Voetbalreizen Fulham

Boek nu een onvergetelijke voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Fulham in Craven Cottage. Het stadion van Fulham heeft een capaciteit van 25.700 zitplaatsen. Kijk live naar het team van Scott Parker en geniet van de fantastische ambiance in een van de meest historische stadions in Engeland. De Engelse voetbalcultuur is uniek en een ware belevenis om eens van dichtbij mee te maken. Support Fulham in de strijd voor behoud van hun plek terug in de Premier League!

Voetbalreis Londen FulhamVoetbalreis naar Fulham

Onze voetbalreizen naar Fulham zijn inclusief hotelovernachting(en) en wedstrijdkaart(en). Indien gewenst verzorgen wij ook de vliegtickets, zodat je zorgeloos kunt genieten van een onvergetelijke ervaring.

Het hotel dat we voor je voetbalreis boeken is met de grootste zorg geselecteerd en bevindt zich te allen tijde in het centrum van Londen. Het ontbijt in het hotel is inbegrepen bij de prijs waarvoor je de reis boekt. Op deze manier kun je jouw voetbaltrip ideaal combineren met een bezoek aan de prachtige bezienswaardigheden die Londen rijk is. Alle bezienswaardigheden zijn heel gemakkelijk te bereiken dankzij eenvan de grootste metrostelsels ter wereld. In Londen zijn de mogelijkheden onbegrensd. Wij voorzien je graag  van de beste adviezen.
 

Wedstrijd Fulham bezoeken? Combineer met andere Londense clubs

Momenteel spelen dertien clubs uit Londen in de hoogste competities van Engeland. Dit biedt natuurlijk een mogelijkheid om meerdere wedstrijden in één weekend te bezoeken. Maak je voetbalreis Fulham extra bijzonder met een extra wedstrijd of een stadiontour bij een van de andere Londense clubs.

Kortom, voetbalreizen naar Fulham boek je simpel, goedkoop en snel bij Number 1 Voetbalreizen!