Wedstrijden League Cup  Carabao Cup

Boek nu uw onvergetelijke voetbalreis naar de spectaculairste cupwedstrijden van de wereld. Elk jaar strijden alle Engelse clubs uit de hoogste Engelse vier competities om de League Cup en dit bekertoernooi staat vandaag de dag ook wel bekend als de Carabao Cup. De League Cup staat altijd garant voor spektaculaire affiches en wedstrijden waarbij alles mogelijk is! 

Wij van Number 1 verzorgen volledige Voetbalreizen voor onder andere Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag uw Voetbalreis te boeken naar één van de overige League Cup Wedstrijden.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u uw voetbalreis naar de League Cup tegen scherpe prijzen inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaarten. Indien gewenst verzorgen wij ook uw vliegtickets, zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad in Engeland. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de mooiste bezienswaardigheden van uw bestemming.

Heeft u verder nog vragen aangaande één van onze voetbalreizen naar Engeland? Dan vernemen wij dat graag!

Finale
24 feb
Onbekend
Onbekend
Voetbalwedstrijd Onbekend
								bezoeken
Inclusief:
  • Overnachting
  • Ontbijt
  • Zitplaats
Eigen vervoer

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten en eigen vervoer. Klik op de andere vervoersmogelijkheden voor de actuele prijzen.

Inklappen
Inclusief vlucht

Deze prijs is gebaseerd o.b.v. 1 overnachting(en) incl. ontbijt + wedstrijdkaarten. De prijs van het arrangement inclusief vlucht kan afwijken van de actuele prijs.

Inklappen
Voetbalreizen League Cup League Cup / Wembley, Londen
Vanaf 479,- p.p.