AC Milan - Internazionale (Milan Derby)

Bezoek één van de beroemdste derby’s door een wedstrijd te boeken van AC Milan tegen Internazionale in het San Siro stadion in Milaan. De Milan Derby staat gegarandeerd voor een ongelooflijk mooie wedstrijd. Het is een unieke ervaring om beide teams uit dezelfde stad tegen elkaar te zien strijden. Deze wedstrijden hebben een speciale naam gekregen omdat ze altijd extra beladen zijn. Het stadion zit bij een derby altijd vol waardoor de sfeer sowieso top is.

Boek nu een wedstrijd en zie de trainer van AC Milan, Gennaro Gattuso, met zijn team strijden tegen Luciano Spalletti, met onder andere Mauro Icardi voor Internazionale tegenover het grote keeperstalent Gianluigi Donnarumma. 

Derby Della Madonnina
17 mrt
16:00
AC Milan
Internazionale
Voetbalwedstrijd AC Milan
								bezoeken
Inclusief:
  • 2 overnachtingen
  • 2x ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 2 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen Serie A Serie A / San Siro, Milaan
Vanaf 299,- p.p.

Onderstaand een overzicht van de gespeelde wedstrijden tussen AC Milan en Internazionale


21 oktober 2018 Voetbalreizen Serie A Internazionale - AC Milan1-0
04 april 2018 Voetbalreizen Serie A AC Milan - Internazionale
15 oktober 2017 Voetbalreizen Serie A Internazionale - AC Milan3-2