Voetbalreizen RSC Anderlecht

Voetbalreizen naar RSC Anderlecht vind je op Number 1 Voetbalreizen. Als jij op voetbalreis naar RSC Anderlecht gaat, kun je gelijk de prachtige stad Brussel ontdekken. Lees snel verder en boek jouw voetbalreis naar RSC Anderlecht voordat deze is uitverkocht!

Geschiedenis van RSC Anderlecht

Voordat je je voetbalreis naar RSC Anderlecht begint, is het misschien leuk om iets over de loopbaan van de club te weten. De club is namelijk opgericht door voetbalfanatiekelingen die vaak samen in het Concordia café zaten. In 1908 werd de club opgericht en in 1909 werd RSC Anderlecht toegevoegd aan de Belgische voetbalbond. In 1921 waren zij al naar de top divisie van het Belgische voetbal gepromoveerd. Na een aantal keren degraderen en promoveren werd de club bespot door hun rivalen, maar RSC Anderlecht wist dit van zich af te schudden en zichzelf naar de Eerste Klasse te werken in 1935 waar ze nooit meer uit vandaan zijn gedegradeerd. De club die in de kleuren wit en paars speelt, spelen sinds 1917 in het Lotto Park, wat een van de oudste voetbalstadions in België is. Een wedstrijd kijken in een historisch voetbalstadion is altijd bijzonder en brengt veel sfeer met zich mee. Boek daarom snel jouw voetbalreis naar de legendarische club RSC Anderlecht!


Prestaties van Anderlecht

De club heeft veel titels gewonnen door de jaren heen, inclusief op internationaal niveau. Dit hebben zij altijd aan weten te houden; Anderlecht was zelfs de eerste Belgische voetbalclub die 30 Belgische titels op hun naam schreven. RSC Anderlecht is een zeer succesvolle voetbalclub in België en is in totaal 34 keer landskampioen geweest, heeft negen keer de Beker van België gewonnen en mocht vijf Europese trofeeën ontvangen. Anderlecht is zelfs benoemd tot de 13e meest succesvolle club in de geschiedenis van UEFA’s clubcompetities. Dat is al reden genoeg om RSC Anderlecht te bezoeken toch? Heb je geen idee welke wedstrijd van RSC Anderlecht je eigenlijk wilt bezoeken? Dan weten wij wel een spannende wedstrijd voor je: een wedstrijd tussen RSC en Club Brugge is een echte aanrader tijdens jouw voetbalreis, want de rivaliteit tussen deze twee clubs loopt altijd hoog op en dat is te voelen vanaf de tribune. 


Bezienswaardigheden Anderlecht

Anderlecht ligt in het westen van Brussel wat je de perfecte gelegenheid biedt om niet alleen Anderlecht, maar ook Brussel te ontdekken tijdens je voetbalreis naar RSC Anderlecht. In Anderlecht vind je verscheidene kerken en musea. Als je niet van cultuursnuiven houdt of je bent even toe aan een onderbreking, dan zijn er geneog gebieden waar je lekker uit kunt rusten. In natuurgebieden zoals parken en bossen kun je heerlijk wandelen, hiken of mountainbiken. Bovendien kun je de kans grijpen om Brussel in te duiken om het Manneken Pis eindelijk met eigen ogen te zien of om het opmerkelijke stadhuis van Brussel te bezoeken. Maak er dus een gezellig weekend van tijdens je voetbalreis naar RSC Anderlecht en ontdek wat Anderlecht en/of Brussel allemaal in petto heeft.


Voetbalreis naar RSC Anderlecht boeken?

Je voetbalreis naar RSC Anderlecht wordt ongetwijfeld een spektakel. Juich mee tussen de fanatieke supporters van deze Belgische topclub. Bij het boeken van een voetbalreis naar RSC Anderlecht bij Number 1 Voetbalreizen, kun je verzekerd zijn van een hotel in het centrum, inclusief ontbijt. Wij bieden alleen voetbalreizen aan tegen de scherpste prijzen en er worden nooit extra kosten in rekening gebracht.

Wij wensen je alvast een fijne en onvergetelijke voetbalreis naar RSC Anderlecht toe!