Alle voetbalreizen naar Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur, in de volksmond ook wel The Spurs genoemd, is opgericht in 1882 als Hotspur FC. De Spurs vinden hun oorsprong in Noord-Londen en zijn te herkennen aan hun wit-blauwe kleuren. De club beleefde zijn hoogtijdagen rond de jaren zestig. Zij hebben 2 keer de landstitel gewonnen, 8 FA Cups, 4 League-Cups, 2 UEFA-Cups, 1 keer de Europacup 2 en 7 keer de Community Shield. In totaal speelden zij 118 jaar in het White Hart Lane stadion. De laatste wedstrijd was op 14 mei 2017, waarbij zij met 2-1 van Manchester United wonnen. Na deze wedstrijd werd het stadion omgegooid en vervangen voor het nieuwe Tottenham Hotspur Stadium. In de tussentijd werden alle thuiswedstrijden in het Wembley Stadium gespeeld.

Tottenham’s absolute aartsrivaal is Arsenal. Deze vete is geëscaleerd toen Arsenal plaats mocht nemen in de hoogste league ten koste van Tottenham Hotspur ondanks dat de Spurs hoger waren geëindigd. Dit beslissingsproces ging middels een stemming onder alle andere clubs in de League waar beide ploegen actief waren. Ondanks dat dit voorval plaatsvond in het jaar 1919 is de rivaliteit er sindsdien niet minder om geworden en zijn de spanningen om te snijden tijdens de welbekende North-London Derby. Een voetbalreis naar de wedstrijd tussen beide rivalen is dan ook zeker aan te raden en staat garant voor spektakel.

Tottenham speelde afgelopen seizoen in het prachtige Wembley Stadium, maar komend seizoen keren ze weer terug op het oude nest dat compleet vernieuwd is. Door het bouwen van het nieuwe stadion is de capaciteit verhoogd van 36.384 naar meer dan 62.000. Met spelers als Dele Alli, Harry Kane en Cristian Eriksen is Tottenham Hotspur een genot om naar te kijken. Hun aanvallende voetbalspelletje staat garant voor een fantastische Voetbalreis.

Na een hoop tegenvallende resultaten van The Spurs – de laatste vier wedstrijden van de Premier League wisten zij niet één keer te winnen en in de derde ronde van de League Cup werden zij zelfs uitgeschakeld door amateurclub Colchester United FC – kreeg coach Pochettino op 19 november te horen dat hij de club mocht verlaten. Zijn opvolger stond al klaar: José Mourinho wordt de nieuwe trainer en coach van Tottenham Hotspur.  


Voetbalreizen naar Tottenham Hotspur zijn perfect om te combineren met het bezoeken van alle hotspots in Londen. Bij Number 1 Voetbalreizen snappen we dat een Voetbalreis niet alleen om de voetbalervaring gaat maar ook beschouwd moet worden als een weekendje weg naar een leuke stad. Hier houden wij altijd rekening mee bij het kiezen van de hotels en bijbehorende faciliteiten. Zo heeft u bij ons altijd garantie op een goed hotel dat centraal gelegen is in de stad Londen. Ook zit het ontbijt altijd bij de arrangementsprijs inbegrepen zodat u elke dag met een volle maag kunt beginnen aan het bezoeken van alle bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft. Ook bieden wij altijd de garantie dat u tot 3 personen naast elkaar kunt zitten in het stadion en u een goed zicht op het veld heeft. Alles om uw Voetbalreis zo perfect mogelijk te maken.

Mochten er toch nog vragen, opmerkingen of extra wensen zijn die u graag duidelijk wilt hebben, vernemen wij dat uiteraard graag. Voor nu alvast veel plezier bij één van onze Voetbalreizen!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte