Wedstrijden League Cup  League Cup

Een voetbalreis naar de League Cup boek je gemakkelijk en snel bij Number 1 Voetbalreizen. Ben je benieuwd naar hoe deze voetbalreis eruit ziet en hoe je deze boekt? Lees dan snel verder!

Voetbalreis naar de League Cup

De EFL Cup (de English Football League Cup) meer bekend als de League Cup is een Engels voetbal-bekertoernooi dat nu een knock-out systeem kent. Het toernooi werd opgericht om clubs doordeweeks een kans te geven om meer avondwedstrijden te spelen. Het was ook bedoelt als stimulatie voor clubs om licht te installeren in hun stadions, aangezien deze verplichting nogal genegeerd werd door clubs. In het toernooi mogen alleen clubs uit de vier hoogste divisies deelnemen. Vroeger was de Cup ook wel bekend als de Worthless Cup, maar tegenwoordig wordt de Cup gelukkig al populairder. 


Recordkampioen League Cup

De League Cup bestaat uit vier rondes, gevolgd door een halve finale en afgesloten met een finale die altijd plaats vindt in het Wembley stadion in London. Number 1 Voetbalreizen organiseert met name voetbalreizen naar de League Cup voor ArsenalChelseaLiverpoolManchester UnitedManchester City en Tottenham Hotspur. Liverpool heeft de laatste League Cup gewonnen en heeft ook de meeste Cups gewonnen in deze competitie. Het is toch geweldig om deze topclub op het veld te zien strijden voor een kampioenschap? Lees hieronder wat Number 1 Voetbalreizen voor jou regelt tijdens je voetbalreis naar de League Cup.


Boek een voetbalreis naar de League Cup

Bij Number 1 Voetbalreizen boek je jouw voetbalreis naar de League Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). De hotels die wij voor je boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor je de reis boekt. Op deze manier kan je jouw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van je bestemming. Mocht je een andere club willen bezoeken naar de League Cup neem dan even contact met ons op, want wij kunnen altijd iets voor je regelen!

Heb je verder nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Engeland? Dan vernemen wij deze graag!

Veel plezier tijdens je voetbalreis naar de League Cup!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte