Borussia Mönchengladbach voetbalreizen

Ben jij op zoek naar een voetbalreis in Duitsland en wil je eens wat anders dan Bayern München en Borussia Dortmund? Dan is een voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach een geweldig alternatief! Borussia Mönchengladbach is een voetbalclub uit de gelijknamige stad Mönchengladbach. De club werd opgericht in 1900 en speelde voorheen alle thuiswedstrijden in het Bökelbergstadion, dat een capaciteit had van 34.500. Na meerdere successen ontgroeide de in de Bundesliga uitkomende voetbalclub dit stadion echter en verhuisde in 2004 naar het huidige thuisstadion Borussia-Park. Dit stadion heeft een capaciteit van maar liefst 59.724 en is zeker een bezoekje waard!

Wedstrijd van Borussia Mönchengladbach bezoeken met Number 1 VoetbalreizenWedstrijd Borussia Mönchengladbach bezoeken

Borussia Mönchengladbach haalde in totaal vijf keer het landskampioenschap, voor het laatst in 1977. Ondanks dat de club sindsdien nooit meer de Bundesliga heeft gewonnen, eindigt de club regelmatig in de top 5 van de Duitse competitie. Met het aanstellen van Adi Hütter strijdt Borussia Mönchengladbach komend seizoen weer voor een plek in de bovenste regionen. De club uit Mönchengladbach, die de bijnaam die Fohlen draagt, hoopt ook dit jaar weer mee te kunnen doen op Europees niveau. 


Voetbalreis naar Borussia Mönchengladbach boeken?

Ben jij ook benieuwd naar deze subtopper uit Mönchengladbach en geïnteresseerd in een voetbalreis? Al onze voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach zijn scherp geprijsd en altijd inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Onze kwalitatief goede hotels liggen in het centrum van Mönchengladbach. Uiteraard proberen wij altijd de beste zitplaatsen te regelen met goed zicht op het veld en bieden wij de garantie dat je tot 3 personen naast elkaar kunt zitten. Om je ook buiten de voetbalervaring om optimaal van dienst te kunnen zijn tijdens het bezoeken van de stad, is bij ons het ontbijt altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kun je elke dag met een volle maag genieten van alle bezienswaardigheden in de stad.

Voor nu wensen wij je alvast veel plezier met een van onze voetbalreizen naar Borussia Mönchengladbach!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte