Wedstrijden FA Cup  FA Cup

De FA Cup is één van de meest spectaculaire cupwedstrijden van de wereld. Boek je voetbalreis naar de FA Cup snel en gemakkelijk bij Number 1 Voetbalreizen. Lees snel verder en ontdek hoe je kaarten scoort naar dit toernooi.

Voetbalreis naar FA Cup

Elk jaar strijden alle Engelse clubs om de begeerde FA Cup beker, die ook wel eens gezien wordt als de belangrijkste landelijke cup in de wereld. De FA Cup staat altijd garant voor spectaculaire affiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! Een amateurclub kan zomaar winnen van een club uit de Premier League en hiermee eeuwige roem vergaren.Wij van Number 1 verzorgen volledige voetbalreizen in de FA Cup voor onder andere Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag een voetbalreis te boeken naar één van de overige FA Cup-wedstrijden.


Boek jouw voetbalreis naar de FA Cup

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je jouw voetbalreis naar de FA Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor je boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor je de reis boekt. Op deze manier kun je jouw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van je bestemming.

Heb je verder nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Engeland? Deze vernemen wij dan graag!

Veel plezier tijdens je voetbalreis naar de FA Cup!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte