Veelgestelde vragen

Om u zoveel mogelijk antwoord te geven op uw vragen hebben wij een groot aantal van deze mogelijke vragen verzameld en hierbij een passend antwoord gezet. Mocht u naar aanleiding hiervan toch nog vragen hebben kunt u ons bereiken via de chat, het contactformulier op onze website via deze link, Facebook, ons emailadres [email protected] of op ons telefoonnummer 0299-700 213.Wedstrijdkaarten

Bijna alle tickets zijn in de vorm van e-tickets of Mobile Tickets – een paar uitzonderingen daargelaten. Wij geven altijd duidelijk aan in de bevestigingsmail hoe de wedstrijdkaarten worden geleverd.

Het is sinds kort ook mogelijk om via onze website losse tickets te kopen. In het wedstrijdoverzicht kun je kiezen uit 'Eigen vervoer' en 'Losse tickets'.

Wedstrijdkaarten worden over het algemeen verkregen via onze buitenlandse partners en leveranciers. De prijzen van de kaarten worden altijd bepaald aan de hand van de marktprijs van deze kaart. Dit heeft puur te maken met de grote vraag naar wedstrijdkaarten en het beperkte aanbod, waardoor het dus voorkomt dat ook wij een veelvoud van de originele kaartprijs betalen. Dit heeft te maken met vraag en aanbod.

Vanwege drukte bij onze koeriers ter plaatse kan het altijd een keer voorkomen dat de wedstrijdkaarten niet zoals afgesproken 1 dag voor de wedstrijd in het hotel zijn afgeleverd. Geen paniek! Neem in dit geval even contact op via ons gecommuniceerde noodnummer en wij zullen direct de koerier ter plaatse contacten om te kijken waar de kaarten zich bevinden. Dit wordt uiteindelijk altijd netjes opgelost.

Aangezien de wedstrijdkaarten tegenwoordig bijna allemaal digitaal zijn, ontvang je de kaarten uiterlijk 24 tot 48 uur voor de wedstrijd. Maak je hierover dus geen zorgen! Heb je de wedstrijdkaarten op de dag van de wedstrijd nog niet ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Vooraf kunnen wij helaas nog niet zeggen waar je exact komt te zitten in het stadion. Uiteraard garanderen wij wel dat je in de categorie komt te zitten die je besteld hebt. Wij proberen altijd de best mogelijke zitplaatsen te regelen voor onze klanten.

Number 1 Voetbalreizen garandeert in bijna alle gevallen dat je tot en met 3 personen naast elkaar komt te zitten. Voor de echte topwedstrijden dienen wij eerst naar de mogelijkheden te kijken. Ook bij grotere aantallen kunnen wij dit op voorhand niet garanderen. Uiteraard proberen wij er altijd voor te zorgen dat je zo dicht mogelijk bij elkaar komt te zitten. Indien je met een grote groep bij elkaar wilt komen te zitten, kun je bij ons informeren naar eventuele hospitalitymogelijkheden waarbij er meerdere personen bij elkaar geplaatst kunnen worden.

De prijs van een wedstrijdkaart is nooit stabiel. Dit heeft te maken met de vraag naar wedstrijdkaarten en het totale aanbod waardoor de marktprijzen continu wijzigen.

In sommige gevallen zijn de wedstrijdkaarten in de vorm van membershipcards (seizoenkaarten) die toegang verlenen tot het stadion. De cards staan op naam van de oorspronkelijke eigenaar en zijn niet naamsgebonden. Bij de levering van deze wedstrijdkaarten ontvang je aanvullende informatie over het gebruik van deze kaart. Je kunt de membershipcards bij de juiste ingang laten scannen.

De clubcards zijn onze eigendom en dienen zodra je terug bent van je voetbalreis geretourneerd te worden aan ons adres. Samen met de wedstrijdkaarten sturen wij een gefrankeerde retourenvelop mee, zodat je deze kosteloos kunt retourneren en alleen nog hoeft af te geven bij een postkantoor of UPS Acces Point bij jou in de buurt. In sommige gevallen dienen de cards afgegeven te worden bij de receptie van je hotel. We brengen je hier van tevoren van op de hoogte.Boekingen

Al onze voetbalarrangementen zijn terug te vinden op onze website en kunnen gemakkelijk online besteld en betaald worden. Indien je vragen of specifieke wensen hebt aangaande één van onze arrangementen, kun je ons altijd telefonisch bereiken via ons telefoonnummer vermeld op de homepage en zullen wij je verder begeleiden.

Helaas is het niet mogelijk om een bestelling bij Number 1 Voetbalreizen te annuleren. Zodra wij je boeking hebben ontvangen, leggen wij direct de wedstrijdkaarten en het hotel vast. Deze zaken zijn niet meer te annuleren bij onze partners. Wellicht is het met een geldige reden mogelijk om je persoonlijke annuleringsverzekering te raadplegen.

Wanneer je de betaling hebt afgerond en je boeking hebt geplaatst, ontvang je automatisch binnen enkele minuten een bevestiging via de mail. Binnen 10 werkdagen na je boeking ontvang je het digitale reisbescheiden met daarin alle nodige informatie omtrent je voetbalreis. Hierin bevinden zich onder andere uitgebreide routebeschrijvingen van vliegveld naar hotel en hotel naar het stadion. Indien je een boeking plaatst voor een wedstrijd die binnen de 5 werkdagen valt, ontvang je uiteraard het reisbescheiden eerder.

In de meeste gevallen is het verstandig om vroeg te boeken; voornamelijk omdat vluchten ver van tevoren goedkoper zijn. Normaal gesproken stijgen de vluchtprijzen naarmate de wedstrijddatum dichterbij komt. Tevens bestaat de kans dat de beschikbaarheid van de wedstrijdkaarten en hotels afneemt, waardoor wij de arrangementsprijzen op onze website verhogen.Betaling

Op onze diensten zit geen btw aangezien deze onder de reisbureauregeling vallen.

Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn inclusief btw.

Vanwege de continu wijzigende prijzen van wedstrijdkaarten, hotels en vluchten kan het voorkomen dat de prijzen op onze website wijzigen. Bij wedstrijdkaarten worden de prijzen altijd bepaald aan de hand van vraag en aanbod. Hotels en vliegtuigmaatschappijen werken volgens hetzelfde principe.

Number 1 Voetbalreizen streeft ernaar om alle prijzen op onze website zo transparant mogelijk te houden. Wij rekenen dus geen boekingskosten, reserveringskosten of andere extra kosten. PRIJS = PRIJS!

Je kunt bij ons via verschillende veilige manieren betalen, waaronder iDEAL, Visa/Mastercard, PayPal, Mister Cash of bankoverschrijving.

Over het algemeen is het vaak zo dat de arrangementsprijzen eerder duurder zullen uitvallen voor groepen dan dat deze goedkoper worden. Dit heeft te maken met het feit dat de beschikbaarheid voor wedstrijdkaarten en hotels bij grotere groepen meer afneemt dan normaal waardoor de prijzen zullen stijgen. Echter kunnen wij altijd kijken naar de mogelijkheden en waar nodig een eventuele korting toepassen. Hiervoor adviseren wij je dan ook om contact op te nemen met het team van Number 1 Voetbalreizen via onze contactgegevens op onze website.

Onze voetbalarrangementen zijn altijd inclusief hotelovernachting(en), wedstrijdkaart(en) en eventueel retourvlucht. De transfers van het vliegveld naar je hotel en van je hotel naar het stadion zitten niet bij de prijs inbegrepen en dienen onze klanten zelf te bekostigen. Wel ontvang je van ons een reisbescheiden met daarin meerdere routebeschrijvingen die voor jou van toepassing zijn.Hotel

Over het algemeen werken wij samen met vaste hotels in de diverse speelsteden. Incidenteel komt het voor dat één van de hotels waar wij mee samen werken volgeboekt is. In dit geval zullen wij je een ander gelijkwaardig hotel toewijzen.

Onze hotels bevinden zich altijd gegarandeerd in het centrum van de stad. Bij sommige clubs bieden we ook hotels dicht bij het stadion aan – deze keuze is optioneel. Al onze arrangementen zijn inclusief ontbijt, zodat je iedere ochtend met een goed gevulde maag aan je dag begint.

Uiteraard is dat mogelijk. Mocht dit het geval zijn, dan kun je ons de hotelgegevens toesturen via de mail zodat wij naar de mogelijkheden en prijzen kunnen kijken.

Bij de meeste hotels kun je inchecken vanaf 14.00 uur. De exacte inchecktijd scheelt echter per hotel. Vaak is het zo dat onze klanten eerder arriveren in het hotel dan dat zij in kunnen checken. Bijna elk hotel is voorzien van een bagageruimte waar je tijdelijk je bagage kunt afleveren. In sommige gevallen kan het al zo zijn dat je kamer gereed is en dat je eerder in kunt checken dan de officiële tijd. Hierdoor adviseren wij je om altijd eerst even informatie in te winnen bij de receptie van het hotel.Wedstrijddatum

Vanwege Europese verplichtingen en tv-uitzendingen staan nog niet alle wedstrijden voor het hele seizoen vast. In Engeland en Duitsland wordt dit gemiddeld 6 tot 8 weken voor aanvang van de wedstrijd definitief bevestigd. In Spanje wordt dit pas vanaf 2 weken voor de wedstrijd definitief bevestigd. Hierdoor bieden wij onze arrangementen in eerste instantie vanaf zaterdag tot en met maandag aan en is het nog niet mogelijk om slechts één hotelovernachting te boeken. Uiteraard is dit wel mogelijk zodra de wedstrijden definitief zijn bevestigd.

Helaas komt het zo nu en dan voor dat een bevestigde wedstrijd alsnog wordt verplaatst vanwege Europese verplichtingen of andere redenen. In dit geval gaan we kijken of de geboekte wedstrijd nog wel binnen je reisschema valt. Ook kijken we of er eventueel een leuk alternatief is voor een andere wedstrijd. Dit doen we uiteraard allemaal in overleg.

Mocht je zelf je reis/datum willen wijzigen dan zijn de wijzigingskosten voor eigen rekening. Wanneer er geen enkel alternatief is in het geboekte weekend, zullen we gezamenlijk naar een passende oplossing kijken.

Wanneer er bijvoorbeeld een wedstrijd in Engeland verplaatst wordt naar de maandagavond terwijl je een arrangement hebt geboekt van zaterdag tot en met maandag, is de extra hotelovernachting voor eigen rekening.Verzekeringen

Op onze arrangementen zit geen standaard verzekering. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een eventuele reis en/of annuleringsverzekering.