Alle voetbalreizen naar FC Porto

Futebol Clube do Porto, oftewel FC Porto, is een voetbalclub afkomstig uit de gelijknamige stad Porto. De club is opgericht in het jaar 1893 en behoort tot de 'Grote Drie' van Portugal, samen met Sporting Lissabon en Benfica. Tevens speelt FC Porto sinds de oprichting van de Portugese Primeira Liga in 1934 onafgebroken op het hoogste niveau. De thuiswedstrijden van de club uit Porto worden gespeeld in het Estádio do Dragão dat plaats biedt voor ruim 50.000 toeschouwers. Op internationaal gebied is FC Porto momenteel de meest succesvolle Portugese club met een totaal van zeven titels. De Dragões staan momenteel op een 11e plaats in de UEFA Coëfficiëntenlijst welke gebaseerd is op de prestaties van een nationale club in één van de Europese competities. 


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Afgelopen seizoen pakte FC Porto de landstitel en komt het volgend seizoen weer uit in de groepsfase van de Champions League. Met spelers als Héctor Herrera, Moussa Marega en Vincent Aboubakar proberen 'Azuis e Brancos' (de blauw-witten) ook komend seizoen weer een gooi te doen naar het Portugese kampioenschap. Hierdoor is het dan ook zeker de moeite waard om een wedstrijd van FC Porto komend seizoen bij te wonen.

Wanneer u een voetbalreis geboekt heeft naar een thuiswedstrijd van FC Porto, is dit de uitgelezen mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stad Porto zelf. Zo kunt u een bezoek brengen aan de aangename wijk Ribeira waar u kunt genieten van de volkse sfeer. U kunt ook de belangrijkste gotische kerk Igreja de S. Francisco bezichtigen of afreizen naar het Foz-gebied, dat bekend staat om zijn prachtige stranden en gezellige terrasjes. Al met al zijn er voldoende bezienswaardigheden aanwezig in de stad en is het zeker de moeite waard om hier naar te gaan kijken.

Al onze voetbalreizen naar FC Porto zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en), met hotels in het centrum van de stad voorzien van ontbijt. Tevens is het mogelijk om een retourvlucht te boeken naar keuze. Het kan zeer voordelig zijn om buiten het weekend om te vliegen. Wij voorzien u graag van de beste adviezen.

Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van de voetbalreizen naar FC Porto.

Let op! De exacte datum en tijden van de Primeira Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Portugese voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar vrijdag / zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van vrijdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte