Voetbalreizen Manchester City

Alle voetbalreizen naar Manchester City

Manchester City oftewel ‘The Citizens’ zijn opgericht in het jaar 1880 als één van de twee bekende clubs die Manchester rijk is. De meest succesvolle periode hadden ze in de jaren 60-70 wanneer ze de FA Cup, League Cup, Premier League kampioenschap en de Europacup 1 voor hun rekening namen. Nadat de club in 1981 de FA Cup finale hebben verloren zijn ze bergafwaards gegaan wat betreft de sportieve prestaties van de club en zelfs zijn gedegradeerd naar het 3e niveau van Engeland.

Sinds de club in 1998 weer is gepromoveerd en in 2008 is overgenomen door de Abu Dhabi United Groep zijn de sportieve prestaties weer omhoog gegaan en hebben ze in 2012 & 2014 het kampioenschap voor hun rekening genomen.

De club die sinds 2003 speelt in de City of Manchester Stadium waar 55.097 mensen in passen heeft een selectie waar menig club op de wereld jaloers op is. Met de kersvers aangetrokken trainer Pep Guardiola zijn ze bij Manchester City een nieuwe weg in geslagen qua speelstijl en mentaliteit. De lat ligt hoog en er wordt niets anders verwacht dan het pakken van grote prijzen waaronder de Premier League, minimaal halve finale Champions League en het veroveren van de League Cup en FA Cup. Met spelers als; Fernandinho, Otamendi, Jesus, Stones, Agüero en Gündogan hebben ze de capaciteiten om elke tegenstander van het veld te vegen. Het spel is onder Guardiola ook veel attractiever geworden dan de seizoenen ervoor en dit maakt het ook aantrekkelijker om middels een voetbalreis Manchester City te bezoeken.

Een voetbalreis naar Manchester is zeer goed te combineren met een bezoek aan de vele bezienswaardigheden die Manchester rijk is. Zo kunt u een van de vele musea bezoeken, waaronder het National Football Museum en het Manchester Museum of een van de culturele bezienswaardigheden zoals John Rylands Library en the Fletcher Moss Botanical Garden.  Een extra dagje is dan ook zeker aan te raden.

Om het u aan niets te laten ontbreken en het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij voor u alleen hotels geselecteerd die midden in het centrum van Manchester gelegen zijn. Ook is ontbijt altijd inbegrepen bij de arrangementsprijs van de voetbalreis naar Manchester City.

Onderstaand staan alle voetbalreizen naar Manchester City. Als er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande een van onze voetbalreizen naar Manchester City horen wij dat graag van u.

Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetreis naar Manchester City.

Wedstrijd overzicht

1 artikel(en)

 1. Chelsea - Manchester City
  Stadion : Wembley
  Datum : 05-08-2018
  Aanvang : Info

1 artikel(en)

 • ideal
 • paypal
 • bancontact
 • creditcard