Wedstrijden Jupiler Pro League  Jupiler Pro League

De Jupiler Pro League bezoeken? Boek een voetbalreis naar België bij Number 1 Voetbalreizen! Lees verder en ontdek meer informatie over deze competitie en over het boeken van een voetbalreis naar de Jupiler Pro League.

Jupiler Pro League Voetbalreizen

De Jupiler Pro League is de hoogste voetbalcompetitie in België. Sinds het seizoen van 2020/21 nemen er 18 clubs deel aan de competitie. Dit wordt weer teruggebracht naar 16 clubs in het seizoen van 2023/24. Clubs kunnen uit de Challenger Pro League – de tweede hoogste competitie van België – promoveren naar de Jupiler Pro League en dat betekent natuurlijk ook dat er clubs uit de Jupiler Pro League naar de tweede hoogste competitie van België kunnen degraderen. Elk team speelt 34 wedstrijden en moeten vervolgens deelnemen aan de Play-offs I of de Play-offs II om hun positie in de competitie te bepalen.


Voetbalreis Jupiler Pro League boeken?

Wil jij graag een voetbalwedstrijd in de Jupiler Pro League bezoeken? Number 1 Voetbalreizen biedt enkele voetbalreizen naar België aan. Zo boek je bij ons voetbalreizen naar Club Brugge, RSC Anderlecht, KAA Gent en Royal Antwerp. Als je graag een ander club in België wilt bezoeken, neem dan even contact met ons op. Er valt altijd wel iets te regelen! Zal Club Brugge het weer voor elkaar krijgen de Jupiler Pro League titel voor de vierde keer op rij winnen? Kom erachter tijdens een voetbalreis naar de Jupiler Pro League!

Wij wensen je alvast veel plezier tijdens je voetbalreis naar de Jupiler Pro League!