Al onze voetbalreizen naar Brighton

Boek een voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FC en beleef de ultieme Engelse voetbalsfeer! Lees hieronder alles over deze populaire voetbalclub en boek je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FC bij Number 1 Voetbalreizen.

Voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FCBoek je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion

De club Brighton & Hove Albion FC, vaak Brighton & Hove Albion of simpelweg Brighton genoemd, werd opgericht in 1901. De club ging van start met de naam Brighton & Hove United. Deze veranderde al snel naar het nu bekende Brighton & Hove Albion. Het team heeft in vijf verschillende stadions gespeeld en heeft zich inmiddels gesetteld in het Falmer Stadium, ook wel bekend als het Amex Stadium vanwege de sponsors van de club. De club heeft zich vaak een weg naar de top moeten vrijmaken, wat een voetbalreis naar Brighton & Hove Albion extra spannend maakt: zij weten hoe het is om alles in de strijd te moeten gooien om te winnen! Het is daarom zeker niet waar dat een wedstrijd van deze club minder spannend is dan een bekendere club zoals Liverpool of Manchester City, want de club heeft vaak gevochten voor de top en kreeg het telkens voor elkaar om te promoveren en een plaatsje in de finale te pakken.


Brighton & Hove Albion door de jaren heen

Alhoewel Brighton in veel finales heeft gestaan, heeft de club helaas weinig overwinningen op z'n naam. De concurrentie is natuurlijk ook moordend in het Engelse voetbal. De afgelopen jaren draait Brighton goed mee in de Premier League, maar de Seagulls komen van ver: waar ze in 2017 promoveerden naar de Premier League – en hier sindsdien bleven – promoveerden ze pas in 2011 naar de Engelse Championship. De club is in de afgelopen eeuw werkelijk alle Engelse competites langs geweest. Maar vandaag de dag doen zij het goed in de Engelse Premier League en is dit dan ook hét moment om een voetbalwedstrijd van Brighton te bezoeken!


Bezoek de Brighton pier tijdens je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FCBezoek de pier van Brighton tijdens je voetbalreis naar Brighton

Tijdens je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FC kan je gelijk de kans grijpen om de mooie badplaats Brighton te ontdekken. Brighton is één van de bekendste en grootste badplaatsen van het Verenigd Koninkrijk en wordt daarom ook vaak bezocht door toeristen. Brighton is de perfecte plaats om lekker te genieten van de frisse lucht en een mooie wandeling te maken over de 8 kilometer lange pier of de wijk dat bekendstaat als ‘The Lanes’, waar je lekker kan rondstruinen tussen de winkeltjes en cafés. Het is ook zeker een aanrader om het Royal Pavilion te bezoeken of het oudste aquarium van de wereld: het Sea Life Centre. Er zijn dus genoeg andere dingen te beleven in Brighton tijdens je voetbalreis naar Brigton & Hove Albion!


Garanties tijdens je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion met Number 1 Voetbalreizen

Tijdens het boeken van je voetbalreis naar Brighton & Hove Albion zijn er een aantal zaken die wij bij Number 1 Voetbalreizen garanderen. Zo boeken wij altijd een hotel die centraal in de stad ligt en waar ontbijt bij inbegrepen is. Ook bestellen wij tickets in het stadion die zich naast elkaar bevinden, zodat je de Seagulls te allen tijde samen met je vrienden en/of familie kunt aanmoedigen. Verder willen wij dat je weet dat wij de voetbalreis naar Brighton & Hove Albion altijd tegen de scherpste prijzen zullen boeken zonder daarbij extra kosten in rekening te brengen. Wij voorzien jou ook graag met handige tips tijdens je reis, en mocht er iets onduidelijk zijn of loop je tegen moeilijkheden aan tijdens de reis, dan staat je reisbureau 24/7 voor je klaar!

Voor nu willen wij jou veel plezier wensen tijdens jouw voetbalreis naar Brighton & Hove Albion FC!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte