Alle voetbalreizen naar Hertha BSC

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Hertha BSC en beleef live de fantastische sfeer in het Olympiastadion in Berlijn. Hertha BSC heeft een historisch stadion dat met zijn fans een unieke sfeer creëert tijdens wedstrijden. Met een totale capaciteit van maar liefst 74.475 behoort het stadion tot één van de grootste en meest historische stadions van Duitsland.

Hertha BSC, dat is opgericht in 1892, heeft een verleden van veel degraderen en promoveren. Nadat de club in 2012 voor de laatste keer degradeerde, kwam Die Alte Dame het jaar daarop alweer terug in de Bundesliga, waar zij hedendaags een stabiele middenmoter zijn. Sindsdien is de blik omhoog gericht. Ook voor komend seizoen hebben zij weer een goed team op de been weten te brengen dat wellicht dit jaar wel een Europa League-ticket zal bemachtigen. Met spelers als Vedad Ibisevic, Marvin Plattenhardt, Salomon Kalou en Mathew Leckie hebben ze een team dat leuke verrassingen teweeg kan brengen tegen elke club in de Bundesliga. Ante Čović werd eind vorige seizoen aangesteld als nieuwe trainer. 

Berlijn, de thuisstad van Hertha BSC is de grootste stad van Duitsland en is een zeer leuke stad om na de wedstrijd van het nachtleven te genieten. Ook zijn er een aantal bezienswaardigheden die u gezien moet hebben, waaronder het Alexanderplatz, Checkpoint Charly, de Berlijnse Muur en nog veel meer. Dit maakt het daarom ook de perfecte stad om een Voetbalreis te combineren met een citytrip. Bij alle voetbalreisarrangementen die wij aanbieden naar Hertha BSC houden wij hier uiteraard rekening mee. Zo heeft u de garantie op de volgende punten:

  • Plaats naast elkaar in het stadion
  • Hotel in hartje centrum Berlijn
  • Goed zicht op het speelveld
  • Laagste arrangementsprijzen
  • Ontbijt in het hotel inbegrepen
  • Altijd persoonlijk contact met onze reisorganisatie

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). 

Heeft u nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Hertha Berlijn? Wij voorzien u graag van de beste adviezen!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.