Watford

Watford Football Club is afkomstig uit de gelijknamige stad gelegen in Hertfordshire, Engeland. De club werd opgericht in 1881 onder de naam Watford Rovers en speelt de thuiswedstrijden sinds 1922 op Vicarage Road. Het stadion heeft een capaciteit van  ruim 21.500 toeschouwers. Vanaf het jaar 1984 begon Watford meerdere successen te behalen, onder andere met het winnen van de FA Cup in datzelfde jaar. In 1998 promoveerde de club via play-offs tegen Bolton Wanderers naar de Premier League en werd Watford FC de eerste club in de geschiedenis dat in twee seizoenen promoveerde van de League One naar de hoogste voetbaldivisie van Engeland. De club degradeerde echter datzelfde jaar weer en speelde meerdere seizoenen geen rol van betekenis in de Championship.


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

Na meerdere kansen te hebben gehad om te promoveren naar de Premier League, lukte het de club in seizoen 2014/15 om toch definitief promotie af te dwingen. Sindsdien komt de club meerdere seizoenen uit op het hoogste voetbalniveau en wordt Watford FC gezien als een stabiele middenmotor in de competitie. Met spelers als Troy Deeney, Richarlison en onze landgenoten Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar probeert de club komend seizoen een poging te wagen voor een plaats in de top 10 van de competitie. Hierdoor is nu hét moment om komend seizoen een wedstrijd te bezoeken van The Hornets.

Onze voetbalreizen zijn altijd inclusief hotelovernachting (voorzien van ontbijt) en wedstrijdkaart. Tevens is het mogelijk om bij ons uw gewenste retourvlucht te boeken zodat u voorzien bent van een compleet arrangement en u zorgeloos kunt genieten van uw onvergetelijke voetbalreis. De hotels bevinden zich altijd in het centrum van de stad en worden met grote zorg geselecteerd. Zo is het mogelijk om gemakkelijke uw voetbaltrip te combineren met een bezoek aan meerdere prachtige bezienswaardigheden. Voor nu wensen wij u alvast veel plezier bij één van onze arrangementen naar Watford!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte