Alle voetbalreizen naar Napoli

Società Sportiva Calcio Napoli, kortweg SSC Napoli, is een Italiaanse voetbalclub afkomstig uit de stad Napels. De club werd officieel in 1926 opgericht na een uiteindelijke fusie tussen Naples Foot-Ball & Cricket Club en Internazionale Napoli. De grootste successen behaalde de club in de eind jaren tachtig. Mede door de Argentijnse sterspeler Diego Maradona wist de club tweemaal het landskampioenschap, de UEFA Cup en de Coppa Italia te winnen. Echter ging het de jaren daarna wat minder en raakte het in financiële problemen. Zo werd de club in 2004 failliet verklaard en werd er geen licentie verleend voor deelname aan de Serie B. Onder een nieuwe naam en minder schulden werd de club wel toegelaten voor de Serie C1 waarna het in 2007 weer terugkeerde op het hoogste niveau, de Italiaanse Serie A.

De afgelopen 6 jaar wist SSC Napoli, die zijn thuiswedstrijden speelt in het Stadio San Paolo, steeds een plaats in de top 5 van de ranglijst te bemachtigen met 3 keer een 2e plaats. Met spelers als Marek Hamsík, Dries Mertens en Kalidou Koulibaly heeft de club in elke linie een echte topper staan. Met het aanstellen van coach Carlo Ancelotti probeert de club uit Napels ook komend seizoen weer hoge ogen te gooien in de Serie A en kan zeker gezien worden als één van de titelkandidaten. 

Met bijna 5 miljoen inwoners is Napels de derde stad van Italië. De stad mag dan wel in de schaduw staan van grote Italiaanse steden als Rome en Milaan, maar Napels behoort zonder enige twijfel tot de meest interessante steden van Europa. Zo kent de stad een rijke geschiedenis en staat het vooral bekend om de heerlijke gerechten. Het is mogelijk om een bezoek te brengen aan de Duomo van Napels, de Napelse haven en Castel Nuovo, welke misschien wel het belangrijkste symbool voor de stad is.

Bij Number 1 Voetbalreizen boekt u tegen scherpe prijzen uw volledige voetbalreis inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en).

De hotels die wij voor u boeken zijn met grote zorg geselecteerd en bevinden zich altijd in het centrum van de stad Napels. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Zo begint u de dag altijd met een goed gevulde maag.

Als er nog onduidelijkheden zijn of als u extra wensen heeft aangaande één van onze voetbalreizen naar Napoli horen wij dat graag van u.

Wij van Number 1 Voetbalreizen wensen u alvast een fijne voetbalreis!

Let op! De exacte datum en tijden van de Serie A wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 2-3 weken voor het speelweekend bekend gemaakt door de Italiaanse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om uw voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! U herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte