Mooiste Derby voetbalwedstrijden in Duitsland

De Duitse derby’s staan altijd garant voor spektakel. Niet alleen wedstrijden van voetbalclubs uit dezelfde stad worden derby’s genoemd; ook wanneer de teams in eenzelfde regio spelen, of zelfs wanneer zij een andere specifieke geschiedenis of onenigheid hebben. Wanneer het om wedstrijden gaat tussen de twee grootste of meest succesvolle clubs van een land, is de wedstrijd ook altijd extra beladen en is er een garantie voor uiterste inspanning; iedereen wil winnen en is extra fanatiek. Vandaar dat deze wedstrijden tot derby’s & specials bestempeld zijn en zonder enige twijfel altijd een goeie keuze voor een mooie Voetbalreis!

In Duitsland is de strijd tussen de grootste clubs van het Ruhrgebied, en tevens de meest beladen derby, die van Borussia Dortmund en Schalke 04, de Kohlenpottderby. Ook der Klassiker (Bayern München – Borussia Dortmund) belooft altijd een mooie wedstrijd te worden.

Een bezoekje brengen aan de Hamburg derby (FC Sankt PauliHamburger SV) of de Borussen derby (Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach) is ook zeker de moeite waard.

Boek tijdig uw Voetbalreis naar één van de Duitse derby’s en specials en geniet van de, altijd aanwezige, geweldige sfeer in en rondom de Duitse stadions.

kohlenpott-derby
14 mrt
15:30
Borussia Dortmund
Schalke 04
Voetbalreizen Borussia Dortmund
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Losse tickets

Indien u liever losse tickets voor deze wedstrijd wilt bestellen, klik dan hier

Inklappen
Voetbalreizen Bundesliga Bundesliga / Signal Iduna Park, Dortmund
Vanaf 389,- p.p.
Berlijn Derby
21 mrt
18:30
Hertha BSC
Union Berlin
Voetbalreizen Hertha BSC
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Voetbalreizen Bundesliga Bundesliga / Olympiastadion, Berlijn
Uitverkocht