Voetbalreizen Engeland

Voetbalreizen naar Engeland boek je bij Number 1 Voetbalreizen! De keuzes zijn echt eindeloos. Zo kun je afreizen naar de havenstad Liverpool om de razend populaire, gelijknamige club Liverpool FC of buurman Everton FC te bezoeken. Of wat dacht je van een voetbalreis naar de metropool Londen, waar meer professionele voetbalclubs actief zijn dan je op twee handen kunt tellen? Een voetbalreis naar Engeland staat garant voor voetbal op het allerhoogste niveau. Wie er dit seizoen de landstitel gaat pakken? Dat is nergens zo onvoorspelbaar als in de Premier League ... Ontdek het zelf en boek vandaag nog je voetbalreis naar Engeland. Veel plezier!

Lees meer

De mooiste voetbalreizen naar Engeland

De Engelse Premier League is de hoogste voetbalcompetitie van Engeland en een van de spannendste competities ter wereld. In de Premier League strijden een tiental clubs ieder jaar weer om een plek in de top drie. Bij Number 1 Voetbalreizen is het aanbod van voetbalreizen naar Engeland onbeperkt. Zo bieden we onze standaard voetbalreizen Engeland aan die je op onze website ziet staan, inclusief hotel en overnachting(en). Een extra nacht bijboeken is altijd mogelijk, en ook voetbalreizen naar Engeland inclusief vlucht kunnen geregeld worden. Daarnaast bieden we bij Number 1 goedkope voetbalreizen naar Engeland aan: een doordeweekse pot valt qua reizen en hotelovernachtingen vaak een stuk goedkoper uit dan een voetbalwedstrijd in het weekend. En wat dacht je ervan om eens een wedstrijd mee te pakken in de Championship? Ook voor deze voetbalwedstrijden hebben we ieder weekend weer prachtige aanbiedingen. Lees verder en ontdek alles wat jij moet weten voor jouw unieke voetbalreis naar Engeland. 


Bezoek Logo Premier League Voetbalreizen Engelandde Premier League tijdens jouw voetbalreis naar Engeland

De Premier League is een van de populairste Europese competities en wordt wereldwijd gemiddeld door 643 miljoen mensen bekeken. De stadions van de clubs zijn steevast uitverkocht waarbij de bezoekersaantallen gemiddeld boven de 36.000 bezoekers per wedstrijd liggen. De reden hiervoor is simpel; iedereen kan van iedereen winnen in de competitie en dat maakt het uitzonderlijk spannend. Een groot voorbeeld is de club Leicester City, die het onmogelijke bewees door kampioen van de Premier League te worden in 2016.


Meerdere clubs in één weekend bezoekenOntdek Londen tijdens jouw voetbalreis naar Engeland

Een voetbalreis naar Londen is ook super populair. De reden? Een veel veelzijdigere voetbalreis vind je niet! De metropool heeft niet alleen meer bezienswaardigheden dan je op twee handen kunt tellen, maar ook meer professionele voetbalclubs. Zo kun je in één weekend vaak meerdere wedstrijden en dus meerdere clubs en stadions bezoeken. Zowel in de Premier League als in de Championship zijn veel Londense clubs actief. 

Wij bieden voetbalreizen aan naar elke club in Londen. Zo kun je kiezen voor een voetbalreis naar Londen naar bijvoorbeeld Chelsea, ArsenalTottenham HotspurMillwall FC, Brentford en Queens Park Rangers en meer. Staat jouw favoriete club er niet tussen? Hoogstwaarschijnlijk bieden we deze wel aan. Stuur gewoon eens een mailtje of bel ons op, en wij helpen je graag met het organiseren van jouw droomreis naar Londen!


Voetbalreis naar Engeland boeken?

Ben jij op zoek naar een unieke voetbaltrip naar Engeland? Zoek dan niet verder! Onze voetbalreizen naar Engeland zijn altijd tot in de puntjes verzorgd. Zo is bij elke voetbalreis het volgende inbegrepen:

  • Goed hotel dat zich altijd in het centrum van de stad bevindt
  • Goed ontbijt, altijd inbegrepen in de arrangementsprijs
  • Zitplaatsen met goed zicht
  • Zitplaatsen naast elkaar (tot 2-3 personen)
  • Geen extra boekingskosten
  • De scherpste arrangementskosten. Ergens anders goedkoper? Wij horen het graag!

Jouw voetbalreis naar Engeland op maat

Alle voetbalreizen naar Engeland die wij organiseren voldoen aan de genoemde garanties en op deze manier geven wij een garantie dat er niets te wensen overblijft. Boek je één of twee dagen extra en wil je je voetbalreis naar Engeland met een paar dagen te verlengen om deze te combineren met een citytrip? Laat het ons weten en wij voorzien je van de beste adviezen voor het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden, de lekkerste restaurantjes of het uitgaansleven in de stad van bestemming. Check ook alle informatie en tips over vliegen naar Engeland en de verschillende opties die je hebt om vanaf het vliegveld naar de stad te reizen.  

Heb je toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen die je duidelijk wilt hebben? Dan zijn wij bereikbaar via onze online chat, de contactpagina of via telefoon. Veel plezier met het boeken van jouw voetbalreis naar Engeland!