Alle voetbalreizen naar Millwall

Millwall Football Club is opgericht in 1885 door Schotse havenwerkers en komt sinds jaar en dag uit in de Championship. De club speelt in het stadion The Den dat een capaciteit heeft van ruim 20.000 toeschouwers. De club staat bekend om zijn keiharde aanhang met als bijnaam 'The Dockers' (havenarbeiders, red.). Millwall was in de jaren '60 de enige Engelse club die de thuiswedstrijden om 15:15 uur mocht spelen, om zo de havenarbeiders de kans te geven om de ochtenddienst af te maken.


Voetbalseizoen 2018-2019 bijna ten einde

Helaas is het voetbalseizoen 2018-2019 alweer bijna afgelopen. Vanwege de hoge vluchtprijzen in april/mei is het op het moment relatief duur om een wedstrijd in het buitenland te bezoeken.

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht zodra het nieuwe speelschema bekend is? Meld u nu aan!

Vroeg boeken is in veel gevallen voordeliger!

De grootste rivalen op supportersgebied zijn West Ham United, Crystal Palace en Tottenham Hotspur. In de 91 seizoenen waarin Millwall actief is, is de club 11 keer gepromoveerd en 10 keer gedegradeerd. De club kwam het meeste uit in de tweede en derde divisie van Engeland. In 2004 wist Millwall de FA Cup-finale te halen, waarbij de club zich plaatste voor de toenmalige UEFA Cup en zo voor het eerst in de clubgeschiedenis uitkwam op Europees niveau.

Onze voetbalreizen naar Millwall zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Tevens is het mogelijk om bij ons een retourvlucht te boeken waarbij wij uw vliegtickets verzorgen zodat u zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. 

Het hotel dat we voor uw voetbalreis boeken is met de grootste zorg geselecteerd en bevindt zich altijd in het centrum van Londen. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor u de reis boekt. Op deze manier kunt u uw voetbaltrip ideaal combineren met het ontdekken van de prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alles is heel gemakkelijk te bereiken dankzij één van de grootste metrostelsels ter wereld. In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij voorzien u graag van de beste adviezen.

Kortom, voetbalreizen naar Millwall FC boekt u simpel, goedkoop en snel bij Number 1!

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte