Alle voetbalreizen naar Fortuna Düsseldorf

Fortuna Düsseldorf is een voetbalclub uit Duitsland. De thuisbasis van de club bevindt zich in de stad Düsseldorf. Fortuna Düsseldorf werd opgericht in 1895 en speelt sinds 2004 al zijn thuiswedstrijden in de Merkur Spiel-Arena.

Van 1920 tot 1963 speelde Fortuna Düsseldorf altijd op het hoogste niveau van Duitsland. Met de oprichting van de Bundesliga in 1963 kwam de club net te kort om geselecteerd te worden en werden er 16 anders clubs gekozen. Binnen drie jaar lukte het Fortuna Düsseldorf om te promoveren naar het hoogste niveau van Duitsland. Sindsdien is de club diverse malen gepromoveerd en gedegradeerd. Onder leiding van Christian Preußer zal Fortuna Düsseldorf ook dit seizoen weer alles op alles zetten om promotie af te dwingen naar de Bundesliga.

Voetbalreis naar Fortuna Düsseldorf boeken?

Met Number 1 Voetbalreizen boek je gemakkelijk en snel een volledig georganiseerde voetbalreis naar Düsseldorf. Voor een perfecte voetbalreis weten wij van Number 1 altijd prachtige kaarten met perfect zicht op het veld te regelen. Ook geven wij de garantie van minimaal 3 zitplaatsen naast elkaar zodat je met elkaar van een mooie ervaring in het Merkur Spiel-Arena kunt genieten wanneer je een wedstrijd van Fortuna Düsseldorf bezoekt.

Heb je nog vragen, opmerkingen of extra wensen die je graag duidelijk wilt hebben? Wij vernemen dat graag en staan altijd voor je klaar.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar de prachtige club Fortuna Düsseldorf!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.