Werder Bremen

Sportverein Werder Bremen von 1899 e.V., kortweg Werder Bremen, is een Duitse voetbalclub uit de gelijknamige stad Bremen. De club werd opgericht in 1899 and speelde jarenlang op het hoogste niveau van Duitsland, in de Bundesliga. Afgelopen seizoen degradeerde Werder Bremen voor het eerst sinds 40 jaar uit de Bundesliga. Werder Bremen speelt sinds 1924 al zijn wedstrijden in het Weserstadion, dat diverse keren gerenoveerd werd. Het stadion heeft een capaciteit van 42.100.

Wedstrijd Werder Bremen 

De afgelopen jaren was Werder Bremen een vaste middenmoter in de Bundesliga. Van 2003 tot 2008 kende de club echter nog betere tijden en werden ze diverse malen derde, tweede en zelfs eerste. In totaal werd Werder Bremen vier keer kampioen van de Bundesliga en wonnen zij zes keer de DFB-Pokal. De club speelt zowel thuis als uit met een wit-groen tenue. Hieraan hebben zij ook de bijnaam Die Grün-Weißen (de Groen-Witten) te danken.


Voetbalreis Werder Bremen boeken

Werder Bremen zal er komend seizoen onder leiding van Markus Anfang alles aan doen om weer terug te keren naar de Bundesliga. Grijp dit seizoen nog je kans om de club te zien schitteren in de 2. Bundesliga. 

Een voetbalreis naar Werder Bremen is een mooie ervaring en tegelijkertijd een perfecte mogelijkheid om de schitterende stad te bezoeken. De stad heeft meer dan 557.000 inwoners en is daarmee de tweede dichtstbevolkte stad van Noord-Duitsland. Er zijn vele musea, kathedralen en historische galerieën te vinden. Ook het stadhuis van Bremen, dat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, is zeker een bezoekje waard.


Werder Bremen bezoeken

Number 1 organiseert volledig georganiseerde voetbalreizen naar Werder Bremen. Zo heb je altijd zitplaatsen naast elkaar in het stadion, goed zicht op het veld, een hotel midden in het centrum van de stad, en is het arrangement altijd inclusief ontbijt, zodat je de dag begint met een volle maag.

Heb je nog vragen aangaande een van de onderstaande voetbalreizen naar Werder Bremen? Dan horen wij die graag.

Voor nu alvast veel plezier met je voetbalreis naar Werder Bremen!

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte