Lille OSC

Een voetbalreis naar Lille OSC boeken? Number 1 Voetbalreizen helpt je hier graag mee. Check ons uitgebreide aanbod aan voetbalreizen naar Lille OSC en lees verder voor meer informatie over deze geweldige club!

Een voetbalreis naar Lille OSC

Lille OSC is wereldberoemd geworden in het seizoen van 2020/21 toen zij de machtige club Paris Saint-Germain wisten te verslaan. Tot dusver hebben ze hun pieken gekend, maar dit zag écht niemand aankomen. Na deze winst is de club een stuk populairder geworden. De hardcore Lille OSC fans wisten al lang al dat de club het in zich had om weer een Ligue 1 titel binnen te slepen. Dit smaakt natuurlijk naar meer en dat kun je voelen op de tribunes van de Stade Pierre-Mauroy.


Pieken en dalen

Na de Tweede Wereldoorlog bloeide de club helemaal op en kwamen zij terecht in hun glorieperiode. In 1946 mochten zij namelijk hun eerste Ligue 1-titel in ontvangst nemen. In de jaren die volgden greep het team een aantal keer mis van de titel, maar ze behoorden wel nog tot de topclubs in Frankrijk. Nadat zij acht jaar later nog een titel binnensleepten, ging het een stuk slechter met de club. Lille eindigde tweemaal op een zestiende plek en dit volgde met een degradatie. Ze hebben toen heel wat jaren in de Division 2 moeten spelen. Lille OSC had moeite met het consistent wederkeren in de Ligue 1. Toen het eindelijk zo ver was, behaalde Les Dogues niet de gewenste resultaten. Desondanks waren ze tevreden met hun terugkeer naar het hoogste niveau van het Franse voetbal. Vanaf seizoen 2000/01 klom Lille weer langzaam omhoog en hebben ze nog twee landskampioenschappen mogen vieren.


Combineer voetbalreis met stedentrip!

Lille is de ideale plaats voor een weekendje weg. Vanuit Nederland ben je binnen een paar uur in Lille met de auto. Gelukkig is er in Lille ontzettend veel te doen naast het bezoeken van een voetbalwedstrijd van Lille OSC. Zo kun je het oude centrum verkennen of een van de vele musea in Lille bezoeken. Lille wordt gezien als de grootste shoppingstad van Frankrijk op Parijs na. Mocht je nog geen sjaaltje of T-shirt van Lille OSC hebben, dan moet je even binnenlopen in een van de vele souvenirshops. Ben je op zoek naar een combinatie stedentrip en voetbalreis? Dan is Lille de stad die je zoekt!


Een compleet verzorgde voetbalreis naar Lille OSC

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je een volledig verzorgde voetbalreis naar Lille OSC tegen de scherpste prijzen. Daarbij boeken wij een hotel in het centrum van de stad, inclusief ontbijt. Ook zorgen wij ervoor dat je naast elkaar zit in het stadion. Op deze manier kun je jouw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooie stad Lille. Kortom, voetbalreizen naar Lille OSC boek je snel en gemakkelijk bij Number 1 Voetbalreizen!


Boek je voetbalreis naar Lille OSC

Wil jij Lille OSC toejuichen in het Stade Pierre-Mauroy samen met ruim 50.000 toeschouwers? Bij Number 1 Voetbalreizen boek je zorgeloos een volledig verzorgde voetbalreis naar Lille OSC. Zie jij jezelf al zitten naast je kameraden in dit fantastische stadion? Neem dan rustig een kijkje in ons aanbod en boek jouw gepersonaliseerde voetbalreis naar Lille OSC. Onze medewerkers zijn beschikbaar via telefoon, de online-chat en het contactformulier.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Lille!

Let op! De exacte datum en tijden van de Lique 1 wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Franse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, herken je deze aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.