Over ons

Number 1 Voetbalreizen is een internationale organisatie bestaande uit 8 personen en is opgericht door Jan Tol en Mike Tol, twee jonge Volendamse ondernemers met een grote passie voor reizen en voetbal.¬†De afgelopen tien jaar hebben wij tientallen voetbalreizen gemaakt naar verschillende (grote) competities als de Premier League, Bundesliga, Primera Division en Serie A. Bij het boeken van deze reizen, troffen wij vaak aantrekkelijke ‚Äėvanaf‚Äô prijzen aan, maar stuitten we vrijwel altijd op ongewenste toeslagen; bijvoorbeeld een toeslag wanneer je vanaf Amsterdam wilt vliegen of in een hotel in het centrum wilt overnachten. Wij hebben Number 1 Voetbalreizen opgericht vanuit de overtuiging dat het boeken van voetbalreizen duidelijker, beter √©n goedkoper kan.
 

Snel en eenvoudig een complete voetbalreis

Op onze duidelijke en overzichtelijke website kunt u snel en eenvoudig een complete voetbalreis boeken tegen de genoemde prijzen. Wij zorgen vervolgens voor de best mogelijke wedstrijdkaarten in de door u gekozen categorie en verzekeren u daarnaast van een goed hotel in het centrum van de speelstad, inclusief ontbijt, zodat u met een goed gevulde maag aan uw dag begint. Doordat wij door de jaren heen een groot internationaal en betrouwbaar netwerk in de voetbalwereld en hotelbranche hebben opgebouwd, vindt u bij ons altijd vaste lage prijzen. Met onze jarenlange (reis)ervaring kunnen wij u bovendien van de beste tips voorzien. 

Wij bieden onze voetbalreizen zowel inclusief als exclusief vliegtickets aan. Bij een reis inclusief vliegticket zijn onze prijzen berekend aan de hand van vluchten vanaf Amsterdam Schiphol. Indien u bijvoorbeeld liever vanaf Brussel naar een stad als Barcelona vliegt, wat vaak tot 50% in prijs scheelt ten opzichte van een vlucht vanaf Amsterdam, wordt het betreffende geldbedrag meteen live op onze site bij u in mindering gebracht op de prijzen waarmee we adverteren. Zodoende is het dus gebruikelijk dat u wel nog minder betaalt dan onze lage standaardprijzen, maar nooit méér. 

Wij van Number 1 Voetbalreizen zijn er alles aan gelegen om u een onvergetelijke voetbalreis te bezorgen!