Real Betis Sevilla - Sevilla FC (Derbi Sevillano)

Bezoek de Derbi Sevillano tijdens je bezoek aan Sevilla! Deze derby staat bekend als een zeer spannende derby en is daarom zeker een bezoek waard als je de prachtige Spaanse stad bezoekt. Lees snel verder als je meer wilt weten over deze derby!

Lees meer

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen Real Betis Sevilla en Sevilla FC


21 mei 2023 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla
06 november 2022 Voetbalreizen Primera División Real Betis Sevilla - Sevilla FC
27 februari 2022 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla
07 november 2021 Voetbalreizen Primera División Real Betis Sevilla - Sevilla FC
14 maart 2021 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla
03 januari 2021 Voetbalreizen Primera División Real Betis Sevilla - Sevilla FC
15 maart 2020 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla
10 november 2019 Voetbalreizen Primera División Real Betis Sevilla - Sevilla FC1-2
13 april 2019 Voetbalreizen Primera División Sevilla FC - Real Betis Sevilla3-2
Er zijn geen wedstrijden gevonden in de toekomst. Wilt u op de hoogte blijven van komende wedstrijden, meld u dan hier onder aan en ontvang een e-mail zodra er nieuwe wedstrijden beschikbaar zijn.

BLIJF OP DE HOOGTE

Derbi Sevillano

De Spaanse stad Sevilla is onlosmakelijk verbonden met voetbal. In 2012 stond na twee jaar eindelijk weer de stadsderby op het programma; Real Betis promoveerde na twee seizoenen afwezigheid weer terug naar de Primera División. De Madrileense derby tussen Atlético Madrid en Real Madrid is natuurlijk de belangrijkste derby in Spanje, maar de meest beladen strijd om de eer van de stad is ongetwijfeld die van Sevilla, ook wel Derbi Sevillano genoemd.

Real Betis trekt ten strijde tegen Sevilla FC in Estadio Benito Villamarín, onder toeziend oog van bijna 61.000 supporters. De wedstrijd is altijd stijf uitverkocht en bijzonder om mee te maken. Een bezoek aan een wedstrijd in Sevilla staat bij beide clubs sowieso garant voor een hoop voetbalpassie en een geweldige sfeer, maar de stadsderby overtreft dit alles. Real Betis Sevilla - Sevilla FC boeken? Boek jouw voetbalreis naar Real Betis Sevilla - Sevilla FC en beleef het zelf!


Derbi Sevillano boeken?

Een voetbalreis naar de Derbi Sevillano staat altijd garant voor vuurwerk en is een wedstrijd die je zeker op je op bucketlist moet hebben staan. Maak mee hoe Sevilla groenrood kleurt op de derbydag en zie de spanningen hoog oplopen tijdens deze topper van Sevilla. Heb je vragen over de Derbi Sevillano Real Betis Sevilla - Sevilla FC?

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je eenvoudig een compleet verzorgde voetbalreis naar Sevilla. Wij stellen geheel op maat en tegen de scherpste prijzen je voetbalreis samen, van vervoer tot verblijf. Bij Number 1 begrijpen we dat jouw voetbalweekend niet alléén om voetbal draait. Daarom voorzien we je van dé beste tips voor een prachtige stedentrip naar Sevilla gecombineerd met topvoetbal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers pakken. Heb je tijdens je reis vragen of is er nog wat onduidelijk? Geen probleem. Je hebt te allen tijde een persoonlijke reisadviseur die je 24/7 kunt bereiken.

Wij wensen je alvast een fijne voetbalreis naar Sevilla en uiteraard een geweldige Derbi Sevillano-ervaring!