platte kar door het dorp gereden. Daarna is er nog een mooi feestje gebouwd.

Sport is emotie: vaak heb je zin in een wedstrijd of ben je blij wanneer je een wedstrijd mag bezoeken. Om nog maar niet te beginnen over hoe blij je bent als er wordt gescoord of als je club wint. Maar helaas hoort teleurstelling ook bij sport. En daarom de laatste vraag:

Wat was jouw minst leuke voetbalmoment?

Mijn minst leuke voetbalervaring is denk ik de wedstrijd tussen Nederland en Argentinië op het WK 2014 in Brazilië. Nederland begon het toernooi erg sterk, zeker met de 1-5 overwinning op Spanje. Het was extra pijnlijk omdat we in 2010 ook al zo dichtbij waren.