Voetbalreizen Borussia Dortmund

Alle voetbalreizen naar Borussia Dortmund

Borussia Dortmund, dé voetbalclub uit Noordrijn-Westfalen is opgericht in 1909. Borussia Dortmund dat te herkennen is aan zijn geel zwarte kleuren heeft acht keer het landskampioenschap weten te veroveren. Ook was het de eerste Duitse club die beslag wist te leggen op een Europese hoofdprijs (Europacup 2). Ook wist de club in 1997 met 3-1 van Juventus te winnen waardoor ze geschiedenis schreven met de winst van de Champions League. Door de winst van de Champions League wisten ze zich te kwalificeren voor de wereldbeker voor clubteams waar ze vervolgens ook met de winst vandoor gingen.

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund middels een voetbalreis is een ervaring die je in je leven nooit meer zult vergeten. Het Signal Iduna Park, ookwel het “Westfalenstadion” genoemd biedt plaats aan 81.359 toeschouwers die als een blok achter de club staan. De club staat bekend om zijn immense ‘Gelbe Wande’ die tijdens de wedstrijd lijkt te golven en het stadion op zijn grondvesten laat beven. Een indrukwekkend spektakel dat je nergens anders in de wereld tegen zal komen.

Een van de grootste concurrenten van Borussia Dortmund is naast Bayern München zonder twijfel ‘buurman’ Schalke 04 dat uit de nabijgelegen stad Gelsenkirchen komt. De onderlinge wedstrijd wordt ook wel de Kohlenpottderby genoemd en staat bekend om het de intensiteit die de wedstrijd met zich meebrengt. De spanningen zijn overal te voelen en dat zie je ook terug op het veld waar het dan ook vaak hard aan toe gaat. Een voetbalreis naar de Kohlenpottderby is dan ook zeker een die je op je bucketlist moet hebben staan.

Om uw voetbalreis perfect te maken regelen wij van Number 1 altijd prachtige kaarten met perfect zicht op het veld. Ook geven wij de garantie van minimaal 2 kaarten naast elkaar zodat je met elkaar van een mooie ervaring in het Signal Iduna Stadion kunt genieten.

Buiten het belangrijke voetbalaspect om is Dortmund ook een zeer leuke stad om na de wedstrijd te genieten van een biertje in de stad en zijn er ook vele bezienswaardigheden die bezocht kunnen worden tijdens uw voetbalweekend. Om u hiervoor perfect van dienst te zijn houden wij altijd rekening met alle verschillende aspecten van een voetbalreis en regelen wij altijd een goed hotel dat zeer centraal in de stad gelegen is. Ook zit bij de arrangementsprijs altijd ontbijt inbegrepen zodat u met een volle maag aan de dag kunt beginnen.

Heeft u aangaande een van onze onderstaande voetbalreizen nog vragen, opmerkingen of extra wensen die u graag duidelijk wil hebben? Dan horen wij die graag en staan wij graag voor u klaar.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier met een van de voetbalreizen naar Borussia Dortmund!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard