Al onze voetbalreizen naar Club Brugge

Een voetbalreis naar Club Brugge kun je gemakkelijk en snel boeken bij Number 1 Voetbalreizen. De Belgische Club Brugge wordt veel bezocht en heeft de grootste aanhang in Belgische voetbal. Met 18 landskampioenschappen op zak, 11 Bekers van België en 17 Belgische Supercups heeft Club Brugge de op twee na meeste titels gewonnen van alle Belgische clubs. Daarom wordt een voetbalreis naar Club Brugge gegarandeerd een spektakel!

Club Brugge door de jaren heenClub Brugge in de Belgische Jupiler Pro League

Voordat je aan je voetbalreis naar Club Brugge begint, is het misschien leuk om te weten hoe Club Brugge zich naar de top heeft gewerkt. De club is opgericht door scholieren die buiten schooltijd om wilden voetballen. Na één mislukte poging werd de club in 1891 werkelijkheid: de Burgsche Football Club was een feit. In 1920 wonnen zij hun eerste landskampioenschap op het hoogste niveau. Hierna volgde er qua prijzen een magere tijd. In 1958 promoveerde Club Brugge pas weer naar de Belgische eerste klasse, waar zij in 1973 hun eerste titel pakten. Vanaf hier werd de stijgende lijn doorgezet, en op één uitschieter na eindigde Club Brugge sindsdien steevast in de top zes van de Belgische Jupiler Pro League


Bezoek de voetbaltopper van Club Brugge tegen Anderlecht

In de jaren '90 voegde Club Brugge meerdere titels aan haar naam toe en werd de prijzenkast regelmatig gevuld. De club moest echter ook vaak het onderspit delven tegen Anderlecht. In deze periode werd Club Brugge's grootste rivaal geboren. Een wedstrijd tussen deze twee clubs wordt vandaag de dag nog steeds The Hate Game genoemd. Omdat beide clubs de meeste roem hebben in Brussel en Vlaanderen en jaarlijks strijden om de landstitel, kan het er behoorlijk heftig aan toe gaan op het veld. Hoe fantastisch zou het zijn om een voetbalreis naar Club Brugge te boeken en deze rivaliteit te voelen? Bezoek de Belgische voetbalklassieker live en moedig Club Brugge aan vanuit het Jan Breydelstadion.


Wat is er in Brugge nog meer te doen?

Naast het bijwonen van een voetbalwedstrijd van Club Brugge in het Jan Breydelstadion is er nog genoeg te beleven in het openluchtmuseum Brugge. Brugge staat vol met prachtige kerken, torens en historische centra die je kunt bewonderen. Daarnaast zou je een kijkje kunnen namen in de musea die Brugge te bieden heeft. Denk niet gelijk aan kunstmusea – die overigens wel te vinden zijn in Brugge – maar bijvoorbeeld ook aan een chocolademuseum, waar je zelf je eigen chocolade kan bereiden! Als je het bruisende hart van de stad even wilt ontsnappen of even je hoofd leeg wilt maken na een spetterende voetbalwedstrijd van Club Brugge, dan is het aan te raden om een wandeling te maken over de schitterende Brugse Vesten en de Vesten van West-Brugge. Brugge biedt dus genoeg aan naast je voetbalreis naar Club Brugge!


Voetbalreis naar Club Brugge boeken

Number 1 Voetbalreizen biedt jou verscheidene garanties aan die wij nakomen bij het boeken van jouw voetbalreis naar Club Brugge. Allereerst is het onze prioriteit om jouw voetbalreis te boeken tegen de scherpste prijzen zonder daar extra kosten bij te rekenen. Jouw hotel zal dan ook gelegen zijn in het centrum van Brugge, met ontbijt inbegrepen. Maak je verder geen zorgen over het feit dat je niet omringd zult zijn door je vrienden en/of familie, want wij zorgen ervoor dat niemand alleen zit in het Jan Breydelstadion. Nog vragen? Geen probleem. Onze reisagenten zullen te allen tijde voor je klaarstaan en bereikbaar zijn.

Number 1 Voetbalreizen wenst je een geweldige voetbalreis naar Club Brugge toe!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte