Home

Uw volledig verzorgde groepsvoetbalreis voor de laagste prijs bij Number 1 Voetbalreizen. Number 1 Voetbalreizen heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van volledig samengestelde Voetbalreizen tegen de laagste prijs. Hieronder vallen ook georganiseerde groepsreizen.

Heeft u een vrijgezellenweekend, organiseert u een bedrijfsuitje, een teamuitje, of heeft u gewoon veel vrienden?

Team building = Team travelling
De ultieme voetbalbeleving samen met al uw collega’s, vrienden en/of teamgenoten; het kan bij Number 1! Wij organiseren Hospitality- en VIP-reizen voor groepen vanaf 8 personen.

Wat houdt dit in?
U boekt snel en gemakkelijk een volledig verzorgde groepsvoetbalreis inclusief vlucht, hotel en voetbalwedstrijd. Wij hebben diverse arrangementen naar bijna alle populaire clubs in de Premier League, en topclubs als FC Barcelona, Real Madrid en Atlético Madrid. Op aanvraag kunnen wij ook voor u kijken naar arrangementen voor andere clubs, bijvoorbeeld in de Bundesliga.

Hospitality- en VIP-arrangementen
Met onze Hospitality- en VIP-arrangementen kunt u met grote groepen bij elkaar in het stadion zitten. Vooraf aan de wedstrijd heeft u toegang tot een gezamenlijke VIP-lounge waar u, afhankelijk van het arrangement, van diverse snacks en drankjes, of zelfs volledige diners kunt genieten. Bij een wedstrijd van Liverpool bijvoorbeeld, heeft u al vanaf 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd toegang tot de VIP-lounge. Ook na de wedstrijd kunt u hier nog even samenkomen om na te genieten van uw ultieme voetbalbeleving. Het kan zelfs zo zijn dat u een oud-speler of voetballegende tegen het lijf loopt!

Wij maken uw groepsreis op verzoek volledig op maat, inclusief eventuele transfers, fietstour, stadiontour, en alle reisinformatie die u nodig heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw volledig verzorgde groepsvoetbalreis. Wij voorzien u graag van de beste adviezen.

Offerte aanvragen


SGRZSGR is een garantiefonds waarmee uw reisgeld altijd veilig is zonder extra kosten. U bent financieel volledig beschermd en kunt geheel onbezorgd op reis.
SGRZ is het zakelijke zusje van SGR dat zich op groeps- en incentivereizen, schoolreizen en zakelijke reizen richt. Als u als bedrijf of instelling dus een groepsreis organiseert, is dit bij Number 1 Voetbalreizen zonder risico’s; met ons SGRZ-keurmerk heeft u altijd de garantie dat uw reisgeld veilig en verzekerd is