Alle voetbalreizen naar FC Sankt Pauli

Fussball-Club St. Pauli von 1910, beter bekend als FC Sankt Pauli, werd opgericht in het jaar 1910 en is afkomstig uit de deelstad St. Pauli in Hamburg. FC Sankt Pauli staat bekend om haar strikte tolerantie en wordt vaak geafficheerd met linkse politieke bewegingen. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Millerntor-stadion, dat plaats biedt aan ruim 29.000 toeschouwers.

St. Pauli voetbalreizen

Al onze voetbalreizen naar St. Pauli zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Hamburg. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kun je elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten die je voor gingen naar deze sfeervolle voetbalclub? Lees hier het reisverslag van een vriendenweekend naar St. Pauli of dit uitgebreide blog over de geweldige sfeer in het Millerntor-stadion.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar St. Pauli!