1. FC Köln

1. FC Köln, afgekort van 1. Football Club Köln 10-07 eV, is een voetbalclub uit Duitsland, die actief is in de 2. Bundesliga. De club speelde jarenlang in de Bundesliga, maar degradeerde in het seizoen 2017/18 weer terug naar de 2. Bundesliga, waar het hedendaags weer strijdt om promotie. Met spelers als Simon Terodde en Jhon Córdoba, onder leiding van Duitse coach Markus Anfang, neemt FC Köln het op tegen andere clubs in de bovenste regionen van de 2. Bundesliga, zoals Hamburger SV, 1. FC Union Berlin, Heidenheim en St. Pauli.


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Die Geißböcke (De Geitenbokken, red.) hebben een fanatieke aanhang en de wedstrijden zijn dan ook bijna altijd uitverkocht. De club speelt alle thuiswedstrijden in het RheinEnergieStadion in Keulen. Dit stadion heeft een capaciteit van bijna 50.000 toeschouwers, met de mogelijkheid tot uitbreiding naar maar liefst 75.000 toeschouwers.

Een wedstrijd van 1. FC Köln bezoeken is een bijzondere ervaring. Al onze voetbalreizen zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Keulen. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat u tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om u ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. 

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met één van de voetbalreizen naar FC Köln!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte