Alle voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf

Geïnteresseerd in een voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf? Dan ben je hier aan het juiste adres! Number 1 Voetbalreizen organiseert al meer dan tien jaar voetbalreizen naar Duitsland, en zo ook naar Fortuna Düsseldorf. Wij nemen alles voor je uit handen, zodat je enkel je koffers hoeft in te pakken. Naast de best mogelijke plekken in het stadion, een hotel midden in het centrum én de scherpste arrangementsprijzen, voorzien we je ook van de beste tips voor jouw bezoek aan Düsseldorf. Meer weten over wat je allemaal kunt verwachten van een voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf? Lees dan snel verder voor meer informatie over de club, de Merkur Spiel-Arena en de stad Düsseldorf.

Jouw voetbalreis naar Fortuna DüsseldorfFortuna Düsseldorf Merkur Spiel-Arena Number 1 Voetbalreizen

Fortuna Düsseldorf is een voetbalclub uit Duitsland die actief is in de 2. Bundesliga. De club werd opgericht in 1895 en speelt sinds 2004 al zijn thuiswedstrijden in de Merkur Spiel-Arena. De Merkur Spiel-Arena is gevestigd in de stad Düsseldorf. Het multifunctionele stadion heeft een capaciteit van maar liefst 54.600. De Merkur Spiel-Arena verving in 2004 het voormalige Rheinstadion dat op dezelfde plek stond. Het luxe stadion heeft een dak dat gesloten kan worden en een speciaal verwarmingssysteem voor de kouden dagen in de winter. 


Van Oberliga naar 2. Bundesliga

Van 1920 tot 1963 speelde Fortuna Düsseldorf altijd op het hoogste niveau van Duitsland. Met de oprichting van de Bundesliga in 1963 kwam de club net te kort om geselecteerd te worden en werden er 16 anders clubs gekozen. Binnen drie jaar lukte het Fortuna Düsseldorf om te promoveren naar het hoogste niveau van Duitsland, waarin het jarenlang actief was. Van 1988 tot nu is de club echter weer diverse malen gepromoveerd en gedegradeerd; in 2003 kwam Fortuna Düsseldorf zelfs twee jaar op rij uit in de Oberliga. Onder leiding van Christian Preußer zal Fortuna Düsseldorf ook dit seizoen weer alles op alles zetten om promotie af te dwingen (terug) naar de Bundesliga.


Voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf boeken?

Wil jij Fortuna Düsseldorf samen met bijna 55.000 toeschouwers toejuichen in het prachtige Merkur Spiel-Arena? Met Number 1 Voetbalreizen boek je gemakkelijk en snel een volledig georganiseerde voetbalreis naar Düsseldorf. Voor een perfecte voetbalreis weten wij van Number 1 altijd prachtige kaarten met perfect zicht op het veld te regelen. Ook geven wij de garantie van minimaal 3 zitplaatsen naast elkaar zodat je met elkaar van een mooie ervaring in het Merkur Spiel-Arena kunt genieten wanneer je een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf bezoekt.

Heb je nog vragen, opmerkingen of extra wensen die je graag duidelijk wilt hebben? Wij vernemen deze graag en staan altijd voor je klaar. Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar de prachtige club Fortuna Düsseldorf!
 

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte