Wedstrijden Serie A  Voetbalreizen Serie A

Voetbalreis naar de Serie A boeken? Dan moet je bij Number 1 Voetbalreizen zijn! De wedstrijden in de Serie A zijn bloedstollend, daar is geen twijfel over mogelijk. Het is dus helemaal terecht dat elke voetbalfan zo graag een keer naar een voetbalwedstrijd in deze spannende competitie wil. Bekijk daarom hieronder ons aanbod!

Voetbalreizen naar Serie A

Een voetbalreis naar de Serie A is razend populair! De Serie A is de hoogste competitie in Italië en werd officieel ingevoerd in 1898. De Italiaanse competitie behoort tot één van de beste competities ter wereld en werd in 2014 bestempeld tot dé sterkste competitie van de wereld. De Serie A heeft door de jaren heen de meeste finalisten geleverd in de Europese bekertoernooien ten opzichte van alle andere competities in de wereld. Momenteel staat de Serie A vierde op de UEFA-coëfficiëntenlijst, welke gebaseerd is op de behaalde successen van de nationale ploegen in de Europese competities.


De topclubs in de Serie A

De hoogste competitie van Italië bevat drie van de meest bekende clubs ter wereld, namelijk Juventus, AC Milan en Internazionale. Juventus is van deze drie de meest succesvolle Italiaanse club uit de 20e eeuw en staat op plaats acht in de wereldranglijst voor clubs met de meeste officiële gewonnen titels. Samen met AS Roma, Fiorentina, Lazio Roma en SSC Napoli worden zij ook wel de 'zeven zussen van het Italiaanse voetbal' genoemd.


Boek jouw voetbalreis voordelig naar de Serie A

Wij van Number 1 Voetbalreizen bieden volledige voetbalreizen aan naar meerdere clubs in de Serie A. Boek nu gemakkelijk jouw onvergetelijke voetbalreis naar één van deze spectaculaire wedstrijden. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag een voetbalreis te boeken naar één van de overige wedstrijden in de Italiaanse competitie. Onze arrangementen zijn altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze hotels liggen altijd in het centrum van de stad en zijn inclusief ontbijt.

Heb je nog vragen of opmerkingen aangaande één van onze voetbalreizen naar Italië? Dan vernemen wij deze graag. 

Veel plezier tijdens je voetbalreis naar Italië!

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte