Nederland live toejuichen op het EK 2024?
Bekijk onze busreizen naar Duitsland!

Tweede speelronde Champions League

Champions League-dinsdag

De tweede speelronde van de Champions League leverde weer een aantal heerlijke wedstrijden op. Zo won Bayern München dinsdagavond maar net aan van Lokomotiv Moskou en ging Manchester City met drie punten naar huis: Olympique Marseille had niets te vertellen in eigen huis en ging met 0-3 onderuit.

Liverpool trok met een half B-elftal ten strijde tegen Midtjylland en won met 2-0. Real Madrid stond tot de 87e (!) minuut 2-0 achter tegen Borussia Mönchengladbach, maar ging door een goal van Benzema (87’) en Casemiro (90+3’) alsnog met één punt naar huis. Dit gold helaas ook voor Atalanta Bergamo, dat met 0-2 achterstand tegen Ajax de kleedkamer in ging voor rust. Ajax bleef in de tweede helft azen op de 0-3 waardoor de ploeg van Ten Hag niet scherp verdedigde en binnen zes minuten twee tegengoals kreeg. Teleurgesteld ging Ajax ook met slechts één puntje naar huis.

Champions League-woensdag

Ziyech maakte woensdagavond zijn basisdebuut voor Chelsea in de Champions League en wist dit meteen te bekronen met een prachtig doelpunt. De ploeg van Frank Lampard nam het op tegen Krasnodar in een aardig gevuld Krasnodar Stadium en wist met maar liefst 0-4 te winnen, waardoor Chelsea momenteel eerste staat in groep E. Donny van de Beek maakte zijn basisdebuut voor Manchester United in de Champions League en werd hiervoor door Solskjaer geprezen. Hij speelde een fantastische pot. United ging de kleedkamer in met 1-0 bij rust, maar wist na 90 minuten een knappe 5-0 op het scorebord te zetten. En dat tegen RB Leipzig, de ploeg die vorig jaar nog de halve finale van de Champions League speelde.

Al met al was het weer genieten en kijken we vol spanning uit naar volgende week, speeldag drie van de groepsfase Champions League. Stay tuned!

Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer.

Inklappen
Losse tickets

Liever losse tickets? Bekijk al onze mogelijkheden en selecteer een categorie naar keuze.