Voetbalreizen Chelsea

Voetbalreis naar Chelsea boeken? Het is altijd een goed moment om een voetbalreis naar Chelsea te boeken, aangezien er altijd een fantastische sfeer in Stamford Bridge hangt en het is natuurlijk een extreem populaire club in Engeland. Lees hieronder alles over de razendpopulaire voetbalclub Chelsea en boek een voetbalreis naar Londen!

Voetbalwedstrijd Chelsea bezoeken

Chelsea speelt alle thuiswedstrijden (voorlopig nog) in het karakteristieke en altijd sfeervolle Stamford Bridge. Plannen voor een nieuw stadion liggen al een tijdje klaar, maar het project is op pauze gezet vanwege het financiële plaatje. Het huidige stadion heeft een capaciteit van 41.841 bezoekers; dit is een stuk minder dan de gelijkwaardige concurrenten van Chelsea.

De prijzenkast die Chelsea door de jaren heen heeft opgebouwd is zeer indrukwekkend te noemen. Zo wonnen zij: Voetbalwedstrijd Chelsea bezoeken in Stamford Bridge met Number 1 Voetbalreizen

Met de winst van de UEFA Champions League in 2012 en 2021 heeft Chelsea zich geschaard in een illuster rijtje clubs dat het voor elkaar heeft gekregen alle grote hoofdcompetities (Europacup 2, Europa League en de Champions League) te winnen.


Combineer een wedstrijd van Chelsea met andere Londense clubs

Een voetbalreis naar Chelsea FC staat gelijk aan een voetbalreis naar Londen. Momenteel spelen er maar liefst twaalf clubs uit Londen in de hoogste competities van Engeland. Dit biedt natuurlijk een mogelijkheid om meerdere wedstrijden in één weekend te bezoeken. Maak je voetbalreis Chelsea extra bijzonder door ook nog een andere voetbalwedstrijd in de Premier League of Engelse Championship te bezoeken. Of doe eens een stadiontour bij een van de vele andere Londense clubs. Ook kun je kiezen voor een echte Londense derby, zoals de wedstrijd tegen Premier League-nieuwkomer Brentford FC. De wedstrijd tussen beide ploegen onderling wordt ook wel aangeduid als West London Derby. Wij voorzien je graag van de beste adviezen!


Een reis naar voetbalclub Chelsea in Londen!

Buiten het feit dat Chelsea een topclub met een mooi stadion is, is één van de redenen voor een bezoek aan Chelsea ook dat het in de stad Londen ligt. Niet alleen omdat je een voetbalreis naar Chelsea om deze reden kunt combineren met andere wedstrijden, maar ook omdat een voetbalreis naar Chelsea zeer goed te combineren is met een citytrip in Londen. Door de centrale ligging van alle hotels die wij aanbieden in Londen kun je uitstekend alle bezienswaardigheden bezoeken die Londen te bieden heeft, waaronder:

  • Tower Bridge
  • Westminster Abbey
  • Buckingham Palace
  • London Eye
  • The Big Ben

En natuurlijk nog veel meer, zoals shoppen in Harrods en Oxford Street. Maar ook een kijkje in het nachtleven en een biertje in een Engelse pub mogen uiteraard niet ontbreken bij een bezoek aan de hoofdstad van Engeland.


Voetbalreis Chelsea boeken?

Aan al onze voetbalreizen naar Chelsea zijn een aantal garanties verbonden: 

  • Geen extra kosten of boekingskosten
  • Je zit gegarandeerd naast elkaar in het stadion
  • Hotels zijn altijd in het centrum
  • Ontbijt in het hotel altijd inclusief
  • De aangeboden arrangementsprijzen zijn altijd zeer scherp geprijsd

Boek je voetbalreis naar Chelsea met Number 1 Voetbalreizen

Heb je toch nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Chelsea? Dan zijn wij altijd beschikbaar om ze te beantwoorden. Ook zijn wij altijd bereid te luisteren naar extra wensen wat betreft jouw voetbalreis. Bij Number 1 Voetbalreizen krijg je een persoonlijke reisadviseur die je van alle beste tips voor een geweldig verblijf in Londen voorziet. Door goed geïnformeerd weg te gaan, kun je optimaal genieten van alle prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. De mogelijkheden zijn onbegrensd en wij helpen je graag! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op ons blog voor eerdere ervaringen van klanten of voor de top 15 bezienswaardigheden in Londen.

Wij wensen je voor nu alvast veel plezier met je voetbalreis naar Chelsea!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte