De mooiste voetbalreizen naar Engeland

De Engelse Premier League is de hoogste voetbalcompetitie die Engeland te bieden heeft. De competitie waar 20 clubs elk jaar om het kampioenschap spelen staat altijd weer garant voor spektakel. De Premier League is de meest bekeken voetbalcompetitie in de wereld. Uiteraard is het ook zeker de moeite waard om een wedstrijd mee te pakken in de Championship

De competitie wordt wereldwijd gemiddeld door 643 miljoen mensen bekeken. De stadions van de clubs zijn steevast uitverkocht waarbij de bezoekersaantallen gemiddeld boven de 36.000 bezoekers per wedstrijd liggen. De reden hiervoor is simpel; iedereen kan van iedereen winnen in de competitie en dat maakt het uitzonderlijk spannend. Een groot voorbeeld is de club Leicester City, die het onmogelijke bewees door kampioen van de Premier League te worden in 2016.

Een voetbalreis naar één van de 10 wedstrijden die elke week gespeeld worden is een ervaring om nooit te vergeten. Wij bieden voetbalreizen aan naar elke club in Engeland. Zo kunt u kiezen uit voetbalreizen naar bijvoorbeeld Liverpool, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur. Ook bieden wij voetbalreizen aan naar het tweede niveau van Engeland, namelijk de Championship. Interessante voetbalreizen in deze divisie zijn bijvoorbeeld naar clubs als Millwall FC, Brentford en Queens Park Rangers, welke eventueel goed te combineren zijn met andere clubs uit Londen

Onze voetbalreizen naar Engeland zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo is bij elke voetbalreis het volgende inbegrepen:

  • Goed hotel dat zich altijd in het centrum van de stad bevindt
  • Altijd goed ontbijt inbegrepen in de arrangementsprijs
  • Altijd zitplaatsen met goed zicht
  • Garantie voor zitplaatsen naast elkaar (tot 3 personen)
  • Geen extra boekingskosten, dus u staat nooit voor een verrassing
  • De scherpste arrangementskosten. Als u ze ergens anders goedkoper vindt horen we dat graag!

Bovenstaande punten geeft u de garantie dat u de leukste Voetbalreis beleefd waaraan niets te wensen overblijft. Het is ook ideaal om voetbalreizen te combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, restaurantjes en uitgaansgelegenheden in de stad naar keuze. Wij voorzien u graag van de beste adviezen. 

Als u verdere vragen, opmerkingen of extra wensen heeft aangaande één van onze Voetbalreizen horen we dat uiteraard graag. Wij zijn altijd beschikbaar via de chat (rechtsonderaan de pagina), telefoon of de contactpagina.

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.