Wedstrijden DFB Pokal  DFB-Pokal

DFB-Pokal, ook wel Deutscher Fußball-Bund, is het belangrijkste voetbalbekertoernooi in Duitsland dat jaarlijks wordt georganiseerd.
64 clubs nemen deel aan dit toernooi dat gespeeld wordt aan de hand van het knock-outsysteem. 

De finale van het toernooi wordt elk jaar gespeeld in het Olymiastadion in Berlijn. De winnaar van de DFB-Pokal plaatst zich automatisch voor de UEFA Europa League, behalve als deze al is geplaatst voor de Champions League. De DFB-Pokal werd 18 keer gewonnen door Bayern München, 6 keer door Werder Bremen, 5 keer door Eintracht Frankfurt en 4 keer door Borussia Dortmund, FC Schalke 04 en FC Köln. Hamburger SV, Borussia Mönchengladbach en VfB Stuttgart wonnen de DFB-Pokal 3 keer. 


Ajax in halve finale Champions League

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra er meer bekend is over de arrangementen naar de halve finale van de Champions League? Laat dan hier uw e-mailadres achter en u bent als eerste op de hoogte!


Finale
25 mei
Onbekend
Onbekend
Voetbalwedstrijd DFB Pokal finale
									 bezoeken
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen DFB Pokal DFB Pokal / Olympiastadion, Berlijn
Vanaf 549,- p.p.