Alle voetbalreizen naar Sevilla FC

Sevilla Fútbol Club, simpelweg Sevilla, is opgericht in 1890 en afkomstig uit Sevilla. De club speelt zijn thuiswedstrijden in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán dat plaats biedt voor meer dan 45.000 toeschouwers. De grootste rivaal van de club is Real Betis, waarbij de wedstrijden tussen beide teams ook wel de Sevilla Derby genoemd wordt. Sevilla FC is de meest succesvolle club van Andalusia met 5 UEFA Cups / UEFA Europa League, 5 Copa del Rey overwinningen en 1 UEFA Super Cup. 

 


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Het vorige seizoen eindigde Sevilla als 7e en behaalde net geen plaats voor één van de Europese competities. Met spelers als Nolito, Éver Banega en Wissam Ben Yedder proberen Los Hispalenses weer mee te draaien in de hoogste regionen van de competitie.

Naast het stadion van Sevilla FC biedt de stad zelf nog veel meer bezienswaardigheden. Zo is Sevilla zeker de moeite waard om eens te bezoeken en een kijkje te nemen in het karakteristieke stadsleven. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de Alcázar van Sevilla, de toeristische wijk Santa Cruz en het meest bekende en belangrijkste plein van Sevilla; Plaza de España.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de geboekte arrangementsprijs. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande één van onze voetbalreizen naar Sevilla, vernemen wij dat graag van u.

Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetbalreis!

Let op! De exacte datum en tijden van de La Liga wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Spaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte