Voetbalreizen AS Roma

Een voetbalreis naar AS Roma is er zeker één om nooit meer te vergeten! Ben jij op zoek naar een volledig verzorgde voetbalreis naar AS Roma? Lees dan snel verder en ontdek wat er allemaal komt kijken bij jouw voetbalreis naar AS Roma.

Al onze voetbalreizen naar AS RomaJouw voetbalreis naar AS Roma met Number 1 Voetbalreizen

Associazione Sportiva Roma, oftewel AS Roma, werd opgericht op 7 juni 1927 in Rome. AS Roma is een echte club van het volk waarbij de aanhangers afkomstig zijn uit het zuiden van de stad. In tegenstelling tot de 'rijkere' aanhang van stadsgenoot Lazio Roma, is de aanhang van AS Roma van oudsher afkomstig uit de arbeiderswijken. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Stadio Olimpico, dat gedeeld wordt met aartsrivaal Lazio Roma. Dit stadion heeft een capaciteit van bijna 73.000 toeschouwers en is zeker de moeite waard om een keer te bezichtigen. Een stadiontour op de wedstrijddag is meestal niet mogelijk; check dit vooraf even op de officiële website van AS Roma. Hier kun je ook gelijk de verschillende stadiontours boeken. 


Bezoek de Derby della Capitale tijdens jouw AS Roma voetbalreis

Tussen beide clubs uit Rome, AS Roma en Lazio Roma, heerst een enorme rivaliteit. De derby's zijn voor deze clubs de belangrijkste wedstrijden van het seizoen, aangezien de Romeinse clubs niet altijd deelnemen aan de titelstrijd in de Serie A. Spelend in de clubkleuren bordeaux-oranje heeft AS Roma de bijnaam Giallorossi (rood-gelen). De wedstrijd tussen AS Roma en Lazio Roma wordt ook wel aangeduid als Derby della Capitale, Derby Capitolino, Derby del Cupolone, Derby di Roma of simpelweg de Rome Derby. Deze wedstrijd is letterlijk een strijd om de eer van de stad. Met de Italiaanse passie en 100% inzet van beide teams, kolkt het Stadio Olimpico bij iedere stadsderby. Wil jij ook de derby tussen AS Roma en Lazio Roma bezoeken in het prachtige Stadio Olimpico tijdens jouw AS Roma voetbalreis? Wacht dan niet te lang, want de vraag naar topwedstrijden als deze is groot!


Boek je voetbalreis naar AS Roma en ontdek het prachtige RomeBezoek het Colosseum tijdens jouw voetbalreis naar AS Roma met Number 1 Voetbalreizen

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een voetbalreis naar de prachtige historische stad Rome. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis naar Rome samen, altijd voorzien van de beste tips voor je verblijf in Rome. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Rome is de grootste stad van Italië en is een zeer leuke stad om na de wedstrijd van het nachtleven te genieten. Ook zijn er een heleboel bezienswaardigheden die je gewoon gezien moet hebben, waaronder het Colosseum, Pantheon, Vaticaanstad met al zijn pracht en de Trevi Fontein! Dit alles maakt Rome een perfecte stad voor zowel een voetbalreis als een stedentrip. Bij Number 1 Voetbalreizen boek je tegen scherpe prijzen je volledige voetbalreis naar AS Roma inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en).


Voetbalreis AS Roma boeken?

Aan onze voetbalreizen naar AS Roma zitten altijd een aantal garanties verbonden: zo regelen wij altijd een hotel in het centrum, inclusief ontbijt, zit je gegarandeerd nooit alleen in het stadion, rekenen wij geen extra service- of boekingskosten én zijn onze aangeboden arrangementen altijd zeer scherp geprijsd. Daarbij voorzien we je van een uitgebreid reisbescheiden voor jouw voetbalreis naar AS Roma, zodat je goed voorbereid vertrekt. Eigenlijk hoef je alleen nog maar je koffer in te pakken! 

 Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar AS Roma en uiteraard een geweldige voetbalervaring in het prachtige Stadio Olimpico!

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte