Voetbalreizen Fulham

Een voetbalreis naar Fulham zul je zeker niet snel vergeten. Ben je benieuwd naar wat het precies inhoudt om op voetbalreis naar Fulham te gaan? Lees dan verder en ontdek ook hoe je een voetbalreis naar deze Engelse club kunt boeken.

Voetbalreis Londen FulhamJouw voetbalreis naar Fulham

Fulham FC is een Engelse voetbalclub uit West-Londen. De club werd opgericht in 1879 en is daarmee een van de oudste clubs van Engeland. Fulham staat bekend om zijn vele degradaties en promoties. Van 2002 t/m 2014 kende Fulham een stabiele periode waarin ze zonder onderbrekingen continu actief waren in de Premier League. Sindsdien zijn ze echter alweer drie keer gedegradeerd en waren ze ook in het seizoen 2021/22 weer actief in de Championship. Maar na één jaar promoveerde de club onder leiding van Marco Silva direct terug naar de hoogste klasse van Engeland. Een geweldige prestatie en een stijgende lijn die de coach en zijn team graag doorzetten. Wil jij ook voetbal op hoog niveau zien en erbij zijn als Fulham het opneemt tegen toppers als Manchester City, Chelsea of Liverpool? Boek dan vandaag nog jouw voetbalreis naar Fulham!


Boek een voetbalreis naar Fulham en bezoek Craven Cottage

Craven Cottage is al sinds 1896 de thuishaven van Fulham. Het stadion werd sindsdien een aantal keren uitgebreid gerenoveerd en heeft hedendaags een capaciteit van 25.700. Craven Cottage is een bijzonder stadion en een echte must-see voor elke bezoeker of voetbalfan die naar Londen afreist. Het oudste voetbalstadion in Londen ademt nog altijd de autenthieke voetbalsfeer – een bezoek aan Craven Cottage is een geweldige ervaring an sich. Wie voor het eerst de Cottage bezoekt, zal versteld staan van de monumentale gevel van de Johnny Haynes Stand. Beleef het zelf, en boek je voetbalreis naar Fulham met Number 1 Voetbalreizen!


Wedstrijd Fulham bezoeken? Combineer met andere Londense clubs

Momenteel spelen twaalf clubs uit Londen in de hoogste competities van Engeland. Dit biedt natuurlijk een mogelijkheid om meerdere wedstrijden in één weekend te bezoeken. Maak je voetbalreis Fulham extra bijzonder met een extra wedstrijd of een stadiontour bij een van de andere Londense clubs. Meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of neem eens een kijkje tussen onze blogs en lees de vele ervaringen van andere klanten in Londen. 


Een voetbalreis naar Fulham combineren met de hoogtepunten van Londen met Number 1 VoetbalreizenVoetbalreis naar Fulham = voetbalreis Londen

Dat Fulham in Londen ligt, zal je niet ontgaan zijn. Dit betekent dat een voetbalreis naar Fulham gecombineerd kan worden met de vele hoogtepunten van Londen. Onze voetbalreizen naar Fulham zijn altijd inclusief:

  • Hotelovernachting(en)
  • Wedstrijdkaart(en)
  • Hotel in het centrum
  • Een heerlijk ontbijt
  • Uitgebreid reisbescheiden

Indien gewenst verzorgen wij ook de vliegtickets, zodat je zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring. Het hotel dat we voor je Fulham voetbalreis boeken is met de grootste zorg geselecteerd en bevindt zich te allen tijde in het centrum van Londen. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor je de reis boekt. Op deze manier kun je jouw voetbaltrip ideaal combineren met een bezoek aan de vele prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alle bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk te bereiken dankzij een van de grootste metrostelsels ter wereld. In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd. Naast de uitgebreide reisbescheiden die je van ons ontvangt, voorzien we je graag van de beste adviezen voor jouw perfecte voetbalweekend bij Fulham.

Veel plezier tijdens jouw voetbalreis naar Fulham!

Let op! De exacte datum en tijden van de Premier League wedstrijden worden normaal gesproken zo'n 6-8 weken voor het speelweekend bekendgemaakt door de Engelse voetbalbond. Vanwege uitzendrechten en Europese verplichtingen kan de wedstrijd nog worden verplaatst naar zaterdag / zondag. Om deze reden bieden wij onze arrangementen van zaterdag t/m maandag aan. Vanaf het moment dat de wedstrijd definitief is bevestigd, is het uiteraard mogelijk om je voetbalreis inclusief één overnachting te boeken! Je herkent deze wedstrijden aan de oranje 'datum bevestigd' sticker.

Geen wedstrijden gevonden

Blijf op de hoogte