Frankrijk

Voetbalreis Frankrijk

Alle voetbalreizen naar Frankrijk

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een van de spectaculairste competities ter wereld, de Franse Ligue1! Combineer een mooie citytrip naar bijvoorbeeld: Parijs, Marseille of Lyon en bezoek een topwedstrijd uit de Franse Ligue1.

Wij verzorgen volledige voetbalreizen in Frankrijk voor o.a. PSG, Olympique Marseille, Olympique Lyon. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw voetbalreis te boeken naar één van de overige Franse clubs.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar Frankrijk tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Frankrijk. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen over de voetbalreizen naar Frankrijk? Klik dan rechtsonderaan op de chat

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard