Voetbalreizen Tottenham Hotspur

Alle voetbalreizen naar Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, in de volksmond ook wel ‘The Spurs’ genoemd is opgericht in 1882 als Hotspur FC. Tottenham dat zijn oorsprong vindt in Noord-Londen en te herkennen is aan zijn wit/blauwe kleuren is heeft zijn hoogtijdagen beleefd rond de jaren 60. In totaal hebben ze veel prijzen gewonnen, zo hebben ze 2 kampioenschappen veroverd, 8x FA Cup, 4x League Cup, 1 x Europacup 2, 2x Uefa Cup en 7x de Community Shield gewonnen.

Tottenham’s absolute aartsrivaal is Arsenal, de andere club uit Noord Londen is begin vorige eeuw verhuisd naar een stadion dat 4km naast dat van Tottenham lag en kwam daarmee in hun vaarwater. De vete is geëscaleerd toen Arsenal plaats mocht nemen in de hoogste league ten koste van Tottenham Hotspur ondanks dat de Spurs hoger waren geëindigd. Dit beslissingsproces ging middels een stemming onder alle andere clubs in de League waar beide ploegen actief waren. Ondanks dat dit voorgevallen is in het jaar 1919 is de rivaliteit er sindsdien niet minder om geworden en zijn de spanningen om te snijden tijdens de North-London Derby. Een voetbalreis naar de wedstrijd tussen beide rivalen is dan ook zeker aan te raden en staat garant voor een prachtige wedstrijd.

Tottenham speelt momenteel in het prachtige Wembley dat een capaciteit heeft van 90.000 personen. Mocht je dit stadion nog mee willen maken middels een voetbalreis heb je daar nog maar 1 seizoen voor. Vanaf seizoen 2018-2019 verhuist Tottenham namelijk naar een nieuw stadion waarvan hieronder een filmpje staat:

Voetbalreizen naar Tottenham Hotspur zijn perfect om te combineren met het bezoeken van alle hotspots in Londen Bij Number 1 Voetbalreizen snappen we dat een voetbalreis niet alleen om de voetbalervaring gaat maar ook beschouwd moet worden als een weekendje weg naar een leuke stad. Hier houden wij altijd rekening mee bij het kiezen van Hotels en de faciliteiten er omheen. Zo heb je bij ons altijd garantie op een goed hotel dat centraal gelegen is in de stad Londen. Ook zit in de arrangementsprijs altijd ontbijt inbegrepen zodat je elke dag met een volle maag kan beginnen aan het bezoeken van alle attracties die de stad te bieden heeft. Ook bieden wij altijd de garantie tot zitplaatsen naast elkaar in het stadion en goed zicht op het veld. Alles om uw voetbalreis zo perfect mogelijk te maken.

Mochten er toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen zijn die u graag duidelijk wil hebben horen we die graag.

Voor nu alvast veel plezier bij een van onze voetbalreizen!

In de door u gekozen categorie hebben wij geen aanbod.

  • ideal
  • paypal
  • bancontact
  • creditcard