Al onze voetbalreizen naar RSC Anderlecht

Een voetbalreis naar RSC Anderlecht vind je op Number 1 Voetbalreizen. Als jij op voetbalreis naar RSC Anderlecht gaat, kun je gelijk het prachtige Brussel ontdekken. Lees snel verder en boek snel jouw voetbalreis naar RSC Anderlecht voordat deze is uitverkocht!

Geschiedenis van RSC Anderlecht

Voordat je je voetbalreis naar RSC Anderlecht begint, is het misschien leuk om iets over de loopbaan van de club te weten. De club is namelijk opgericht door voetbalfanatiekelingen die vaak samen in het Concordia café zaten. In 1908 werd de club opgericht en in 1909 werden zij toegevoegd aan de Belgische voetbalbond. In 1921 waren zij al naar de top divisie van het Belgische voetbal gepromoveerd. Na een aantal keren degraderen en promoveren werden zij bespot door hun rivalen, maar Anderlecht wist dit van ze af te schudden en zichzelf naar de Eerste Klasse te werken in 1935 waar ze nooit meer uit vandaan zijn gedegradeerd. De club die in de kleuren wit en paars speelt, spelen sinds 1917 in het Lotto Park en is één van de oudste stadiums in België. Het zal dus niet alleen geweldig worden om naar een spannende pot voetbal van RSC Anderlecht te kijken, maar het is ook een attractie om zo’n competitie te aanschouwen in één van de oudste stadia van België. Boek daarom snel jouw voetbalreis naar de legendarische club RSC Anderlecht!


Prestaties van Anderlecht

De club heeft veel titels gewonnen over de jaren heen, inclusief op internationaal niveau. Dit hebben zij altijd aan weten te houden en zij waren zelfs de eerste Belgische voetbalclub die 30 Belgische titels op hun naam hebben staan. RSC Anderlecht is een zeer succesvolle voetbalclub in België en is maar liefst 34 keer landskampioen geweest, heeft negen keer de Beker van België gewonnen en zelfs vijf Europese trofeeën mogen ontvangen. Anderlecht is zelfs benoemd tot de 13e meest succesvolle club in de geschiedenis van UEFA’s clubcompetities. Dat is al reden genoeg om RSC Anderlecht te bezoeken toch? Heb je nou geen idee naar welke wedstrijd van RSC Anderlecht je nou eigenlijk wil, dan weten wij wel een spannende wedstrijd voor je: een wedstrijd tussen RSC en Club Brugge is een echte aanrader tijdens jouw voetbalreis, want de rivaliteit tussen deze twee clubs loopt altijd hoog op en dat is te voelen vanaf de tribune. 


Bezienswaardigheden Anderlecht

Anderlecht ligt in het westen van Brussel wat je de perfecte gelegenheid biedt om niet alleen Anderlecht, maar ook Brussel te ontdekken tijdens je voetbalreis naar RSC Anderlecht. Er zijn genoeg kerken en musea te bezoeken in Anderlecht. Als je niet van cultuursnuiven houdt of je bent even toe aan een onderbreking, dan biedt Anderlecht ook genoeg gebieden aan waar je lekker uit kan rusten. Natuurgebieden zoals parken en bossen zijn perfect voor wandelen, hiken of mountainbiken. Bovendien kun je de kans grijpen om Brussel zelf even in te duiken om het Manneken-Pis eindelijk met eigen ogen te zien of het opmerkelijke stadhuis van Brussel te bezoeken. Maak er dus een gezellig weekend van tijdens je voetbalreis naar RSC Anderlecht en ontdek wat Anderlecht en/of Brussel allemaal in petto heeft.


Garanties tijdens voetbalreis naar RSC Anderlecht

Je voetbalreis naar RSC Anderlecht zal zeker weten een spektakel worden waar je tussen de supporters deze Belgische topclub aan zult moedigen naast je vrienden en/of familie. Het hotel waarin je zult verblijven, zal in het centrum gelegen zijn en voorzien zijn van ontbijt s’ ochtends. Wij zullen je voetbalreis naar RSC Anderlecht tegen de scherpste prijzen boeken zonder daarbij extra kosten in rekening te brengen.

Wij wensen je alvast een fijne en onvergetelijke voetbalreis naar RSC Anderlecht toe!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte