Voetbalreizen Brentford FC

Boek nu je onvergetelijke voetbalreis naar Brentford FC en verzeker jezelf van tickets. Wil jij graag een wedstrijd van Brentford bijwonen? Boek een volledig verzorgde voetbalreis naar Brentford FC bij Number 1 Voetbalreizen en bezoek het splinternieuwe Brentford Community Stadium.

Bezoek Brentford FC in het Brentford Community StadiumBezoek Brentford FC in het splinternieuwe Brentford Community Stadium

Brentford FC, voluit Brentford Football Club, is gevestigd in de wijk Brentford in Londen. De historische club werd opgericht in 1889 en speelde van 1904 t/m 2020 in Griffin Park. Griffin Park was een fantastisch stadion met een geweldige ambiance; nergens voelde je dat echte oude voetbalgevoel zoals in Griffin Park. In het stadion zat in iedere hoek een Engelse pub waar de fans voor en na de wedstrijd een biertje haalden. Een unieke belevenis! Met de ambities van Brentford FC werd er echter al een tijdje gesproken over een nieuw stadion en in 2020 was het zover: het Brentford Community Stadium opende zijn deuren. 

Het nieuwe stadion van Brentford heeft een capaciteit voor 17.250, in tegenstelling tot de 12.763 zitplaatsen van Griffin Park. De naam van het stadion – Brentford Community Stadium – schemert de ambities van de club naast het veld al door: het stadion is een onderdeel van de gemeenschap. De komst van Brentford Community Stadium zorgde voor 910 nieuwe woonplaatsen, een gemeenschappelijk plein en diverse winkels en cafés.


Jouw voetbalreis op maat naar Brentford FC

Voordat Brentford FC promoveerde naar de Premier League waren zij nog maar zeven jaar actief in de Championship. Er zijn tijden geweest dat de club ook in de Premier League uitkwam, maar dit is decennia geleden. Het beste resultaat dat The Bees ooit behaalden op het hoogste niveau is de vijfde plaats; dit was in hun debuutseizoen in 1935-36. Na de Tweede Wereldoorlog speelde de club op zowel het tweede, derde als vierde niveau van Engeland. De promotie naar de Premier League in 2021/22 was dus een echte topprestatie. Het is dan ook nog steeds uniek om Brentford FC in de Premier League te kunnen zien schitteren. Wil jij het meemaken? Boek dan je voetbalreis naar Brentford FC eenvoudig online! 


Wedstrijd Brentford FC bezoeken

Wist je dat een van de belangrijkste voorwaarden van een nieuw stadion voor Brentford FC de sfeer was? Eigenaar Matthew Benham gaf van tevoren aan dat Brentford Community Stadium een uniek stadion zou worden, anders dan de meeste nieuwe stadions: een stadion dat klein genoeg is om een fantastische sfeer te behouden, maar groot genoeg om meerdere fans op te kunnen vangen. En dat is gelukt! Ontdek het zelf, boek snel jouw voetbalreis naar Brentford FC en geniet van het karakteristieke voetbal van deze nieuwkomer in de Premier League. 


Combineer een wedstrijd van Brentford FC met andere Londense clubs

Een voetbalreis naar Brentford FC staat gelijk aan een voetbalreis naar Londen. Momenteel spelen er maar liefst twaalf clubs uit Londen in de hoogste competities van Engeland. Dit biedt natuurlijk een mogelijkheid om meerdere wedstrijden in één weekend te bezoeken. Maak je voetbalreis Brentford extra bijzonder door een extra wedstrijd te bezoeken of een stadiontour bij een van de vele andere Londense clubs te doen. Ook kun je kiezen voor een echte Londense derby, zoals Brentford tegen Chelsea. De wedstrijd tussen beide ploegen onderling wordt ook wel aangeduid als West London Derby. Wij voorzien je graag van de beste adviezen!


Voetbalreis Brentford FC boeken

Aan onze voetbalreizen naar Brentford FC zijn een aantal garanties verbonden:

  • Geen extra kosten of boekingskosten
  • Je zit gegarandeerd naast elkaar in het stadion
  • Hotels zijn in het centrum
  • Ontbijt in het hotel is inclusief
  • De aangeboden arrangementsprijzen zijn zeer scherp geprijsd

Heb je toch nog vragen aangaande een van onze voetbalreizen naar Brentford?
Dan zijn wij altijd beschikbaar om ze te beantwoorden. Bij Number 1 Voetbalreizen krijg je een persoonlijke reisadviseur die je van alle beste tips voor een geweldig verblijf in Londen voorziet. Door goed geïnformeerd weg te gaan, kun je optimaal genieten van alle prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen je graag! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze blog voor eerdere ervaringen van klanten of voor de top 15 bezienswaardigheden in Londen.

Voor nu wensen we je alvast veel plezier bij je voetbalreis naar Brentford FC!