Werder Bremen

Sportverein Werder Bremen von 1899 e.V., kortweg Werder Bremen, is een Duitse voetbalclub uit de gelijknamige stad Bremen. De club werd opgericht in 1899 and speelt al jarenlang op het hoogste niveau van Duitsland, in de Bundesliga. Slecht één keer degradeerde de club naar de 2. Bundesliga, waar zij slechts een jaar bleven om direct weer te promoveren. Sinds 1924 speelt de Duitse club al zijn wedstrijden in het Weserstadion, dat diverse keren gerenoveerd werd. Het stadion heeft een capaciteit van 42.100.

De afgelopen 9 jaar is Werder Bremen een vaste middenmoter in de Bundesliga. Daarvoor kenden zij echter nog betere tijden, waarbij zij diverse keren derde, tweede en zelfs eerste werden. In totaal werden zij 4 keer kampioen van de Bundesliga en wonnen zij 6 keer de DFB-Pokal. De club speelt zowel thuis als uit met een wit-groen tenue. Hieraan hebben zij ook de bijnaam Die Grün-Weißen (de Groen-Witten) te danken.

Onder leiding van coach Florian Kohfeldt werden zij afgelopen seizoen 8e in de Bundesliga. Komend seizoen zullen zij er alles aan doen om weer terug te keren in de top van de competitie.

Een Voetbalreis naar Werder Bremen is een mooie ervaring en een perfecte mogelijkheid om de schitterende stad te bezoeken. De stad heeft meer dan 557.000 inwoners en is daarmee de tweede dichtstbevolkte stad van Noord-Duitsland. Er zijn vele musea, kathedralen en historische galerieën te vinden. Ook het stadhuis van Bremen, dat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, is zeker een bezoekje waard.

Number 1 organiseert volledige Voetbalreizen naar Werder Bremen. Zo heeft u altijd zitplaatsen naast elkaar in het stadion, goed zicht op het veld, een hotel midden in het centrum van de stad, en is het arrangement altijd inclusief ontbijt, zodat u de dag begint met een volle maag.

Heeft u nog vragen aangaande een van de onderstaande Voetbalreizen naar Werder Bremen? Dan horen wij die graag.

Voor nu alvast veel plezier met uw voetbalreis!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte