Brentford Community Stadium

Brentford FC speelt pas sinds 2020 in het gloednieuwe Brentford Community Stadium. Aan het eind van dat seizoen promoveerde de club voor het eerst in de clubhistorie naar de Premier League! Misschien had het nieuwe stadion er wel iets mee te maken…

Bezoek het splinternieuwe Brentford Community Stadium

Het nieuwe Brentford Community Stadium heeft een capaciteit van 17.250. Dit is bijna 4.500 meer dan het vorige stadion, Griffin Park. Griffin Park was al vanaf 1904 de thuisbasis van Brentford FC, met recht een historisch stadion. Het stadion stond bekend om zijn vier tribunes, de Braemer Road Stand, de New Road Stand, Ealing Road Terrace en de Brook Road Stand. Tevens kenmerkte Griffin Park zich door de vier aanwezige pubs in elke hoek van het stadion, waar zowel de fans van Brentford FC als de fans van de tegenpartij voor en na de wedstrijd samen een biertje haalden. Een bijzondere gewaarwording!


Stadion voor de gemeenschap

Brentford FC is niet de enige hoofdgebruiker van het Brentford Community Stadium. Ook de Engelse rugbyclub London Irish speelt zijn thuiswedstrijden in het nieuwe stadion. Daarnaast is het Brentford Community Stadium gebouwd met een specifiek doel. De naam geeft het al een beetje weg: het stadion is een onderdeel van de gemeenschap geworden. De komst van het Brentford Community Stadium zorgde voor 910 nieuwe woonplaatsen, een gemeenschappelijk plein en diverse winkels en cafés.


Brentford Community Stadium bezoeken?

Er zijn verschillende manieren om bij het Brentford Community Stadium te komen. De makkelijkste en handigste manier om er te komen is waarschijnlijk met de metro. Je zult ongetwijfeld een metro ticket nodig hebben als je in Londen bent, dus mede daarom is het aan te raden om gebruik te maken van de Underground. Je kunt natuurlijk ook met de bus, trein of taxi reizen. Deze website stippelt jouw route helemaal voor je uit en geeft weer hoelang elke optie duurt.
Wil jij graag het gloednieuwe Brentford Community Stadium bezoeken? Boek jouw voetbalreis naar Brentford FC bij Number 1 Voetbalreizen!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte