Over ons

Mike Tol, oprichter Number 1 VoetbalreizenMijn naam is Mike Tol en als echte voetballiefhebber met een grote passie voor reizen heb ik Number 1 Voetbalreizen opgericht. Number 1 Voetbalreizen bestaat vandaag de dag uit 15 personen en samen zorgen wij ervoor dat je voetbalreis op en top geregeld wordt. Voor de start van Number 1 Voetbalreizen heb ik tientallen voetbalreizen gemaakt naar verschillende (grote) competities als de Premier League, Bundesliga, Primera División en Serie A. Bij het boeken van deze reizen trof ik vaak aantrekkelijke ‘vanaf’-prijzen aan, maar stuitte ik vrijwel altijd op ongewenste toeslagen; bijvoorbeeld wanneer je in een hotel in het centrum wilt overnachten of nog ontbijt moet bijboeken. Number 1 Voetbalreizen is opgericht vanuit de overtuiging dat het boeken van voetbalreizen duidelijker, beter én goedkoper kan.


Snel en eenvoudig een complete voetbalreis

Op onze duidelijke en overzichtelijke website kun je snel en eenvoudig een complete voetbalreis boeken tegen de genoemde prijzen. Wij zorgen vervolgens voor de best mogelijke wedstrijdkaarten in de gekozen categorie en verzekeren je daarnaast van een goed hotel in het centrum van de speelstad, inclusief ontbijt, zodat je met een goed gevulde maag aan je dag begint. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vind je bij ons altijd vaste lage prijzen. Met onze jarenlange (reis)ervaring kunnen wij je bovendien van de beste tips voorzien: zo haal je in korte tijd zoveel mogelijk uit je voetbalreis!

Wij bieden onze voetbalreizen zowel inclusief als exclusief vliegtickets aan. Bij een reis inclusief vliegticket zijn onze prijzen berekend aan de hand van de goedkoopst mogelijke vertrekluchthaven in Nederland of België. Indien je bijvoorbeeld liever vanaf Brussel naar een stad als Barcelona vliegt, kan dit in de praktijk vaak tot wel 50% goedkoper ten opzichte van een vlucht vanaf Amsterdam.

Wij van Number 1 Voetbalreizen zijn er alles aan gelegen om je een onvergetelijke voetbalreis te bezorgen!

Teamfoto Number 1 Voetbalreizen