Voetbalreis Luton Town

Voetbalreis naar Luton Town boeken? Bij Number 1 Voetbalreizen ben je aan het juiste adres. Wij boeken een volledig verzorgde voetbalreis naar Luton Town voor je. Wil je meer weten over de garanties die wij bieden voor voetbalreizen? Lees dan snel verder!

Onze voetbalreizen naar Luton Town

Luton Town is een pas gepromoveerde club in de Engelse Premier League. De club is opgericht in 1885 en is een fusie van de Luton Wanderers en Luton Excelsior. In 1905 verhuisden zij naar het stadion waar zij nu in spelen, Kenilworth Road Stadium. Het hoogste resultaat wat Luton Town ooit gehaald heeft, is de zevende plek in de First Division in seizoen 1986/87. De club is heel lang onzichtbaar geweest, omdat het praktisch elke divisie afging. Niet alleen in de laatste 20 jaar, maar ver daarvoor ook al. Je kunt de club daarom wel een beetje onstabiel noemen, maar in seizoen 2022/23 is het ze eindelijk gelukt om te promoveren naar het hoogste niveau van het Engelse voetbal. De fans én voetballers kunnen hier niet trotser op zijn.


De sfeer in Kenilworth Road Stadium

Ondanks dat Luton Town nog nooit in de Premier League actief is geweest en niet altijd in de Championship, wordt een bezoek aan Luton Town nu al populairder. De wilskracht van Luton Town is iets wat veel supporters bewonderen en graag meer van willen zien in de Premier League. Luton Town-fans zijn door het dolle heen na de promotie en zullen hun clubje flink aanmoedigen aankomend seizoen. De sfeer zal hierdoor nog gezelliger worden in het stadion. The Hatters gaan er dit seizoen alles aan doen om in de Premier League te blijven en dit is precies wat een wedstrijd van Luton Town zo aantrekkelijk maakt dit seizoen. Wees bij Luton Towns debuutjaar en moedig ze aan naar de winst!


Garanties voetbalreis Luton Town

Als jij je voetbalreis naar Luton Town boekt bij Number 1 Voetbalreizen, ben je garant van een aantal zaken. Zo boeken wij altijd een hotel in het centrum van de stad, inclusief ontbijt, zodat je je dag snel kunt beginnen met het bezoeken van eventuele bezienswaardigheden. Wij bieden al onze voetbalreizen aan voor de scherpste prijzen en brengen nooit extra kosten in rekening. Verder hoef je niet bang te zijn dat jij en je reisgezelschap verspreid over het stadion zit, want wij zorgen ervoor dat jullie met maximaal drie personen naast elkaar komen te zitten in het stadion.


Voetbalreis naar Luton Town boeken?

Ben jij enthousiast geraakt en wil je graag zien hoe deze pas gepromoveerde club het doet op het hoogste niveau van Engeland? Boek dan snel jouw unieke voetbalreis naar Luton Town en bekijk een spannende pot voetbal van The Hatters tegen clubs als Manchester City en Liverpool FC.

Wij wensen jou ontzettend veel plezier tijdens je voetbalreis naar Luton Town!

Let op! De exacte datum en tijden van de Championship-wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd'-sticker.