Voetbalreizen Werder Bremen

Een voetbalreis naar Werder Bremen is een fantastische beleving! Deze club uit Bremen heeft van 1981 t/m seizoen 2020/21 altijd in de Duitse Bundesliga gevoetbald en weet wat topvoetbal is. In 2004 won Werder Bremen de landstitel en streed de club jarenlang mee voor de Bundesliga-titel. Van een topper en grote uitdager voor clubs als Bayern München en Borussia Dortmund zakte Werder Bremen wat af naar de middenmoot en moesten Die Werderaner de afgelopen seizoenen al een paar keer strijden tegen degradatie. Wij bekijken het positief: vanaf 2021 heeft de 2. Bundesliga er nog een topclub bij!

Wedstrijd Werder Bremen Bezoek het Weserstadion van Werder Bremen met Number 1 Voetbalreizen

Sportverein Werder Bremen von 1899 e.V., kortweg Werder Bremen, is een Duitse voetbalclub uit de gelijknamige stad Bremen. De club werd opgericht in 1899. Al sinds 1924 speelt Werder Bremen al zijn wedstrijden in het Weserstadion. Dit multifunctionele stadion werd diverse keren gerenoveerd en heeft tegenwoordig een capaciteit van 42.100. Het Weserstadion dankt zijn naam aan de rivier die direct naast het stadion ligt: de Wezer (Duits: Weser).

Zoals al eerder even kort aangegeven, was Werder Bremen jarenlang een stabiele club in de Bundesliga. Van 2003 tot 2008 kende de club zijn beste tijden en werd Werder Bremen diverse malen derde, tweede en zelfs eerste. In totaal werd Werder Bremen vier keer kampioen van de Bundesliga en wonnen zij zes keer de DFB-Pokal. De club speelt zowel thuis als uit met een wit-groen tenue. Hieraan hebben zij naast de bijnaam Die Werderaner ook de bijnaam Die Grün-Weißen (de Groen-Witten) te danken.


Voetbalreis Werder Bremen boeken

Werder Bremen zal er komend seizoen alles aan doen om weer terug te keren naar de Bundesliga. Wil jij dit meemaken? Grijp dit seizoen nog je kans om de club te zien schitteren in de 2. Bundesliga. Een voetbalreis naar Werder Bremen is een mooie ervaring en tegelijkertijd een perfecte mogelijkheid om de schitterende stad te bezoeken. De stad Bremen heeft meer dan 557.000 inwoners en is daarmee de tweede dichtstbevolkte stad van Noord-Duitsland. Er zijn vele musea, kathedralen en historische galerieën te vinden. Ook het stadhuis van Bremen, dat sinds 2004 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat, is zeker een bezoekje waard.


Werder Bremen bezoeken

Number 1 organiseert volledig georganiseerde voetbalreizen naar Werder Bremen. Zo heb je altijd zitplaatsen naast elkaar in het stadion, goed zicht op het veld, een hotel midden in het centrum van de stad, en is het arrangement altijd inclusief ontbijt, zodat je de dag begint met een volle maag. Heb je nog vragen aangaande een van de onderstaande voetbalreizen naar Werder Bremen? Dan vernemen wij die graag. Voor nu wensen we je alvast veel plezier met je unieke voetbalreis naar Werder Bremen!
 

Let op! De exacte datum en tijden van de wedstrijden in de Bundesliga worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Duitse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m zondag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte