FA Cup

Voetbalreis Engelse FA Cup

Alle voetbalreizen naar de FA Cup

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar de spectaculairste cupwedstrijden van de wereld. Elk jaar strijden alle Engelse clubs om de begeerde FA Cup beker dat ook weleens gezien wordt al de belangrijkste Landelijke Cup in de wereld. De FA Cup staat altijd garant voor spektaculaire afiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! Een amateurclub kan zomaar winnen van een Premier League Club en eeuwige roem vergaren.

Wij van Number 1 verzorgen volledige voetbalreizen in de FA Cup voor Arsenal, Chelsea, Liverpool, Everton, Manchester United, Manchester City, Tottenham Hotspur, West Ham United en Southampton. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw voetbalreis te boeken naar één van de overige FA Cup Wedstrijden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar de FA Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen over de voetbalreizen naar Engeland? Klik dan rechtsonderaan op de chat

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard