Tijdelijk: minimaal 10% WK-korting op álle arrangementen!

Alle voetbalreizen naar Valencia CF

Valencia Club de Fútbol is opgericht in het jaar 1919 en speelt de thuiswedstrijden in het Estadio Mestalla. Het stadion bezit een capaciteit van meer dan 55.000 zitplaatsen en behoort tot de grotere stadions van Spanje. Het logo van Valencia CF bestaat uit de Senyera, de nationale vlag van de regio, en een vleermuis. De vleermuis staat al eeuwen als symbool voor de stad Valencia. De club speelt sinds de oprichting in geheel witte tenues waarbij de witte broek in de loop der jaren vervangen werd door een zwarte. De club heeft door de jaren heen een flinke erelijst opgebouwd met onder andere 6 landskampioenschappen, 9 Copa del Rey titels, 1 Europacup II en 1 UEFA Cup. 

 

Het afgelopen seizoen behaalde Valencia een knappe 4e plaats in de La Liga en wist hiermee een ticket voor de Champions League te bemachtigen. Met spelers als Enzo Pérez, Simone Zaza en Dani Parejo probeert Los Che hoge ogen te gooien op het kampioenenbal en komend seizoen weer mee te draaien in de top van de competitie. Dit is dan ook de uitgelezen mogelijkheid om een keer een voetbalreis naar Valencia CF te boeken en 'Els Taronges' live in actie te zien.

Naast het stadion van Valencia CF biedt de stad zelf nog veel meer bezienswaardigheden. Zo is Valencia zeker de moeite waard om eens te bezichtigen en te genieten van het karakteristieke stadsleven. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de Kathedraal van Valencia, de authentieke wijk Eixample en het eigen stadsstrand Playa Malvarossa met diverse horecagelegenheden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalarrangement inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad. Het ontbijt in het hotel is altijd inbegrepen bij de geboekte arrangementsprijs.

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande één van onze voetbalreizen naar Valencia, vernemen wij dat graag van u. Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetbalreis!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte