Voetbalreizen Eindhoven

Een voetbalwedstrijd van PSV bezoeken, biedt jou gelijk de gelegenheid om de Brabantse stad Eindhoven te ontdekken. Eindhoven wordt vooral geassocieerd met hun succesvolle club PSV en Philips. Je zou daarom een stadiontour door het Philips Stadion kunnen doen en het Philips Museum kunnen bezoeken, maar dit is niet het enige wat deze gezellige stad te bieden heeft.

Bezoek Eindhoven op de wedstrijddag van PSV

Wil je voor of na de wedstrijd een hapje eten? De Strijp S is een hippe wijk in Eindhoven waar verscheidene restaurants gelegen zijn, maar er worden ook veel evenementen georganiseerd op de straten. Misschien heb je geluk en vindt er wel een leuk evenement plaats als jij een hapje aan het eten bent. Een ander prachtig modern gebouw is het Blob en Bubble. Het is bijzonder dat er zo’n modern glazen gebouw in Eindhoven staat, aangezien er verder vooral oude architectuur te vinden is, zoals kerken. Nadat Philips een enorme groei had doorgemaakt, maakte Eindhoven een moderne groei door en dit resulteerde in de Blob en Bubble.

Eindhoven is een echte studentenstad. Dit betekent dat het uitgaansleven zeer levendig is en je absoluut even een drankje moet drinken na de wedstrijd. Het studentenleven heeft er ook voor gezorgd dat je veel streetart tegenkomt in Eindhoven. In de Silly Walks-tunnel kun je mooie graffiti stukken bewonderen.

Als je dan toch een kijkje wilt nemen in het verleden dan zou je naar het PreHistorisch Dorp moeten gaan. Dit is een hartstikke gaaf dorp dat is gebouwd in prehistorische stijl. Je zult hier alles te weten komen over het leven in de prehistorie. Mocht je alles gezien hebben in Eindhoven, dan kun je ook nog op bezoek gaan bij andere Brabantse steden, zoals Breda of Tilburg. Deze steden kun je bereiken met de auto of met de trein. Geniet van het gezellige Eindhoven op de wedstrijddag van PSV!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte

Stadions in Eindhoven