Tijdelijk: minimaal 10% WK-korting op álle arrangementen!

Inter Milan

VOETBALREIZEN NAAR INTERNAZIONALE 
FC Internazionale Milano, beter bekend als Internazionale of Inter Milaan, werd opgericht op 9 maart 1908 door de 'rebellen' die zich afgestoten hadden van de plannen en reglementen van de Milan Cricket and Football Club, oftewel AC Milan. De club is bekend aan zijn zwart/blauw gestreepte tenue en speelt alle thuiswedstrijden in het Stadio Giuseppe Meazza wat ruimte biedt voor meer dan 80.000 toeschouwers. Sinds de oprichting van de Serie A speelt Inter onafgebroken op het hoogste niveau in Italië. Internazionale behaalde de grootste successen in de jaren zestig onder leiding van trainer Helenio Herrera. De periodes hierna kende ups en downs tot het seizoen in 2005-2006 waarbij Inter de titel toegewezen kreeg vanwege het welbekende omkoopschandaal.

 

Een absoluut topjaar kende de club in het seizoen 2009-2010 waarbij onder leiding van José Mourinho de 5e landstitel op rij werd behaald. Daarnaast werden ook nog de Coppa Italia en de Champions League bemachtigd waardoor Inter de 6e club in Europa is die ooit de treble heeft gewonnen. Ook wonnen ze in dat jaar de Italiaanse Supercup en werden ze wereldkampioen onder clubteams. Na dit grote succes ging het de club wat minder voor de wind en eindigde Inter de laatste 7 jaar buiten de top 3 in de Serie A. Met spelers als Mauro Icardi, Ivan Perisic en Antonio Candreva probeert de club er komend seizoen weer vol tegenaan te gaan en proberen ze weer een gooi te doen naar de felbegeerde landstitel.

Naast het indrukwekkende stadion van Inter Milaan biedt de stad zelf nog veel meer bezienswaardigheden. Zo is Milaan de tweede grootste stad van Italië en is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in het bruisende stadsleven. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de Dom van Milaan, Castello Sforzesco en de Gouden Vierhoek waar de duurste en mooiste winkels te vinden zijn.   

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Milaan. Het ontbijt in het hotel is altijd inbegrepen bij de geboekte arrangementsprijs. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Wanneer er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande één van onze voetbalreizen naar Internazionale, vernemen wij dat graag van u. Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetbalreis!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte