Tijdelijk: minimaal 10% WK-korting op álle arrangementen!

Privacy policy Number 1 Voetbalreizen

25 mei 2018

Number 1 Tickets & Travel BV – hierna Number 1 – neemt uw privacy serieus. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens bij ons veilig zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij Number 1 doen met informatie die we over u te weten komen. Dit privacy statement ziet op al onze verwerkingen, ook indien we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken.  Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken/opslaan

  •     Voor- en achternaam
  •     Naam organisatie/bedrijf
  •     Geslacht
  •     Adresgegevens
  •     Telefoonnummer
  •     E-mailadres
  •     IP-adres (zie alinea ‘Contactformulier’)

Number1 heeft niet de intentie om bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens te verzamelen zoals leeftijd, ras of religie.

Met welk doel wij persoonsgegevens verwerken
Number1 verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  •     Om onze diensten/producten te kunnen uitvoeren/(af)leveren, zoals overeengekomen tussen u als opdrachtgever en wij als opdrachtnemer
  •     Om uw betaling te kunnen afhandelen
  •     Om contact met u op te kunnen nemen
  •     Om uw vragen/verzoeken te kunnen opvolgen
  •     Om u te kunnen informeren over wijzigingen m.b.t. onze diensten/producten/bedrijfsvoering
  •     Om u onze (digitale) nieuwsbrief te kunnen sturen
  •     Om aan onze wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen, bijvoorbeeld m.b.t. onze administratie en belastingaangifte.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Number 1 bewaart uw persoonsgegevens zo lang u klant bij ons bent en/of daarna zolang dat wettelijk verplicht is, maar nooit langer dan noodzakelijk.

Delen van persoonsgegevens met derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen uw persoonsgegevens krijgen en worden beschouwd als (sub)verwerkers. Sommige partners zijn gevestigd buiten de Europese Unie. We verstrekken uw gegevens uitsluitend aan andere partijen indien dit nodig is om onze diensten/producten te kunnen uitvoeren/(af)leveren of om te voldoen aan een wettelijke verplichting (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Number1 verkoopt uw gegevens nooit aan derden. Wij hebben met alle partijen (sub)verwerkersovereenkomsten die voldoen aan de EU-modellen.

Beveiliging van uw persoonsgegevens
Number 1 neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wij garanderen hiervoor een passend beveiligingsniveau. Zo maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd wanneer uw persoonsgegevens invoert.

Cookies
Een cookie is een klein bestandje dat door het bezoeken van deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. U kunt via de instellingen van uw internetbrowser het opslaan van cookies uitschakelen. Houd er wel rekening mee dat sommige dingen op onze website dan niet meer optimaal kunnen functioneren. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

De website van Number 1 maakt gebruik van functionele-, analytisch-e en tracking-cookies. Deze worden o.a. gebruikt voor toepassingen als: Google Analytics, Google Adwords, Hotjar, Facebook en Marketing Automation.

Functionele cookies zorgen dat de website naar behoren werkt en verbeteren uw gebruiksgemak. Ze onthouden bijvoorbeeld dingen die u al eens heeft ingevuld of wat er in uw winkelmandje zit. Analytische cookies helpen ons de bezoekersaantallen in kaart te brengen van de website of specifieke onderdelen daarvan. Meer hierover leest u in onderstaande alinea ‘Google Analytics’.

Tracking cookies zijn cookies die gegevens verzamelen over het (internet) gedrag van de gebruiker van de website. Deze tracking cookies worden gebruikt om de gebruiker optimaal gebruik te kunnen laten maken van onze website. Zo worden deze cookies gebruikt om informatie over het bezoek vast te leggen zodat relevante informatie bij een volgend bezoek voor het gemak van de gebruiker kan worden gebruikt door bijvoorbeeld het al invullen van formulieren of aanbieden van advertenties of vacatures die passen bij het (zoek)profiel van de gebruiker.

Google Analytics
Number 1 gebruikt Google Analytics om statistieken in kaart te brengen. Deze statistieken hebben voornamelijk betrekking op bezoekersaantallen van de gehele website of specifieke onderdelen daarvan. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google uw IP-adres anonimiseren.

Cookies blokkeren en verwijderen
U kunt ervoor kiezen om niet akkoord te gaan met onze cookies. Gaat u niet akkoord met de cookies van onze website dan kunt u daarvoor kiezen in de cookiemelding die u te zien krijgt bij het eerste bezoek aan onze website. Heeft u onze cookies eerder geaccepteerd, dan krijgt u deze melding niet meer te zien en dient u eerst onze cookies te verwijderen. Het uitschakelen van cookies moet uw op elke computer opnieuw doen waar u mee werkt. Ook als u meerdere browsers gebruikt op dezelfde computer moet u dat per browser regelen. Bekijk hieronder een kleine uitleg om de cookies te verwijderen voor de meeste gebruikte browsers.

Onze cookies verwijderen in Safari:
Klik links bovenin de menubalk op ‘Safari’ > ‘Voorkeuren’. Kies bovenin het venster het tabblad ‘Privacy’. Klik vervolgens op ‘Verwijder alle Websitegegevens’.

Onze cookies verwijderen in Chrome:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Klik op ‘Instellingen’ > ‘Geschiedenis’ > ‘Browsegegevens’ wissen. Zorg in ieder geval dat ‘Cookies en andere site- en plug-ingegevens verwijderen’ aangevinkt staat. U kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier 'Alles'.

Onze cookies verwijderen in Firefox:
Klik op het icoontje met 3 lijntjes rechts bovenin. Ga naar ‘Opties’ > ‘Privacy’. Klik op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Onder ‘Details’ kunt u aangeven wat u precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies’ aan. U kunt ook aangeven hoe oud de Cookies moeten zijn. Kies hier op 'Alles'.

Onze cookies verwijderen in Internet Explorer:
Klik op het icoontje van een tandwieltje rechts bovenin. Ga naar het menu ‘Beveiliging’ > ‘Verwijder browsegeschiedenis’. Nu kunt u aangeven wat u precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en website data’ aan. Klik onderaan het venster op ‘Verwijderen’.

Onze cookies verwijderen in Microsoft Edge:
Klik op het Menu icoon (icoon met 3 lijntjes) rechts bovenin. Klik op het icoontje van het klokje, dit is het tabblad ‘Geschiedenis’. Klik op ‘Alle geschiedenis’ wissen. Nu kunt u aangeven wat u precies wilt wissen. Vink in ieder geval ‘Cookies en opgeslagen websitegegevens’ aan en klik op ‘Wissen’. Onderaan kunt u aangeven of u deze gegevens altijd wilt wissen bij het afsluiten van Microsoft Edge

Contactformulier
Via het contactformulier op onze website kunt u ons bijvoorbeeld een vraag stellen of een verzoek indienen. Hierbij ontvangen wij – mits u deze invult – uw voornaam, achternaam, adresgegevens, telefoonnummer en email-adres. Deze gegevens hebben wij nodig om uw vraag/verzoek adequaat te kunnen opvolgen.
Tijdens het verzenden van het contactformulier op onze website wordt uw IP-adres meegestuurd. Deze verzamelen wij om te voorkomen dat mensen het formulier misbruiken om spam te versturen.

Nieuwsbrief
Zo nu en dan versturen wij onze relaties een nieuwsbrief. Dit doen we voornamelijk om u te informeren over nieuwe ontwikkelingen m.b.t. onze producten, diensten en bedrijfsvoering. Uw naam en email-adres worden alleen met uw toestemming toegevoegd aan de lijst van ontvangers. Elke nieuwsbrief bevat een afmeld-link, zodat u het abonnement op ieder moment kunt opzeggen.

Inzage, wijzigen, beperken en verwijderen van uw gegevens
U heeft het recht om uw persoonsgegevens die door ons zijn opgeslagen in te zien, te laten corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens of om uw toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Wijzigingen
Number 1 houdt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in onze privacyverklaring. Wij adviseren u dan ook regelmatig kennis te nemen van deze verklaring en de datum bovenin om te zien of wijzigingen zijn doorgevoerd.

Contact
Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring of over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan, neem dan gerust contact met ons op.

Klacht indienen
Als u de indruk heeft dat uw privacy bij Number 1 in het geding is, heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Number 1 Tickets & Travel BV
Julianaweg 192a-01
1131 DL Volendam
info@number1-voetbalreizen.nl